mail() header problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »
Earithramir

Earithramir

13/02/2007 23:08:00
Quote Anchor link
hoi allemaal,

op mijn site heb ik een mail scriptje.
het werkt opzich goed alleen zit ik met het probleem dat het altijd in een spam box terecht komt, BEHALVE als ik GEEN HEADERS mee geef.
dit zijn de gebruikte headers:

$headers = 'MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="'.md5(time()).'"
From: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Sender: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Reply-To: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Return-Path: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
To: '.$naam.'<'.$emailadres.'>
Message-ID: <'.time().' info@'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'>
X-Priority: 3\r
X-Mailer: PHP v'.phpversion().'
X-MSMail-Priority: Normal\n';

weet niet of het aan de server ligt of aan de extensie,
dit staat namelijk in mijn includes file met extensie .inc en als ik losse headers gebruik met \r\n of alleen \n dan worden de headers niet herkent door hotmail/gmail vandaar alles in een variable.

De mail komt in de spambox zodra ik één van de volgende headers gebruik:
From: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Sender: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Reply-To: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
Return-Path: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>
als ik dit niet doe dan word de afzender automatisch [email protected] (de hosting service)

Komt dit door de instellingen in php.ini ???
of mis ik een header??

ik heb ooit ergens gelezen dat je je pagina ergens mee kan registeren (mx records) maar ik heb die rechten niet op de server omdat dit een shared host is.
zou een eigen ip-adres dit probleem oplossen??
Of kan iemand mij vertellen of ik dit ook met headers mee kan geven of misschien via php de ini kan overrulen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:52:03
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2007 23:12:00
Quote Anchor link
Er horen gewoon enters tussen...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
$headers .= 'To: '.$naam.' <'.$email.'>' . "\r\n";
$headers .= 'From: '.$naam2.' <'.$email2.'>' . "\r\n";
$headers .= 'X-Mailer: PHP'.phpversion(). "\r\n";


etc etc
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Earithramir

Earithramir

13/02/2007 23:15:00
Quote Anchor link
die manier heb ik gehad maar dan werkte het niet.
wel als ik het in de php zelf deed maar als het in de acolyte.inc include bestand zo staat dan print ie gewoon \r\n ipv een nieuwe regel en komen de headers niet door
 
Earithramir

Earithramir

13/02/2007 23:23:00
Quote Anchor link
deze headers heb ik geprobeerd :

$headers = 'MIME-Version: 1.0';
$headers .= 'Content-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="'.md5(time()).'"
$headers .= 'From: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>';
$headers .= 'Sender: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>';
$headers .= 'Reply-To: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>';
$headers .= 'Return-Path: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>';
$headers .= 'To: '.$naam.'<'.$emailadres.'>';
$headers .= 'Message-ID: <'.time().' info@'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'>';
$headers .= 'X-Priority: 3\r';
$headers .= 'X-Mailer: PHP v'.phpversion().'';
$headers .= 'X-MSMail-Priority: Normal\n';

maar dan komt in de headers van de mail in hotmail, gmail en in outlook het volgende


MIME-Version: 1.0\r\nContent-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="607135c0ad7040f622fe6cee9aa94034"\r\nFrom: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>\r\nSender: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>\r\nReply-To: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>\r\nReturn-Path: Acolyte Magic - afdeling Verkoop<[email protected]>\r\nTo: 'Mark Teunissen'<'[email protected]'>\r\nMessage-ID: <'1104537600' [email protected]>\r\nX-Priority: 3\r\nX-Mailer: PHP v5.2.0\r\nX-MSMail-Priority: Normal\n

in een regel zoals je ziet en niet bij elke \r\n een nieuwe regel zoals het normaal zou gaan

maar als ik sender en from weg haal dan komt het gewoon goed aan in de inbox maar krijg ik from: [email protected]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Earithramir
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

13/02/2007 23:46:00
Quote Anchor link
Je gebruikt bij mijn weten een ongeldige syntax in je headers..

zo mis je een boel quotes. Ook de \r is in Email uit den boze.. veel mail-verwerkigs-software behadelen \r\n als \n\n. Hierdoor wordt een groot deel van je headers onbruikbaar omdat de email header specificatie stelt dat na de 1e lege regel geen regels meer als header gezien mogen worden.

