maffiagame activation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem Vries

Willem Vries

17/12/2019 19:18:09
Quote Anchor link
beste leden



ik heb een vraagje
ik heb een maffiagame zo goed als af alleen werk activation niet goed
wat is het probleem zie de mail hieronder

Beste gamer2020

Hieronder staan uw login-gegevens vermeld.
Login = gamer2020
E-mail adres =
Wachtwoord = gamer2020
Activatiecode= https://maffiasnextkill.ga/v3/activation.php?login=gamer2020&code=

Om te kunnen spelen moet je account bij ons bevestigd zijn.

Met vriendelijke groet,

Het MaffiasNextKill Team.

LET OP naam van gamer is verandert door mij zelf hier
wat werkt er niet goed zo als jullie kunnen zien staat de link er wel in maar niet de code
wat staat er niet goed en of wat doe ik fout doe


ik hoor het graag van jullie

super bedankt alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 20:52:12 door Willem Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:08:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2019 19:35:02
Quote Anchor link
Zou je jouw code willen beperken tot relevante code (van het juiste script), en deze tussen code-tags willen plaatsen? (zie UBBcode overzicht in Veelgestelde Vragen)

Verder is dit script zo lek als een zeef, en is er SQL-injection mogelijk.
Gewijzigd op 17/12/2019 19:50:35 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

17/12/2019 20:53:27
Quote Anchor link
ik heb de code weg gehaald dit omdat ik even niet weet hoe ik het hier neer moet zetten

maar is er een oplossing hier voor weet u dit??
ik hoor het graag van u.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/12/2019 20:58:52
Quote Anchor link
[code]
Hier je code
[/code]

Zie ook: https://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode
Gewijzigd op 17/12/2019 20:59:46 door Frank Nietbelangrijk
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 08:37:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
<?
 include("config.php");
?>

