Lotgenoten... Jquery / Ajax uitdaging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Ad Vertentie

Ad Vertentie

02/09/2017 21:16:06
Quote Anchor link
Ik zoek iets relatief simpels... krijg het alleen niet bij elkaar gevonden.

Wat zoek ik:

Zodra de output van een string veranderd, moet er een Jquery slide-in komen met daarin de output van de eerder genoemde string.
Na 7 seconden moet deze div fade-outen, en bij verandering van dezelfde string weer hetzelfde truukje doen.
Blijft de content van de string gelijk, dan dient deze niet nogmaals getoond te worden.
Wie kan helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/01/2020 13:46:59
 
Jacco Engel

Jacco Engel

04/09/2017 08:18:06
Quote Anchor link
Wat heb je zelf al geprobeerd, en onder welke omstandigheden veranderd je output?
 
Elmar vH

Elmar vH

04/09/2017 08:28:09
Quote Anchor link
Lotgenoten... right :)

Ik heb nu keyup gebruikt, maar ik weet eigenlijk niet goed hoe je info binnen komt.. dus je zal zelf iets moeten knutselen...maar goed, ik zal je op weg helpen met een kleine hint qua opbouw:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var VorigeWaarde= $("#id").val();
$("#id").keyup(function(e) {
    var HuidigeWaarde= $(this).val();
    if(HuidigeWaarde!= VorigeWaarde) {
         VorigeWaarde= currentValue;
         setTimeout("alert('String is veranderd, oh ja deze melding komt pas na 7 sec, voeg nu een slide toe...');", 7000);
    }
});
Gewijzigd op 04/09/2017 08:29:40 door Elmar vH
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.