Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Ey hallo,

Net heb ik me aangemeld (via google hier opgekomen), maar
in ieder geval. Mijn vraag is dus graag wil ik een site maken
waarop mensen kunnen inloggen en dan hun eigen profiel hebben,
waarop ze hun foto kunnen plaatsten en eventueel blogs kunnen
schrijven / een kleine site kunnen maken. Mijn site staat al tot zover
online op http://www.houseofparty.tk/ hoop dat iemand mij hier bij kan
helpen. Heb een gratis webhost met FTP en Msqul. Denk dat ik dan ook
verstand moet hebben van een Msqul database. Als iemand mij hiermee
kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen. Als je een linkje hebt naar 1 of
ander tutorial of een tip kunt geven waarop ik moet zoeken zou ik dat
ook op prijs stellen.

Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 17:32:53
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Als ik eerst alleen al een plek kon maken voor bezoekers op
mijn site waar men kan aanmelden en vervolgens inloggen met
alleen een profiel en gegevens zou ik ook al blij zijn.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Zoek eens op essetee.be naar een php tutorial

BTW het is mysql
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
W W

W W

09/01/2007 22:31:00
Quote Anchor link
wanneer ga je aan het design werken dan!?
En met als die mogelijkheden ben je nog wel even druk.
Dat stem je niet zo 1,2,3 op elkaar af!

Probeer anders eerst een loginsysteem te krijgen.
En daarna pas verder uitbreiden!
Zo ben ik nu ook bezig!

mvg Pepijn
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Wat is er met het design ik zelf vindt het snel overzichtlijk.
Wat bedoel je er precies mee?

Bedankt voor jullie reacties http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php hier heb ik een mooie tutorial gevondein.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Niels Janssen

Niels Janssen

10/01/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat het ontwerp schuwlelijk is... er zit totaal geen samenhang in, je menu is dubbel... Kleuren passen totaal niet bij elkaar... probeer eens wat ontwerpen van andere mensen te bekijken en haal alsjeblieft zo snel mogelijk die bewegende gifjes en flash animatie weg!! brr ik krijg er nachtmerries van...

Een paar tips: Gebruik geen frames en/of tabellen maar CSS (http://www.w3schools.com/css/). Gebruik een programma om je kleuren op elkaar af te stemmen (http://www.colorschemer.com/). Kies 1 lettertype uit en gebruik alleen dat lettertype, bij voorkeur iets anders dan Times New Roman. Dit "<body bgcolor="black" text="white">" soort dingen moet in de CSS komen maar daar lees je wel over. En wit op zwarte text is moeilijker te lezen dan zwart op wit, denk daar aan.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/01/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Verder: Ik zie dat je al wel phpbb hebt geïnstalleerd op je site. Hier moet je ook voor inloggen, althans, daar kun je voor kiezen. Je kan prima gebruik maken van dit inlogsyteem voor alle andere features op je site.

Succes ermee!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

11/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de reacties, nu heb ik vandaag een ebook gedownload
over php. Heb een simpele pagina gemaakt maar hij geeft niet weer
wat hij zo moeten weergeven. Ja sorry, ik begin net en dus weet ik er nog
eigenlijk helemaal niks van hier is de link van de site:

http://www.freewebs.com/backtwobasic/House/phptest.php
 
W W

W W

11/01/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je gebruikt freewebs, en volgens mij kan die geen php.
Lycos daarintegen ondersteunt wel php en mysql.
Misschien daar even een accountje aanmaken?
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:03:00
Quote Anchor link
Denk toch wel dat Freewebs dat ondersteunt :

http://www.freewebs.com/backtwobasic/Inlog%20systeem/index.php
 
W W

W W

12/01/2007 02:06:00
Quote Anchor link
als freewebs dat ondersteund had je dat bovenste stuk niet gezien!

ik denk dat dit eerder wat oor je is.

Edit:

link gefixt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:08:00
Quote Anchor link
Registreren - nieuwe e-mail accountstap 1/2 :| ???
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:12:00
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de code. Geen phpondersteuning zo te zien.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:14:00
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:15:00
Quote Anchor link
En ik zie bij alletwee de code.
 
W W

W W

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
ja, en wat zit er achter deur nummertje 2? :O
waarschijnlijk je url maken etc etc.

kijk anders even hier!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
@SanThe: Raar dat ik het dan anders zie :S

@pepijn: Maar waarom krijg ik een link door voor een email accont?

Kan niet vinden waar ik dan een host kan aanmaken.
 
W W

W W

12/01/2007 02:17:00
Quote Anchor link
@Johnny, waarom doe je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:25:00
Quote Anchor link
Achter deur 2 zat niks bijzonderds, de andere link werkte wel en heb me
inmiddels aangemeld.

:$ Ben een beginner, en had deze code gedownload om te kijken of het werkt. Zelf ben ik het nog aan het leren maar zo te zien aan de hand van
1e script zie ik alleen tekst / misschien dat dit ook komt omdat het niet
ondersteunt wordt (aldus jullie ;) ).
 
W W

W W

12/01/2007 02:34:00
Quote Anchor link
om te testen of php werkt kun je beter dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


omdat je van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>


niks kan zien, dit zijn namelijk acties
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:40:00
Quote Anchor link
Als ik deze code gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$site_title
= "PHP Recipes";
$bg_color = "white";
$user_name="Chef Luigi";
?>



<html>
<head>
<title><? print $site_title; ?></title>
</head>
<body bgcolor="<? print $bg_color; ?>" >
<?php
print "PHP Recipes | ".date(F d, Y")." <br> Greetings, $user_name! <br>"; ?>

</body>
</html>


Krijg ik de volgende foutmelding:

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/j/u/s/justik86/htdocs/phptest.php on line 14

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


Deze code werkt wel zonder fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.