maffiagame activation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem Vries

Willem Vries

17/12/2019 19:18:09
Quote Anchor link
beste leden



ik heb een vraagje
ik heb een maffiagame zo goed als af alleen werk activation niet goed
wat is het probleem zie de mail hieronder

Beste gamer2020

Hieronder staan uw login-gegevens vermeld.
Login = gamer2020
E-mail adres =
Wachtwoord = gamer2020
Activatiecode= https://maffiasnextkill.ga/v3/activation.php?login=gamer2020&code=

Om te kunnen spelen moet je account bij ons bevestigd zijn.

Met vriendelijke groet,

Het MaffiasNextKill Team.

LET OP naam van gamer is verandert door mij zelf hier
wat werkt er niet goed zo als jullie kunnen zien staat de link er wel in maar niet de code
wat staat er niet goed en of wat doe ik fout doe


ik hoor het graag van jullie

super bedankt alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 20:52:12 door Willem Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:47:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2019 19:35:02
Quote Anchor link
Zou je jouw code willen beperken tot relevante code (van het juiste script), en deze tussen code-tags willen plaatsen? (zie UBBcode overzicht in Veelgestelde Vragen)

Verder is dit script zo lek als een zeef, en is er SQL-injection mogelijk.
Gewijzigd op 17/12/2019 19:50:35 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

17/12/2019 20:53:27
Quote Anchor link
ik heb de code weg gehaald dit omdat ik even niet weet hoe ik het hier neer moet zetten

maar is er een oplossing hier voor weet u dit??
ik hoor het graag van u.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/12/2019 20:58:52
Quote Anchor link
[code]
Hier je code
[/code]

Zie ook: https://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode
Gewijzigd op 17/12/2019 20:59:46 door Frank Nietbelangrijk
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 08:37:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
<?
 include("config.php");
?>