<html>
 <head>
 <title>
 maffiasnextkill | Who's your next kill
 </title>
 <base href="https://maffiasnextkillsnextkill.ga/v3/" />
 <meta name="description" content="Stap in de wereld van de maffiasnextkillsnextkill!" />
 <meta name="keywords" content="maffiasnextkill, mafia, criminals, gangsters, gangster, game" />
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />    
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"/>
 <script language="JavaScript" src="js/display.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="js/functions.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="ajax/prototype-1.6.0.2.js"></script>
 <script language="JavaScript" src="js/duration_progress.js"></script>
 <script language="javascript" type="text/javascript" src="https://www.maffiasnextkill.ga/v3/lib/tinymce/tiny_mce.js"></script>
 </head>
<body leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
 <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/wz_tooltip.js"></script>
 <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/tip_balloon.js"></script>
<!-- POPUP DIV -->
<div id="div_popunder_bg"></div>
<div id="aanmeldwrapper">
<table width="782" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
 <tr>
 <td align="center" valign="middle">
 <div id="js_error" style="width:500px; background:url(images/js_error/bg.gif) repeat-y; margin-top:10px; display:none; margin-left:2px;margin-right:2px;">
 <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center" width="500" style="border:2px solid #467cba">
 <tr>
 <td width="40px" align="center" valign="top" style="padding-top:5px" bgcolor="#70130e">
 <img src="images/js_error/exl.gif">
 </td>
 <td width="781px">
  <div id="text_shop" style="display:block; line-height:135%; font-size:12px; font-weight:bold">
 <font color='white' id="js_error_msg">
 </font>
 </div>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </div>    
 <script language="javascript">
 function showError(pMessage){
 document.getElementById('js_error_msg').innerHTML = pMessage;
 document.getElementById('js_error').style.display = 'block';
 document.getElementById('js_error').focus();
 setTimeout("opacity('js_error',100,0,1000)",2500);
 setTimeout("document.getElementById('js_error').style.display = 'none'; opacity('js_error',0,100,1)",3500);
 }
 </script>
 </td>
 </tr>
<?
$login
= $_GET['login'];
$userselect = $connection->query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='$login'");
$user = mysqli_fetch_object($userselect);
if(isset($_GET['login'])){
if($_GET['login'] == $user->login){
if(isset($_GET['code'])){
if($_GET['code'] == $user->activationcode){
$login = $_GET['login'];
$date2 = (date('m/d H:i'));
$connection->query("UPDATE `users` SET `activationcode`='0',`chatdagenbetaald`='7' WHERE `login`='$login'");
$connection->query("INSERT INTO headlines (datum, tijd, wat) VALUES(NOW(),NOW(),'{$login} heeft zich geregistreerd op maffiasnextkill!')");
$connection->query("INSERT INTO `messages`(`date`,`to`,`from`,`title`,`content`,`date2`,`read`,`inbox`,`reply`) values(NOW(),'$login','Beheerder','Welkom op maffiasnextkill','Beste $login
Hartelijk Welkom op maffiasnextkill het leukste maffiasnextkill spel online.
Wij wensen je hier op Maffi natuurlijk
Heel veel Kill & Speel plezier toe :D
Wat is in het kort de bedoeling van dit spel:
Om zo snel mogelijk Godfather / Lady in Crime te worden.
Dit kan door Misdaden te doen (zie rechterkolom).
Je zal zo in rank omhoog gaan en veel geld gaan verdienen,
met dit geld kan je objecten kopen die je per uur geld op gaan leveren.
Probeer ook zoveel mogelijk mensen uit de gevangenis te breken,
deze heb je namelijk nodig om drugs upgrades te kopen.
Voor een drugs upgrade heb je nodig 350 aanvallen, 400 sportvordering en kills natuurlijk.
Dit kan je zien op de indexpagina.
Klik ook elke dag de secretlinks van je medespelers (zie linkerkolom Persoonlijke logs).
En de aanvalsbonus (zie rechterkolom), hiervoor krijg je extra respect en geld.
Je krijgt elke dag om 19.00 de drugsupgrades uitgekeerd deze kan je dan weer tegen de hoogste koers verkopen.
Je kan je drugs verkopen (zie hiervoor rechterkolom Drugs verkopen), tevens zie je hier ook de juiste koers.
Lees ook even ons Forum door, hier staat namelijk erg veel informatie & nieuws op.
Mocht je verder nog vragen hebben, kan je natuurlijk altijd 1 van onze Helpdesk medewerkers om hulp vragen.
Dit kan je doen door 1 van hun een PB te sturen met je desbetreffende vraag.
*[url=https://maffiasnextkill.ga/v3/index.php?a=message&box=new&to=flyingbarrel]flyingbarrel[/url]
*[url=https://maffiasnextkill.ga/v3/index.php?a=message&box=new&to=Knoerten1]Knoerten1[/url]
Grtz
Admins MNK
 ','$date2','0','1','0')"
);
 print <<<ENDHTML
 <tr>
 <table width="100%">
 <tr>
 <td align="center">
 <br><br><br><br>
 <table class="div_popup" align="center">
 <tr>
 <td>
 Gefeliciteerd! Je account is bevestigd en je kan nu gebruik maken van alle onderdelen van het spel. Over enkele ogenblikken zal je automatisch naar de inlog pagina worden gestuurd </td>
 </tr>
 <tr>
 <td>
 <br><br>
 <a href="$sitelink/index.php" class="msg_ok">Klik hier indien je niet automatisch verder gaat.</a>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </td>
 </tr>
</table>
<script language="javascript">
 setTimeout("document.location.href='$sitelink/index.php'",(3000*2));
</script>
</td>
 </tr>
ENDHTML
;
}
}
}
}

if($_GET['code'] != $user->activationcode || $_GET['login'] != $user->login){
print <<<ENDHTML
 <tr>
 <table width="100%">
 <tr>
 <td align="center">
 <br><br><br><br>
 <table class="div_popup_error" align="center">
 <tr>
 <td style="color:red">
 <b>FOUT!</b><br><br>Kan je account niet bevestigen, probeer het later nog een keer </td>
 </tr>
 <tr>
 <td>
 <br><br>
 <a href="#" onclick="history.go(-1); return false" class="error_ok">OK</a>
 </td>
 </tr>
 </table>
 </td>
 </tr>
</table>
</td>
 </tr>
}
 <tr>
 <td>
 </td>
 </tr>
</table>
ENDHTML
;
}

