Loginscript problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Rick te Brake

Rick te Brake

08/04/2004 13:56:00
Quote Anchor link
Ik een beginner met php en ik ben bezig om een pagina te maken waar alleen mensen die meehelpen met mijn site bepaalde dingen kunnen beheren.
Ik heb geprobeerd om daar een log-in scriptje bij te schrijven. Ik wil het formulier en de controle in 1 pagina hebben. Nu geeft hij bij het openen van de pagina al aan dat er een fout wachtwoord is ingevoerd. Wachtwoord en gebruikersnaam staan in het bestandje password.inc

########password.inc###############
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
$username
= "username";
$password = "password"

########login.php##################

<html>
<
head>
<
title>Untitled Document</title>
<
link href="file:///D|/phpdev/www/design.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<
/head>

<
body>
<
h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<
form method=post action="login.php">
<
p align="center">Gebruikersnaam:
  <
input type=text name="test_username" size=24></p>
<
p align="center">  Wachtwoord:
  <
input type=password name="test_password" size=20></p>
<
p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
<
/form>                                                            
[
code]<?
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');

if (($username == $test_username) AND ($password == $test_password))
    {

    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }

else
    {
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");
    }

?>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:32:40
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/04/2004 21:58:00
Quote Anchor link
Uhm.. even buiten je vraag om, maar verwijzingen naar een HDD (Harddsik)... kan dat wel?

Ontopic:
Je zet een vergelijking op. $username == $test_username. Ik zie alleen een $username gedeclareerd via password.inc. Hoe is $test_username gedeclareerd?

Elwin
 
SerpenT

SerpenT

08/04/2004 22:10:00
Quote Anchor link
wat d8 je van dit script.
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<link href="file:///D|/phpdev/www/design.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if ((!isset($_POST["test_username")) || ((!isset($_POST["test_password")){
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
}else{
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.  
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');  

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))  
    {
  
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }
  
else  
    {  
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");  
    }
  
?>


</body>
</html
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/04/2004 22:18:00
Quote Anchor link
Sorry... helemaal over het hoofd gezien dat het formulier er al in stond.. :D

Maar goed:
Quote:
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:

Dat zag ik in je openingspost niet staan... Daarom vroeg ik het me ook af...

Quote:
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.

Problemen? Welke? Hoe? Je kan toch iets gewoon online zetten? Desnoods op een subdomein of een map /test, beveiligd met een wachtwoord...

Wat ik me ook afvraag: waarom zet je de gebruikersnaam en wachtwoord in een ander bestand die je gewoon include. Waarom zet je die variabelen niet gelijk in de eerste code?

(Kan het me voorstellen als je het over meerdere pagina's nodig hebt)

En dan je vergelijking.. je nest in de haakjes. Is dat nodig? Volgens mij moet het 'gewoon' zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($username == $test_username && $password == $test_password)
{

   // Code
}
?>


Elwin

[Edit: Ik zag al dat me naam verkeerd was en alsnog verzend ik het formulier.. :S]
Gewijzigd op 08/04/2004 22:19:00 door Elwin - Fratsloos
 
Rick te Brake

Rick te Brake

09/04/2004 23:00:00
Quote Anchor link
Ik heb het inderdaad op meerdere pagina's nodig, en omdat ik verwees naar een harddisk was omdat hij foutmeldingen gaf toen ik hem naar de map includes/password.inc verwees, dat verander ik nog als ik hem online zet. Maar in ieder geval bedankt voor de hulp. :D
op www.phpfreakz.nl reageerde niemand. :D
 
Rick te Brake

Rick te Brake

10/04/2004 19:49:00
Quote Anchor link
if ((!isset($_POST["test_username")) || ((!isset($_POST["test_password")){

In deze regel kreeg ik een parse error:
Parse error: parse error, expecting `']" in d:\phpdev\www\admin\login.php on line 6

Nadat ik die dingen had toegevoegd:
if ((!isset($_POST['test_username`']")) || ((!isset($_POST['test_password`']")){

kreeg ik weer een parse error:
Parse error: parse error, expecting `','' or `')'' in d:\phpdev\www\admin\login.php on line 6

Nu weet ik het ook niet meer welke tekens er fout zijn in die regel.
 
Hammock

hammock

12/04/2004 21:45:00
Quote Anchor link
Waarmee je opent moet je sluiten. Waarschijnlijk werkt dit wel.

if (!isset($_POST["test_username"])) || (!isset($_POST["test_password"])) {...}
 
Rick te Brake

Rick te Brake

13/04/2004 16:02:00
Quote Anchor link
Hij geeft nog steeds een parse error aan, maar nu helemaal zonder informatie.

Dit is het hele script, kan er nog wat anders zijn wat de fout veroorzaakt?

<html>
<head>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if (!isset($_POST["test_username"])) || (!isset($_POST["test_password"])){  
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
}else{
$test_username = $_POST["test_username"];
$test_password = $_POST["test_password"]:

include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');  

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))  
    {
  
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");
    }
  
else  
    {  
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");  
    }
  
?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 13/04/2004 16:05:00 door Rick te Brake
 
Rick

Rick

13/04/2004 16:06:00
Quote Anchor link
<html>
<head>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?  
if (!isset($_POST["test_username"]) || !isset($_POST["test_password"])){  
?>

<h1>Login voor Xbox Masters Content Management</h1>
<form method=post action="login.php">
<p align="center">Gebruikersnaam:
<input type=text name="test_username" size=24></p>
<p align="center"> Wachtwoord:
<input type=password name="test_password" size=20></p>
<p align="center"><input type="submit" value="login" name="login"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?  
}else{  
$test_username = $_POST["test_username"];  
$test_password = $_POST["test_password"];
//waarom verwijs je naar een HDD? als je hem nu online zet krijg je problemen.    
include ('D:/phpdev/www/includes/password.inc');    

if (($username == $test_username) && ($password == $test_password))    
    {
    
    echo ("Je wordt doorgestuurd naar de admin pagina");  
    }
    
else    
    {    
    echo ("foute wachtwoord ingevoerd");    
    }
}
    
?>


</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.