Loginprobleem UserID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:55:07
Quote Anchor link
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groetjen,
Kevin
Gewijzigd op 03/07/2010 14:55:30 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:58:39
 

03/07/2010 14:57:35
Quote Anchor link
Selecteer wat je wilt selecteren, gebruik niet *.
Gebruik geen backticks (`).
die is geen nette manier van foutafhandeling.
Zie handleidingen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:14
Quote Anchor link
Kevin van Leeuwen op 03/07/2010 14:55:07:
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groeten,
Kevin
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:31
Quote Anchor link
hoe bedoel je ?
 

03/07/2010 14:58:58
Quote Anchor link
Niet jezelf quoten.
Wat snap je niet?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:59:13
Quote Anchor link
oh zo, ja oké, alleen weten jullie dan hoe ik zeg maar de SESSIE ophaal want dat is de veiligste manier zoals ik gelezen heb.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:00:59
Quote Anchor link
weet jij karl karl toevallig hoe ik dan de userId ophaal uit dat script of de sessie zodat ik de gebruikersnaam kan weergeven ?
 

03/07/2010 15:02:03
Quote Anchor link
Niet bumpen. Als je wat toe wilt voegen gebruik je dat knopje naast het qoute knopje.
Sessie data kan je ophalen door het te halen uit de $_SESSION array.
Geen idee hoe het met dat script werkt.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:03:20
Quote Anchor link
okay, maar om even terug te komen op die query hè, gebruik je dan dit ? of hoe ?

$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);
 

03/07/2010 15:04:17
Quote Anchor link
Die () horen niet om de query. De backticks (`) horen niet in de query.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:07:10
Quote Anchor link
huh, kun je een voorbeeld geven, misschien dat ik het dan wel snap :S sorry dat ik zo erg ben xd
 
Victor Php

Victor Php

03/07/2010 17:03:18
Quote Anchor link
De haakjes moet je weghalen om de query...
De backticks ` moeten ook weg.

Zie je verschil?

Jouw query
$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";

Mijn query
$query = "SELECT FROM gebruikers WHERE ID = '" .$userId['ID'] ."'";
 

03/07/2010 17:42:13
Quote Anchor link
En als $userId['ID'] een integer is hoeft er daar ook geen quotes (') omheen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 17:46:42
Quote Anchor link
oh ja :) thanks :) alleen zit nu met het volgende probleem, ik wil zeg maar als men inlogt bepaalde waardes updaten zoals ip enz. ik gebruik deze code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". mysql_real_escape_string($userId['ID'])."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '".$mysql->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
                             $query = mysql_query($sql);                                

wat is hier fout aan ? weet iemand dit ?
Gewijzigd op 03/07/2010 18:50:45 door Kevin van Leeuwen
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:06:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Ik weet niet of userId['ID'] een integer is, zo ja, dan hoef je die niet te escapen
$sql = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE ID = '".$userId['ID']."'");
if ($sql) {
    $var = mysql_fetch_assoc($query);

    echo '<tr>';
    echo '<td>'.$var['gebruikersnaam'].'</td>';
}
else {
    echo 'Er gaat iets fout!';
}

?>


:)
Gewijzigd op 03/07/2010 20:07:30 door Roel -
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:19:14
Quote Anchor link
zo dat is probleem 1 wat opgelost is :)

maar nu het volgend :S (sorry :S)
maar :

ik heb deze code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            } else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        } else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            ".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }else {

                                }
                            }
                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';


hij zegt dat dit fout is, nu reageert hij niet meer, ik zie dit :

Notice: Undefined variable: update in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 74

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Empty query in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Undefined variable: sql in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Fout in query: in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 77

foutieve login
<b>De totale login code: </b>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
<?php
ob_start();
/**
1
 */