?>

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-1235395-15";
urchinTracker();
</script> <!-- TinyMCE -->
 <script type="text/javascript" language="javascript">
 tinyMCE.init({
 // General options
 mode : "exact",
 theme : "advanced",
 elements : "wysiwyg",
 width: "100%",
 height: "250",
 //plugins : "safari,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,inlinepopups,imagemanager,filemanager",
 plugins : "emotions,fullscreen",
 // Theme options
 theme_advanced_buttons1 : "bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,fontsizeselect,|,forecolor,backcolor,|,emotions,fullscreen,image",
 theme_advanced_buttons2 : "",
 theme_advanced_buttons3 : "",
 theme_advanced_buttons4 : ""
 });
 </script>
 <!-- /TinyMCE -->
</body>
</html>
Gewijzigd op 18/12/2019 08:40:58 door Willem Vries
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 09:16:45
Quote Anchor link
Kijk eens op de plek waar de registratie plaatsvindt, en waar de mail verstuurd wordt. Dat staat niet in deze code vermeld.

En nogmaals: Je code is lek.
En zorg ook even voor fatsoenlijke uitlijning van je code. Ik heb geen zin om door spaghetti heen te graven. ;-)
Gewijzigd op 18/12/2019 09:54:19 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 10:45:02
Quote Anchor link
Ariën
is het niet mogelijk dat de code gemaakt kan worden zo dat jij niet meer lek is??
zo kan ik de code's die ik gebruik hier dan het beste plaatsen??
ik hoor het graag van u
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 11:03:18
Quote Anchor link
Dat kan, maar we gaan je hier niet helpen om een heel script te beveiligen. Voor we het weten staan er 10.000 regels met lappen code hier ;-)

Een tip: $connection->real_escape_string(...)

Maar dan ben je er nog niet, want ik vrees nog meer lekken. Daar staan maffiagames behoorlijk om bekend. Misschien is het zinvoller om 'from scratch' opnieuw aan de tekentafel te beginnen.

Hier staan een lijstje met cheatsheets die je bij security kunnen helpen:
https://cheatsheetseries.owasp.org/cheatsheets/Index.html
Gewijzigd op 18/12/2019 11:07:18 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 14:15:55
Quote Anchor link
oke bedankt ik ga kijken en de tip van u bnewerken

bedankt voor de info
en ja ik weet dat de maffiagame's vaak lek zijn maar we zijn er mee aan het werk deze is is wel van belang dat deze werkt maar dat snapt u ook wel haha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 14:30:02
Quote Anchor link
Als je weet dat het lek is (en hoogstwaarschijnlijk ook dat het brak is). Waarom ga je niet de boel weggooien en opnieuw beginnen? Ik heb het idee dat je nu behoorlijk in de rotzooi staat te werken, waardoor je er geen stabiel spel uit zal krijgen.

Zeg nu zelf: Je gaat aan een oud en verrot huis werken die bijna instort. Zou je dan liever met een hoop extra ondersteuningen en getimmerde plankjes de boel bewoonbaar en veiliger maken? Of zou je liever de boel slopen om vervolgens met beton en metaal in de weer te gaan om een nieuw huis te bouwen welke aan de eisen van de tijd voldoet?

