Loginscript werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

10/02/2012 16:22:17
Quote Anchor link
Regel 15 wijzigen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php password = '" . mysql_real_escape_string($_POST['password']) . "'")) == false)?>


Maar ik hoop dat dit script niet op een echte website komt??
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 13:26:44
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:25:56
Quote Anchor link
@phoenix
Watdan?? Je bedoelt de hash zeker?? die heb ik even weggehaald en komt er straks zeker weer op.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 16:28:14
Quote Anchor link
ik bedoel: krijg je na het inloggen wel een form te zien?
 

10/02/2012 16:31:30
Quote Anchor link
Met of zonder hash blijft het zeer slecht, die is geen goede foutafhandeling, gevoelig voor xss en csrf aanvallen...
Gewijzigd op 10/02/2012 16:33:07 door
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:54:16
Quote Anchor link
@jeroen
nee..

@phoenix
Wat moet er anders dan??
 
Jaron T

Jaron T

10/02/2012 17:01:11
Quote Anchor link
Matthijs Vos op 10/02/2012 16:25:56:
@phoenix
Watdan?? Je bedoelt de hash zeker?? die heb ik even weggehaald en komt er straks zeker weer op.


Als je een hash gebruikt of je niet meer te escapen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 17:09:59
Quote Anchor link
ik heb het nu aangepast zodat het nu werkt. neem de tips van phoenix nog even mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
    reguire 'config.php';
    $style = '';

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
    {

        if (isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != '' &&
            isset($_POST['password']) && trim($_POST['password']) != '')
        {

            if (($users = mysql_query(
                "SELECT gebruikersnaam, wachtwoord FROM klanten WHERE
                gebruikersnaam = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
                wachtwoord = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['password']) . "'")) == false)
            {
    
                die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
            }

            else
            {
                if (mysql_num_rows($users) == 0)
                {

                    echo 'The username/password was not found.';
                    $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
                }

                else
                {
                    echo 'You have been logged in.';
                    $_SESSION['loggedin'] = 'true';
                    $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
                }
            }
        }
    }


   echo '<form method="post" action="test.php?act=login">
        Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
        Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
        <input type="submit" value="login">
        </form>'
;
?>
Gewijzigd op 10/02/2012 17:10:55 door Jeroen VD
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

11/02/2012 16:31:21
Quote Anchor link
@jeroen
Doet het nog niet.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/02/2012 16:55:42
Quote Anchor link
Wat doet het niet dan?
Krijg je een foutmelding?

($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') bevat volgens mij in ieder geval een = te veel.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2012 16:59:59
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 11/02/2012 16:55:42:
Wat doet het niet dan?
Krijg je een foutmelding?

($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') bevat volgens mij in ieder geval een = te veel.


Moet ook kunnen zo. Het is beiden een string.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

11/02/2012 17:10:00
Quote Anchor link
Krijg geen foutmelding, maar ipv het veld met rode randen krijg ik alleen de echo "The username/password was not found."
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2012 17:29:59
Quote Anchor link
Kijk eens in de broncode.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

11/02/2012 21:35:52
Quote Anchor link
in de broncode staat het volgende:
Quote:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta name="copyright" content="EHBO Noordoostpolder">
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="revisit-after" content="1 days">
<title>Inloggen l EhboNoordoostpolder.nl</title>
<link href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/wp-content/themes/ehbo noordoostpolder/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/feed/" />
<link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/feed/rss/" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/feed/atom/" />
<link rel="pingback" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/xmlrpc.php" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="EHBO vereniging Noordoostpolder &raquo; Inloggen Reacties feed" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/inloggen/feed/" />
<link rel="EditURI" type="application/rsd+xml" title="RSD" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/xmlrpc.php?rsd" />
<link rel="wlwmanifest" type="application/wlwmanifest+xml" href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
<link rel='prev' title='Voorbeeld pagina' href='http://www.fox-creations.nl/projects/project001/voorbeeld-pagina/' />
<link rel='next' title='Uitloggen' href='http://www.fox-creations.nl/projects/project001/uitloggen/' />
<meta name="generator" content="WordPress 3.3.1" />
<link rel='canonical' href='http://www.fox-creations.nl/projects/project001/inloggen/' />

</head>

<body>
<div id="container">
<div id="header">
<a href="http://127.0.0.11/ehbo" target="_blank"> <img src="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/wp-content/themes/pictures/header2.jpg" border="0" width="1000" height="200" alt="http://127.0.0.11/ehbo" title="http://127.0.0.11/ehbo"></a></div>
<div id="menu">
<div class="menu"><ul><li class="page_item page-item-2"><a href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/voorbeeld-pagina/">Voorbeeld pagina</a></li></ul></div>
<ul>
<li><a href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/Inloggen">Inloggen</a>
</li>
<li><a href="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/registreren">Registreren</a>
</li> </ul></div>
<div id="sidebar"><li id="search-2" class="widget widget_search"><form role="search" method="get" id="searchform" action="http://www.fox-creations.nl/projects/project001/" >
<div><label class="screen-reader-text" for="s">Zoeken naar:</label>
<input type="text" value="" name="s" id="s" />
<input type="submit" id="searchsubmit" value="Zoeken" />
</div>
</form></li>
</div><div class="index"><h2>Inloggen</h2>er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw
 
Jeroen VD

Jeroen VD

11/02/2012 21:59:55
Quote Anchor link
Het zit zeker in je source. Bij mij deed het script het, zelf getest.

Toevoeging op 11/02/2012 22:06:11:

En waar zit het php script? Als je dit zou testen zie je alleen een header, een menu, content en de melding dat er een fout is opgetreden.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2012 22:14:00
Quote Anchor link
Deze broncode is niet van dat script.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

11/02/2012 22:17:24
Quote Anchor link
@sanThe
Dit is de broncode van het moment dat er een foutief wachtwoord word ingevoerd
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2012 22:26:11
Quote Anchor link
Ik zie dat hele formulier met Username: ect. niet.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/02/2012 22:26:41
Quote Anchor link
@SanThe: kan dat komen omdat het de broncode is na het verzenden? Dan loopt het script op regel 15 tegen een 'die' aan en stopt.

Bouw daarom goede afhandeling in: laat de foutcode zien en niet zo'n 'die' constructie.
Echo de query naar het scherm en kijk wat er staat. Klopt dit? Werkt dit wel als je hem in het admin panel direct uitvoert?
Gewijzigd op 11/02/2012 22:28:10 door Obelix Idefix
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2012 22:30:47
Quote Anchor link
Die 'die()' wordt alleen uitgevoerd als de query is mislukt.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

11/02/2012 22:39:03
Quote Anchor link
Ik heb geleerd dat bij eeb foutafhandeling de gebruiker de foutmelding niet ziet ivm veiligheid
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.