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');
include('config.inc.php');
include("verbinden.php");
/* ----------------------------------------------------------------------------------------------- */        
if(!isingelogd()) {
    // Anti-flood, na 5 keer verkeerd inloggen wordt je IP adres 24 uur geband
    $query = "    SELECT
                    COUNT(id) AS attempts
                FROM
                    "
.$settings['db_login_attempts_table']."
                WHERE
                    date_time > (NOW() - INTERVAL 24 HOUR)
                AND
                    ip = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
                AND
                    sys_info = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])."'";
    
    if ($result = $mysqli->query($query)) {    
        $login_attempt = $result->fetch_assoc();
        
        if($login_attempt['attempts'] > $settings['max_login_pogingen']) { // Controleren of je bent geband
            echo 'U bent tijdelijk geband<br>';
        }
else {
    
            if (mb_strtoupper($_SERVER['REQUEST_METHOD']) != 'POST') {                        
                $formulier = true;
            }
else {                        
                $formulier = false;                    
                if(ctype_digit($_POST['form']) && time() < strtotime("+1 minute", $_POST['form'])) {                
                    $username = htmlspecialchars($_POST['username']);
                    $hashedPass = sha1($username.$_POST['pass']);
            
                    $query = "    SELECT
                                    ID
                                FROM
                                    "
.$settings['db_gebruikers_table']."
                                WHERE
                                    gebruikersnaam = '"
.$mysqli->real_escape_string($username)."'
                                AND
                                    wachtwoord = '"
.$mysqli->real_escape_string($hashedPass)."'";
            
                    if ($result = $mysqli->query($query)) {
            
                        $userId = $result->fetch_assoc();
            
                        if(ctype_digit($userId['ID'])) {        
                            $hash_key = uniqid(mt_rand(), true);
                            $hash = sha1($userId['ID'] . $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . $hash_key);
                            // Cookies maken
                            setcookie('user_id', $userId['ID'], time() + 60*60*24*365, '/');
                            setcookie('user_hash', $hash, time() + 60*60*24*365, '/');            
                            // Update query samenstellen, ip en hash updaten
                         $sql = "UPDATE
                                         "
.$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        }
else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            "
.$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }
  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {

                                }
                            }

                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';
                            $formulier = true;
                        }
            
                    }
                    
                }
else {
                    echo 'Foutieve login. De sessie is verlopen. Logt u even opnieuw in ? <a href="login.php?DefaultGetWay=login.php?set_taal=nl&ncture=geen">Aanmelden</a>';
                }
            
            }

            if($formulier) {
                echo '    <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                    <p><label>Klantnummer:</label><input type="text" name="username" value="" /></p>
                    <p><label>Wachtwoord::</label><input type="password" name="pass" value="" /></p>
                    <br><input type="hidden" name="form" value="'
.time().'" />                        
                    <p><input type="submit" value="Inloggen" /></p>                        
                    </form>
                '
;                
            }
            }
    }
else {
        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }
 
}
else {
    echo 'U bent al ingelogd.';
                echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}

ob_end_flush()

?>
  


Weet imand wat er fout is ? Please help :) sorry :S
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:21:12
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je je variabelen niet gedeclareeerd hebt. Op lijn 74 probeer je een lege query uit te voeren.

$update is niet ingesteld, dus krijg je een warning.
De rest is hetzelfde verhaal.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:32:12
Quote Anchor link
maar dit is toch goed ? of ben ik scheel ?

$sql = "UPDATE
".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
$query = mysql_query($sql);
// Query uitvoeren
if(!$query = mysql_query($sql)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if($mysqli->affected_rows > 0) {
echo 'Je bent ingelogd!';
echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}
}
} else {
$query = " UPDATE
".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
$query = mysql_query($query);

if(!$result = $mysqli->query($query)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}else {

}
}
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:14:00
Quote Anchor link
gebruik pdo. Als je toch voor veilig gaat. Daarbij is pdo een stuk stricter, dus moet je het wel goed doen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 21:21:47
Quote Anchor link
pdo ?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:22:05
Quote Anchor link
google?

edit:
*zucht*
http://php.net/manual/en/book.pdo.php
Gewijzigd op 03/07/2010 21:22:26 door wesley Overdijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.