En dan spreekt het ook nog voor zich dat je ook de nodige kennis en ervaring moet hebben om dit op te kunnen bouwen met de middelen en (veiligheids)regels en -eisen van nu.
Gewijzigd op 18/12/2019 14:33:28 door - Ariën -
 
Sam Noppen

Sam Noppen

18/12/2019 14:35:26
Quote Anchor link
Het is belangrijk dat je informatie van gebruikers nooit 'vertrouw'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$login = $_GET['login'];
$userselect = $connection->query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='$login'");


De $_GET waarde moet je door een functie zoals mysqli_real_escape_string() halen om te voorkomen dat gebruikers in plaats van een echte loginnaam code invullen. Iemand kan nu je hele database verwijderen door als loginnaam iets op te geven als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'; DROP TABLE users;
.
 
Willem Vries

Willem Vries

18/12/2019 16:03:06
Quote Anchor link
Beste Ariën ik heb het spel nu zo goed als klaar alleen heb ik dit probleem voor het laatste bewaard is misschien niet het beste maar goed is nu zo.
verder is het spel wel netjes en goed alleen het aanmelden werkt niet ik denk dat ik het er uit sloop en dan opnieuw ga bouwen wat betreft de aanmelding.
als dat niet werkt ga ik geheel opnieuw van start en ga ik een nieuwe maffiagame bouwen maar dat kost ook wel weer veel tijd maar goed voor nu super bedankt Ariën.

Sam die snap ik even niet ik heb je een pb gedaan hoor dat je het niet erg vind.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2019 16:20:48
Quote Anchor link
Willem Vries op 18/12/2019 16:03:06:
Beste Ariën ik heb het spel nu zo goed als klaar alleen heb ik dit probleem voor het laatste bewaard is misschien niet het beste maar goed is nu zo.

Nee, de beveiliging hoor je niet als laatste in te bouwen, en de code zoals je hier post is een spaghetti-zooitje! Ik kan me niet hier zeker niet de indruk aan ontdekken dat het klaar is?

Quote:
verder is het spel wel netjes en goed alleen het aanmelden werkt niet ik denk dat ik het er uit sloop en dan opnieuw ga bouwen wat betreft de aanmelding.

Als iets niet werkt dan sloop je het er niet uit! Dan fix je het!
Als iemand een nieuwe badkamer komt installeren die niet goed werkt, dan denk ik ook niet: 'Mwah, laat maar achterwege!'

Quote:
als dat niet werkt ga ik geheel opnieuw van start en ga ik een nieuwe maffiagame bouwen maar dat kost ook wel weer veel tijd maar goed voor nu super bedankt Ariën.

Dat lijkt me als ik nu alle beoordeel toch de beste mogelijkheid! Neem afscheid van oude code en start opnieuw met een goede stevige basis!
Quote:
Sam die snap ik even niet ik heb je een pb gedaan hoor dat je het niet erg vind.

Als je Sam zijn bericht niet begrijpt, dan vraag ik mij af of je game wel een succes zal worden.
Je weet nog niks van SQL-injection en mogelijk zelfs ook niks over andere vormen van beveiliging? Wat is je ervaring nu eigenlijk?

Ik vraag me af of je momenteel wel de kennis hebt om een crimegame op te starten, als ik zo lees?
Als je beginner bent, ga eerst eens wat kleine dingen maken om wat kennis van zaken op te doen. Zoals een contactformuliertje, gastenboekje, simpel forumpje met topic en replie, nieuwssysteem, fotoalbum.

Overigens kunnen we ook prima in dit topic helpen i.p.v. via PM.
Gewijzigd op 18/12/2019 16:23:44 door - Ariën -
 

19/12/2019 13:18:47
Quote Anchor link
Ik heb alle reacties, je code en je eigen reacties even goed nagekeken. Nu kan ik maar tot een conclusie komen. Die is dat je niet voldoende ervaring en kennis hebt om een site als deze te ontwikkelen. Zoals Ariën ook al zei, Als je niets van SQL-injection weet, of duidelijk elke andere vorm van beveiliging, begin dan niet aan een project als dit. Leer eerst over het toepassen van beveiliging.