<html>
 <head>
 <title>
 maffiasnextkill | Who's your next kill
 </title>
 <base href="https://maffiasnextkillsnextkill.ga/v3/" />
 <meta name="description" content="Stap in de wereld van de maffiasnextkillsnextkill!" />
 <meta name="keywords" content="maffiasnextkill, mafia, criminals, gangsters, gangster, game" />
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />    
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"/>
 <script language="JavaScript" src="js/display.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="js/functions.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="ajax/prototype-1.6.0.2.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="js/duration_progress.js"></script>
 <script language="javascript" type="text/javascript" src="https://www.maffiasnextkill.ga/v3/lib/tinymce/tiny_mce.js"></script>
 </head>
<body leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
 <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/wz_tooltip.js"></script>
 <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/tip_balloon.js"></script>
<!-- POPUP DIV -->
<div id="div_popunder_bg"></div>
<div id="aanmeldwrapper">
<table width="782" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
 <tr>
 <td align="center" valign="middle">
 <div id="js_error" style="width:500px; background:url(images/js_error/bg.gif) repeat-y; margin-top:10px; display:none; margin-left:2px;margin-right:2px;">
 <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center" width="500" style="border:2px solid #467cba">
 <tr>
 <td width="40px" align="center" valign="top" style="padding-top:5px" bgcolor="#70130e">
 <img src="images/js_error/exl.gif">
 </td>
 <td width="781px">
  <div id="text_shop" style="display:block; line-height:135%; font-size:12px; font-weight:bold">
 <font color='white' id="js_error_msg">
 </font>
 </div>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </div>    
 <script language="javascript">
 function showError(pMessage){
 document.getElementById('js_error_msg').innerHTML = pMessage;
 document.getElementById('js_error').style.display = 'block';
 document.getElementById('js_error').focus();
 setTimeout("opacity('js_error',100,0,1000)",2500);
 setTimeout("document.getElementById('js_error').style.display = 'none'; opacity('js_error',0,100,1)",3500);
 }
 </script>
 </td>
 </tr>
<?
$login
= $_GET['login'];
$userselect = $connection->query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='$login'");
$user = mysqli_fetch_object($userselect);
if(isset($_GET['login'])){
if($_GET['login'] == $user->login){
if(isset($_GET['code'])){
if($_GET['code'] == $user->activationcode){
$login = $_GET['login'];
$date2 = (date('m/d H:i'));
$connection->query("UPDATE `users` SET `activationcode`='0',`chatdagenbetaald`='7' WHERE `login`='$login'");
$connection->query("INSERT INTO headlines (datum, tijd, wat) VALUES(NOW(),NOW(),'{$login} heeft zich geregistreerd op maffiasnextkill!')");
$connection->query("INSERT INTO `messages`(`date`,`to`,`from`,`title`,`content`,`date2`,`read`,`inbox`,`reply`) values(NOW(),'$login','Beheerder','Welkom op maffiasnextkill','Beste $login
Hartelijk Welkom op maffiasnextkill het leukste maffiasnextkill spel online.
Wij wensen je hier op Maffi natuurlijk
Heel veel Kill & Speel plezier toe :D
Wat is in het kort de bedoeling van dit spel:
Om zo snel mogelijk Godfather / Lady in Crime te worden.
Dit kan door Misdaden te doen (zie rechterkolom).
Je zal zo in rank omhoog gaan en veel geld gaan verdienen,
met dit geld kan je objecten kopen die je per uur geld op gaan leveren.
Probeer ook zoveel mogelijk mensen uit de gevangenis te breken,
deze heb je namelijk nodig om drugs upgrades te kopen.
Voor een drugs upgrade heb je nodig 350 aanvallen, 400 sportvordering en kills natuurlijk.
Dit kan je zien op de indexpagina.
Klik ook elke dag de secretlinks van je medespelers (zie linkerkolom Persoonlijke logs).
En de aanvalsbonus (zie rechterkolom), hiervoor krijg je extra respect en geld.
Je krijgt elke dag om 19.00 de drugsupgrades uitgekeerd deze kan je dan weer tegen de hoogste koers verkopen.
Je kan je drugs verkopen (zie hiervoor rechterkolom Drugs verkopen), tevens zie je hier ook de juiste koers.
Lees ook even ons Forum door, hier staat namelijk erg veel informatie & nieuws op.
Mocht je verder nog vragen hebben, kan je natuurlijk altijd 1 van onze Helpdesk medewerkers om hulp vragen.
Dit kan je doen door 1 van hun een PB te sturen met je desbetreffende vraag.
*[url=https://maffiasnextkill.ga/v3/index.php?a=message&box=new&to=flyingbarrel]flyingbarrel[/url]
*[url=https://maffiasnextkill.ga/v3/index.php?a=message&box=new&to=Knoerten1]Knoerten1[/url]
Grtz
Admins MNK
 ','$date2','0','1','0')"
);
 print <<<ENDHTML
 <tr>
 <table width="100%">
 <tr>
 <td align="center">
 <br><br><br><br>
 <table class="div_popup" align="center">
 <tr>
 <td>
 Gefeliciteerd! Je account is bevestigd en je kan nu gebruik maken van alle onderdelen van het spel. Over enkele ogenblikken zal je automatisch naar de inlog pagina worden gestuurd </td>
 </tr>
 <tr>
 <td>
 <br><br>
 <a href="$sitelink/index.php" class="msg_ok">Klik hier indien je niet automatisch verder gaat.</a>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </td>
 </tr>
</table>
<script language="javascript">
 setTimeout("document.location.href='$sitelink/index.php'",(3000*2));
</script>
</td>
 </tr>
ENDHTML
;
}
}
}
}

if($_GET['code'] != $user->activationcode || $_GET['login'] != $user->login){
print <<<ENDHTML
 <tr>
 <table width="100%">
 <tr>
 <td align="center">
 <br><br><br><br>
 <table class="div_popup_error" align="center">
 <tr>
 <td style="color:red">
 <b>FOUT!</b><br><br>Kan je account niet bevestigen, probeer het later nog een keer </td>
 </tr>
 <tr>
 <td>
 <br><br>
 <a href="#" onclick="history.go(-1); return false" class="error_ok">OK</a>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </td>
 </tr>
</table>
</td>
 </tr>
}
 <tr>
 <td>
 </td>
 </tr>
</table>
ENDHTML
;
}

?>

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-1235395-15";
urchinTracker();
</script> <!-- TinyMCE -->
 <script type="text/javascript" language="javascript">
 tinyMCE.init({
 // General options
 mode : "exact",
 theme : "advanced",
 elements : "wysiwyg",
 width: "100%",
 height: "250",
 //plugins : "safari,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,inlinepopups,imagemanager,filemanager",
 plugins : "emotions,fullscreen",
 // Theme options
 theme_advanced_buttons1 : "bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,fontsizeselect,|,forecolor,backcolor,|,emotions,fullscreen,image",
 theme_advanced_buttons2 : "",
 theme_advanced_buttons3 : "",
 theme_advanced_buttons4 : ""
 });
 </script>
 <!-- /TinyMCE -->
</body>
</html>
Gewijzigd op 18/12/2019 08:40:58 door Willem Vries
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 09:16:45
Quote Anchor link
Kijk eens op de plek waar de registratie plaatsvindt, en waar de mail verstuurd wordt. Dat staat niet in deze code vermeld.

