Loginscript problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Rick te Brake

Rick te Brake

08/04/2004 13:56:00
Quote Anchor link
Ik een beginner met php en ik ben bezig om een pagina te maken waar alleen mensen die meehelpen met mijn site bepaalde dingen kunnen beheren.
Ik heb geprobeerd om daar een log-in scriptje bij te schrijven. Ik wil het formulier en de controle in 1 pagina hebben. Nu geeft hij bij het openen van de pagina al aan dat er een fout wachtwoord is ingevoerd. Wachtwoord en gebruikersnaam staan in het bestandje password.inc

########password.inc###############
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
$username
= "username";
$password = "password"

########login.php##################

<html>
<
head>
<
title>Untitled Document</title>
<
link href="file:///D|/phpdev/www/design.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<
/head>

<
body>
<
h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<
form method=post action="login.php">
<
p align="center">Gebruikersnaam:
  <
input type=text name="test_username" size=24></p>
<
p align="center">  Wachtwoord:
  <
input type=password name="test_password" size=20></p>
<
p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
<
/form>                                                            
[
code]<?
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');

if (($username == $test_username) AND ($password == $test_password))
    {

    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }

else
    {
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");
    }

?>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:15:01
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/04/2004 21:58:00
Quote Anchor link
Uhm.. even buiten je vraag om, maar verwijzingen naar een HDD (Harddsik)... kan dat wel?

Ontopic:
Je zet een vergelijking op. $username == $test_username. Ik zie alleen een $username gedeclareerd via password.inc. Hoe is $test_username gedeclareerd?

Elwin
 
SerpenT

SerpenT

08/04/2004 22:10:00
Quote Anchor link
wat d8 je van dit script.
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<link href="file:///D|/phpdev/www/design.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if ((!isset($_POST["test_username")) || ((!isset($_POST["test_password")){
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
}else{
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.  
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');  

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))  
    {
  
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }
  
else  
    {  
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");  
    }
  
?>


</body>
</html
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/04/2004 22:18:00
Quote Anchor link
Sorry... helemaal over het hoofd gezien dat het formulier er al in stond.. :D

Maar goed:
Quote:
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:

Dat zag ik in je openingspost niet staan... Daarom vroeg ik het me ook af...

Quote:
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.

Problemen? Welke? Hoe? Je kan toch iets gewoon online zetten? Desnoods op een subdomein of een map /test, beveiligd met een wachtwoord...

Wat ik me ook afvraag: waarom zet je de gebruikersnaam en wachtwoord in een ander bestand die je gewoon include. Waarom zet je die variabelen niet gelijk in de eerste code?

(Kan het me voorstellen als je het over meerdere pagina's nodig hebt)

En dan je vergelijking.. je nest in de haakjes. Is dat nodig? Volgens mij moet het 'gewoon' zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($username == $test_username && $password == $test_password)
{

   // Code
}
?>


Elwin

[Edit: Ik zag al dat me naam verkeerd was en alsnog verzend ik het formulier.. :S]
Gewijzigd op 08/04/2004 22:19:00 door Elwin - Fratsloos
 
Rick te Brake

Rick te Brake

09/04/2004 23:00:00
Quote Anchor link
Ik heb het inderdaad op meerdere pagina's nodig, en omdat ik verwees naar een harddisk was omdat hij foutmeldingen gaf toen ik hem naar de map includes/password.inc verwees, dat verander ik nog als ik hem online zet. Maar in ieder geval bedankt voor de hulp. :D
op www.phpfreakz.nl reageerde niemand. :D
 
Rick te Brake

Rick te Brake

10/04/2004 19:49:00
Quote Anchor link
if ((!isset($_POST["test_username")) || ((!isset($_POST["test_password")){

In deze regel kreeg ik een parse error:
Parse error: parse error, expecting `']" in d:\phpdev\www\admin\login.php on line 6

Nadat ik die dingen had toegevoegd:
if ((!isset($_POST['test_username`']")) || ((!isset($_POST['test_password`']")){

kreeg ik weer een parse error:
Parse error: parse error, expecting `','' or `')'' in d:\phpdev\www\admin\login.php on line 6

Nu weet ik het ook niet meer welke tekens er fout zijn in die regel.
 
Hammock

hammock

12/04/2004 21:45:00
Quote Anchor link
Waarmee je opent moet je sluiten. Waarschijnlijk werkt dit wel.

if (!isset($_POST["test_username"])) || (!isset($_POST["test_password"])) {...}
 
Rick te Brake

Rick te Brake

13/04/2004 16:02:00
Quote Anchor link
Hij geeft nog steeds een parse error aan, maar nu helemaal zonder informatie.

Dit is het hele script, kan er nog wat anders zijn wat de fout veroorzaakt?

<html>
<head>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if (!isset($_POST["test_username"])) || (!isset($_POST["test_password"])){  
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
}else{
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:

include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');  

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))  
    {
  
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }
  
else  
    {  
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");  
    }
  
?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 13/04/2004 16:05:00 door Rick te Brake
 
Rick

Rick

13/04/2004 16:06:00
Quote Anchor link
<html>
<head>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?  
if (!isset($_POST["test_username"]) || !isset($_POST["test_password"])){  
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?  
}else{  
$test_username = $_POST["test_username"];  
$test_password = $_POST["test_password"];
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.    
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');    

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))    
    {
    
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");  
    }
    
else    
    {    
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");    
    }
}
    
?>


</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.