Tevens zie ik dat je gebruik maakt van boundries. Die zijn in princiepe alleen nodig bij gebruik van bijlages e.d. Je gebruikt nog meer tags die eigenlijk totaal niet vereist zijn.. ik weet niet wat de reden is dat je die er in hebt gezet.. maar als daar een reden voor is zet ze er dan vooral terug in.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

define("LF", "\n", true);

$headers = 'To: "' . $naam . '"<' . $emailadres . '>' . LF;
$headers .= 'From: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>' . LF;
$headers .= 'Reply-To: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>' . LF;
$headers .= 'Return-Path: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>' . LF;

$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . LF;
$headers .= 'Content-Type: text/html;' . LF;

?>



Pas op voor spam: Zorg dat quotjes en enters in de $naam en $email variabele worden geescaped/verwijderd, anders loop je de kans dat je script misbruikt wordt voor spam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Earithramir

Earithramir

14/02/2007 00:01:00
Quote Anchor link
door middel van deze header:
headers .= 'X-Mailer: PHP v'.phpversion().'';
zorg ik er voor dat mijn mails niet terecht komen in de spam box van hotmail en gmail, heb getest en dat werkt.
ook met \n alleen werkte het script niet :S
op de een of andere manier leest hij \n niet als nieuwe regel maar gewoon als text en kloppen mijn headers niet meer ...

en dit script word niet aangeroepen door een formulier maar word als order bevestiging verzonden en alle variabelen worden dus uit db gehaald, ;)

maar op een of andere manier kan ik niet werken met \n of \r
komt dit doordat het include bestand niet de extensie php heeft?
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

14/02/2007 10:10:00
Quote Anchor link
Ik heb wel eens het probleem gehad dat PHP de 'enters' niet zag wanneer ik string-variabelen over meerdere regels definieerde (zoals jij je header definieerd). Misschien is dit een dergelijke 'bug'. M'n editor voegde toen i.p.v. \n een \0 toe op de plaats van de enter.. geen idee waarom :S

Ik heb het toen opgelost door m'n code eerst in notepad te plakken, en daarna weer terug te plakken in de editor.. was erg vaag ;)

Testje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

for($i = 0; $i < strlen($headers); $i++)
{

    $char = substr($headers, $i, 1);
    echo '"' . htmlentities($char) . '" = "' . ord($char) . '"<br>' . "\n";
}


?>


De ORD functie geeft de ASCII code van elk karakter weer.. als je i.p.v. "\n" een "\0" ziet lijd je editor mogelijk aan dezelfde bug ;)


zoek de enters... :P
 
Earithramir

Earithramir

14/02/2007 12:31:00
Quote Anchor link
Ik werk alleen met notepad op moment heb net de pc opnieuw geinstalled..
ik heb dat 'ENTER' probleem nu opgelost door het zo te doen:

$headers = 'To: "' . $naam . '"<' . $emailadres . '>' ;
$headers .= '\n';
$headers .= 'From: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>';
$headers .= '\n';
$headers .= 'Reply-To: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>';
$headers .= '\n';
$headers .= 'Return-Path: "Acolyte Magic - afdeling Verkoop" <[email protected]>';
$headers .= '\n';
$headers .= 'MIME-Version: 1.0';
$headers .= '\n';
$headers .= 'Content-Type: text/html;';
$headers .= '\n';

vaag maar als ik de \n in de zelfde variable doe als de rest van de variable bus bij achter aan mime-version: 1.0\n dan werken ze niet...
de headers komen in ieder geval op zelfde manier binnen met de \n nu als dat ik de headers in een geheel in een variable deed.
geen verschil nog steeds komen de mails met headers in een spam folder en zonder headers komen ze gewoon in de inbox.

is dit dan toch het probleem van dat het ip-adres niet op de naam van het domein staat ?
want wat dan bij de afzender staat is de DNS-naam van de server waarop mijn site staat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.