En nogmaals: Je code is lek.
En zorg ook even voor fatsoenlijke uitlijning van je code. Ik heb geen zin om door spaghetti heen te graven. ;-)
Gewijzigd op 18/12/2019 09:54:19 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 10:45:02
Quote Anchor link
Ariën
is het niet mogelijk dat de code gemaakt kan worden zo dat jij niet meer lek is??
zo kan ik de code's die ik gebruik hier dan het beste plaatsen??
ik hoor het graag van u
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 11:03:18
Quote Anchor link
Dat kan, maar we gaan je hier niet helpen om een heel script te beveiligen. Voor we het weten staan er 10.000 regels met lappen code hier ;-)

Een tip: $connection->real_escape_string(...)

Maar dan ben je er nog niet, want ik vrees nog meer lekken. Daar staan maffiagames behoorlijk om bekend. Misschien is het zinvoller om 'from scratch' opnieuw aan de tekentafel te beginnen.

Hier staan een lijstje met cheatsheets die je bij security kunnen helpen:
https://cheatsheetseries.owasp.org/cheatsheets/Index.html
Gewijzigd op 18/12/2019 11:07:18 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 14:15:55
Quote Anchor link
oke bedankt ik ga kijken en de tip van u bnewerken

bedankt voor de info
en ja ik weet dat de maffiagame's vaak lek zijn maar we zijn er mee aan het werk deze is is wel van belang dat deze werkt maar dat snapt u ook wel haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 14:30:02
Quote Anchor link
Als je weet dat het lek is (en hoogstwaarschijnlijk ook dat het brak is). Waarom ga je niet de boel weggooien en opnieuw beginnen? Ik heb het idee dat je nu behoorlijk in de rotzooi staat te werken, waardoor je er geen stabiel spel uit zal krijgen.

Zeg nu zelf: Je gaat aan een oud en verrot huis werken die bijna instort. Zou je dan liever met een hoop extra ondersteuningen en getimmerde plankjes de boel bewoonbaar en veiliger maken? Of zou je liever de boel slopen om vervolgens met beton en metaal in de weer te gaan om een nieuw huis te bouwen welke aan de eisen van de tijd voldoet?

En dan spreekt het ook nog voor zich dat je ook de nodige kennis en ervaring moet hebben om dit op te kunnen bouwen met de middelen en (veiligheids)regels en -eisen van nu.
Gewijzigd op 18/12/2019 14:33:28 door - Ariën -
 
Sam Noppen

Sam Noppen

18/12/2019 14:35:26
Quote Anchor link
Het is belangrijk dat je informatie van gebruikers nooit 'vertrouw'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$login = $_GET['login'];
$userselect = $connection->query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='$login'");


De $_GET waarde moet je door een functie zoals mysqli_real_escape_string() halen om te voorkomen dat gebruikers in plaats van een echte loginnaam code invullen. Iemand kan nu je hele database verwijderen door als loginnaam iets op te geven als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'; DROP TABLE users;
.
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 16:03:06
Quote Anchor link
Beste Ariën ik heb het spel nu zo goed als klaar alleen heb ik dit probleem voor het laatste bewaard is misschien niet het beste maar goed is nu zo.
verder is het spel wel netjes en goed alleen het aanmelden werkt niet ik denk dat ik het er uit sloop en dan opnieuw ga bouwen wat betreft de aanmelding.
als dat niet werkt ga ik geheel opnieuw van start en ga ik een nieuwe maffiagame bouwen maar dat kost ook wel weer veel tijd maar goed voor nu super bedankt Ariën.

Sam die snap ik even niet ik heb je een pb gedaan hoor dat je het niet erg vind.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 16:20:48
Quote Anchor link
Willem Vries op 18/12/2019 16:03:06:
Beste Ariën ik heb het spel nu zo goed als klaar alleen heb ik dit probleem voor het laatste bewaard is misschien niet het beste maar goed is nu zo.

Nee, de beveiliging hoor je niet als laatste in te bouwen, en de code zoals je hier post is een spaghetti-zooitje! Ik kan me niet hier zeker niet de indruk aan ontdekken dat het klaar is?

Quote:
verder is het spel wel netjes en goed alleen het aanmelden werkt niet ik denk dat ik het er uit sloop en dan opnieuw ga bouwen wat betreft de aanmelding.

Als iets niet werkt dan sloop je het er niet uit! Dan fix je het!
Als iemand een nieuwe badkamer komt installeren die niet goed werkt, dan denk ik ook niet: 'Mwah, laat maar achterwege!'