Je zegt dat je spel klaar is en dit het laatste is dat je moet doen. Als ik je code en reacties bekijkt stel ik daar grote vraagtekens bij. Weet je zeker dat het klaar is? Weet je zeker dat je userdata veilig is (ik vermoed heel sterk van niet), weet je zeker dat er geen grote problemen meer in zitten?

Je code is een grote aan elkaar gebreide soep. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, als je code goed is, logisch geschreven en de site niet heel veel bezocht word.

Mijn tip? Denk eerst goed na over wat je wil en welke kennis je nodig hebt voor deze game. En lees je dan eerst heel goed in op deze onderwerpen. Zorg er voor dat je de basis onder de knie hebt!
 
Willem Vries

Willem Vries

19/12/2019 14:00:59
Quote Anchor link
dit klopt voldoende ervaring en kennis nee maar wel in andere dingen ook leer ik nog verder en elke dag meer.
ik heb de website nalaten kijken door een maatje van mij en die melde mij dat als dit rond is dan is het ook klaar dus daar even van uitgaan.
dit is mij game die ik een nieuwe leven in wil geven en ja misschien kan ik wel niet alles maar ja we zijn alle eens met iets nieuws van start gegaan of niet.
ik zoe jullie punten dan ook niet als slecht of zo en ik neem het ook zeker mee maar voor n u wil ik graag het game afmaken en dan testen kijken of dan alles klaar is.
de game is voor de lol en niet voor het grote geld het is een game die mensen kunnen spellen als ze even niets te doen hebben en ja misschien is het een stap te hoog voor mij nu maar ja ik wil graag verder komen met dit soort website's.
en dan moet je soms wat fout doen en moet jullie kennis en hulp zo als nu kan je verder komen en dat vind ik wel super dus voor nu bedankt voor de info en hulp.
als ik meer info heb en het spel is af horen jullie het van mij oke bedankt voor nu toppie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2019 14:09:25
Quote Anchor link
Willem Vries op 19/12/2019 14:00:59:
dit klopt voldoende ervaring en kennis nee maar wel in andere dingen ook leer ik nog verder en elke dag meer.

Richt je dan niet op een game, maar op simpele dingen zoals ik gezegd heb. Als je echt alle baisdingen in PHP begrijpt, kijk dan opnieuw naar je game. ALs ik zo denk over een maandje of wat. Zorg in ieder geval dat de game NIET online staat, want dat mislukt faliekant, en je reputatie van je site wil je niet omlaag brengen. Lees eens op internet over Blytes bijvoorbeeld.

Quote:
Ik heb de website nalaten kijken door een maatje van mij en die melde mij dat als dit rond is dan is het ook klaar dus daar even van uitgaan.

En die maat geloof je? Wat is zijn kennis? Ik vermoed sterk dat hij evenveel als jouw weet, en dat is GEEN betrouwbare bron.

Quote:
Dit is mijn game die ik een nieuw leven in wil blazen. En ja, misschien kan ik wel niet alles, maar ja we zijn allen wel eens met iets nieuws van start gegaan, of niet?

Zorg dan voor een goede start, en zorg dat je de code op orde hebt.
En nee, dat is niet een werkje van een paar dagen...

Quote:
Ik zie jullie punten dan ook niet als slecht of zo, en ik neem het ook zeker mee, maar voor nu wil ik graag het game afmaken en dan testen kijken of dan alles klaar is.
De game is voor de lol en niet voor het grote geld. Het is een game die mensen kunnen spelen als ze even niets te doen hebben. En ja misschien is het een stap te hoog voor mij nu, maar ja ik wil graag verder komen met dit soort website's.