Quote:
als dat niet werkt ga ik geheel opnieuw van start en ga ik een nieuwe maffiagame bouwen maar dat kost ook wel weer veel tijd maar goed voor nu super bedankt Ariën.

Dat lijkt me als ik nu alle beoordeel toch de beste mogelijkheid! Neem afscheid van oude code en start opnieuw met een goede stevige basis!
Quote:
Sam die snap ik even niet ik heb je een pb gedaan hoor dat je het niet erg vind.

Als je Sam zijn bericht niet begrijpt, dan vraag ik mij af of je game wel een succes zal worden.
Je weet nog niks van SQL-injection en mogelijk zelfs ook niks over andere vormen van beveiliging? Wat is je ervaring nu eigenlijk?

Ik vraag me af of je momenteel wel de kennis hebt om een crimegame op te starten, als ik zo lees?
Als je beginner bent, ga eerst eens wat kleine dingen maken om wat kennis van zaken op te doen. Zoals een contactformuliertje, gastenboekje, simpel forumpje met topic en replie, nieuwssysteem, fotoalbum.

Overigens kunnen we ook prima in dit topic helpen i.p.v. via PM.
Gewijzigd op 18/12/2019 16:23:44 door - Ariën -
 

19/12/2019 13:18:47
Quote Anchor link
Ik heb alle reacties, je code en je eigen reacties even goed nagekeken. Nu kan ik maar tot een conclusie komen. Die is dat je niet voldoende ervaring en kennis hebt om een site als deze te ontwikkelen. Zoals Ariën ook al zei, Als je niets van SQL-injection weet, of duidelijk elke andere vorm van beveiliging, begin dan niet aan een project als dit. Leer eerst over het toepassen van beveiliging.

Je zegt dat je spel klaar is en dit het laatste is dat je moet doen. Als ik je code en reacties bekijkt stel ik daar grote vraagtekens bij. Weet je zeker dat het klaar is? Weet je zeker dat je userdata veilig is (ik vermoed heel sterk van niet), weet je zeker dat er geen grote problemen meer in zitten?

Je code is een grote aan elkaar gebreide soep. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, als je code goed is, logisch geschreven en de site niet heel veel bezocht word.

Mijn tip? Denk eerst goed na over wat je wil en welke kennis je nodig hebt voor deze game. En lees je dan eerst heel goed in op deze onderwerpen. Zorg er voor dat je de basis onder de knie hebt!
 
Willem Vries

Willem Vries

19/12/2019 14:00:59
Quote Anchor link
dit klopt voldoende ervaring en kennis nee maar wel in andere dingen ook leer ik nog verder en elke dag meer.
ik heb de website nalaten kijken door een maatje van mij en die melde mij dat als dit rond is dan is het ook klaar dus daar even van uitgaan.
dit is mij game die ik een nieuwe leven in wil geven en ja misschien kan ik wel niet alles maar ja we zijn alle eens met iets nieuws van start gegaan of niet.
ik zoe jullie punten dan ook niet als slecht of zo en ik neem het ook zeker mee maar voor n u wil ik graag het game afmaken en dan testen kijken of dan alles klaar is.
de game is voor de lol en niet voor het grote geld het is een game die mensen kunnen spellen als ze even niets te doen hebben en ja misschien is het een stap te hoog voor mij nu maar ja ik wil graag verder komen met dit soort website's.
en dan moet je soms wat fout doen en moet jullie kennis en hulp zo als nu kan je verder komen en dat vind ik wel super dus voor nu bedankt voor de info en hulp.
als ik meer info heb en het spel is af horen jullie het van mij oke bedankt voor nu toppie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2019 14:09:25
Quote Anchor link
Willem Vries op 19/12/2019 14:00:59:
dit klopt voldoende ervaring en kennis nee maar wel in andere dingen ook leer ik nog verder en elke dag meer.

Richt je dan niet op een game, maar op simpele dingen zoals ik gezegd heb. Als je echt alle baisdingen in PHP begrijpt, kijk dan opnieuw naar je game. ALs ik zo denk over een maandje of wat. Zorg in ieder geval dat de game NIET online staat, want dat mislukt faliekant, en je reputatie van je site wil je niet omlaag brengen. Lees eens op internet over Blytes bijvoorbeeld.

Quote:
Ik heb de website nalaten kijken door een maatje van mij en die melde mij dat als dit rond is dan is het ook klaar dus daar even van uitgaan.

En die maat geloof je? Wat is zijn kennis? Ik vermoed sterk dat hij evenveel als jouw weet, en dat is GEEN betrouwbare bron.

Quote:
Dit is mijn game die ik een nieuw leven in wil blazen. En ja, misschien kan ik wel niet alles, maar ja we zijn allen wel eens met iets nieuws van start gegaan, of niet?

Zorg dan voor een goede start, en zorg dat je de code op orde hebt.
En nee, dat is niet een werkje van een paar dagen...

Quote:
Ik zie jullie punten dan ook niet als slecht of zo, en ik neem het ook zeker mee, maar voor nu wil ik graag het game afmaken en dan testen kijken of dan alles klaar is.
De game is voor de lol en niet voor het grote geld. Het is een game die mensen kunnen spelen als ze even niets te doen hebben. En ja misschien is het een stap te hoog voor mij nu, maar ja ik wil graag verder komen met dit soort website's.

Zorg dat je het gewoon GOED voor elkaar hebt. Wat heeft iemand aan een brakke game met fouten, waarbij bijv. een 'voor vreemde acties kan zorgen. Misschien worden er er queries genegeerd als je transacties mist in het credits-systeem en klopt je data niet meer. Als lid zou ik me daar erg aan frustreren.....

Quote:
En dan moet je soms wat fout doen. Maar met jullie kennis, en hulp zo als nu, kan je verder komen, en dat vind ik wel super dus voor nu bedankt voor de info en hulp.

Fouten maken mag, maar zorg eerst dat je zelf een goede opzet hebt, test dit zelf met een paar mensen goed uit volgens richtlijnen en een fatsoenlijke checklist. Als alles goed werkt, kan je met een grotere groep testen, en misschien later met een nog grotere groep.
En dan zal het wel klaar zijn om live te gaan.

Quote:
Als ik meer info heb en het spel is af horen jullie het van mij. Oké bedankt voor nu toppie.

Veel succes! En onthoud dat het script voorlopig nog niet af is.
Er is nog een hoop werk voor de boeg! Nogmaals: Succes!
Gewijzigd op 19/12/2019 14:23:33 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 12:14:55
Quote Anchor link
En die maat geloof je? Wat is zijn kennis? Ik vermoed sterk dat hij evenveel als jouw weet, en dat is GEEN betrouwbare bron. ja die gelooft ik ja ik ken hem allang en ook jij heeft zo 3 a 4 maffiagames die goed zijn en goed lopen ik heb er nu twee te koop voor hem.
ja bedankt ik heb het script daar om ook op een .ga staan en er zijn maar een paar mensen die dit weten
maar wel bedankt voor de info ik ga komende weken alles klaar maken als het spel l=klaar is horen jullie het van mij
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2019 12:35:46
Quote Anchor link
Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?

Veel succes!
Ik hoop dat het spel niet afgeraffeld gaat worden, hoewel ik er als ik zo lees, ik toch mijn twijfels over heb. Een goede game vergt een goede discipline in de ontwikkeling ervan en zeker geen houtje-touwtje oplossingen.

In de tijd van de oude Criminalz-code (waar deze code niet veel van afwijkt) waren er zelfs hostingbedrijven die speciale duurdere servers hebben aangeschaft om dergelijke scripts voor klanten te kunnen faciliteren. Dus kan je nagaan hoeveel er brak gebouwd is.
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 18:30:54
Quote Anchor link
ik snap je wel dat is het niet maar voor nu is het voor mij een test en kijken wat en hoe ik het kan oplossen naar een leuk spel.
en nee het is niet zeker dat ik hier mee door ga.
ik heb nog meer maffiascript en die zijn wel nieuwe en goed maar daar ging het mij niet om het ging mij er om of ik dit weer netjes kan maken.
er zijn al veel dingen opgelost hoor.
en dan even hier over!!!
Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?
ik ga af om de mensen die ik ken en wat hun kennis is dit om dat ik ook heel goed weet wat die mensen al hebben gemaakt in het verleden maar goed verder zal ik hier niets meer vragen over dit script

bij deze bedankt voor jullie hulp, info en opmerkingen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2019 19:59:19
Quote Anchor link
Willem Vries op 20/12/2019 18:30:54:

Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?
ik ga af om de mensen die ik ken en wat hun kennis is dit om dat ik ook heel goed weet wat die mensen al hebben gemaakt in het verleden maar goed verder zal ik hier niets meer vragen over dit script.


Opmerkelijk dat je dan hier een topic start en onze mening niks lijkt aan te gaan?

Ook raad ik aan om wat interpuncties in je berichten te gebruiken.
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 20:19:53
Quote Anchor link
o zeker neem ik jullie mening aan hoor alleen ben ik ook wat eigenwijs sorry
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.