Zorg dat je het gewoon GOED voor elkaar hebt. Wat heeft iemand aan een brakke game met fouten, waarbij bijv. een 'voor vreemde acties kan zorgen. Misschien worden er er queries genegeerd als je transacties mist in het credits-systeem en klopt je data niet meer. Als lid zou ik me daar erg aan frustreren.....

Quote:
En dan moet je soms wat fout doen. Maar met jullie kennis, en hulp zo als nu, kan je verder komen, en dat vind ik wel super dus voor nu bedankt voor de info en hulp.

Fouten maken mag, maar zorg eerst dat je zelf een goede opzet hebt, test dit zelf met een paar mensen goed uit volgens richtlijnen en een fatsoenlijke checklist. Als alles goed werkt, kan je met een grotere groep testen, en misschien later met een nog grotere groep.
En dan zal het wel klaar zijn om live te gaan.

Quote:
Als ik meer info heb en het spel is af horen jullie het van mij. Oké bedankt voor nu toppie.

Veel succes! En onthoud dat het script voorlopig nog niet af is.
Er is nog een hoop werk voor de boeg! Nogmaals: Succes!
Gewijzigd op 19/12/2019 14:23:33 door - Ariën -
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 12:14:55
Quote Anchor link
En die maat geloof je? Wat is zijn kennis? Ik vermoed sterk dat hij evenveel als jouw weet, en dat is GEEN betrouwbare bron. ja die gelooft ik ja ik ken hem allang en ook jij heeft zo 3 a 4 maffiagames die goed zijn en goed lopen ik heb er nu twee te koop voor hem.
ja bedankt ik heb het script daar om ook op een .ga staan en er zijn maar een paar mensen die dit weten
maar wel bedankt voor de info ik ga komende weken alles klaar maken als het spel l=klaar is horen jullie het van mij
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2019 12:35:46
Quote Anchor link
Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?

Veel succes!
Ik hoop dat het spel niet afgeraffeld gaat worden, hoewel ik er als ik zo lees, ik toch mijn twijfels over heb. Een goede game vergt een goede discipline in de ontwikkeling ervan en zeker geen houtje-touwtje oplossingen.

In de tijd van de oude Criminalz-code (waar deze code niet veel van afwijkt) waren er zelfs hostingbedrijven die speciale duurdere servers hebben aangeschaft om dergelijke scripts voor klanten te kunnen faciliteren. Dus kan je nagaan hoeveel er brak gebouwd is.
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 18:30:54
Quote Anchor link
ik snap je wel dat is het niet maar voor nu is het voor mij een test en kijken wat en hoe ik het kan oplossen naar een leuk spel.
en nee het is niet zeker dat ik hier mee door ga.
ik heb nog meer maffiascript en die zijn wel nieuwe en goed maar daar ging het mij niet om het ging mij er om of ik dit weer netjes kan maken.
er zijn al veel dingen opgelost hoor.
en dan even hier over!!!
Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?
ik ga af om de mensen die ik ken en wat hun kennis is dit om dat ik ook heel goed weet wat die mensen al hebben gemaakt in het verleden maar goed verder zal ik hier niets meer vragen over dit script

bij deze bedankt voor jullie hulp, info en opmerkingen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2019 19:59:19
Quote Anchor link
Willem Vries op 20/12/2019 18:30:54:

Als wij zeggen dat het script niet af is, en hij wel.
Op wie ga je dan af?
ik ga af om de mensen die ik ken en wat hun kennis is dit om dat ik ook heel goed weet wat die mensen al hebben gemaakt in het verleden maar goed verder zal ik hier niets meer vragen over dit script.


Opmerkelijk dat je dan hier een topic start en onze mening niks lijkt aan te gaan?

Ook raad ik aan om wat interpuncties in je berichten te gebruiken.
 
Willem Vries

Willem Vries

20/12/2019 20:19:53
Quote Anchor link
o zeker neem ik jullie mening aan hoor alleen ben ik ook wat eigenwijs sorry
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.