Mail versturen vanuit website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:08:04
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil een formuliertje waarmee ik vanuit een website een email kan sturen. Ik wil zelf de ontvanger kunnen opgeven. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet maken. Iemand een script of tut voor me?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 08:57:06
 

18/12/2010 17:11:18
Quote Anchor link
Weet je hoe je een formulier kan afhandelen?
Het mailen kan je het beste met swiftmailer doen, die heeft ook goede documentatie.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:12:31
Quote Anchor link
niet echt, heb wel een contact formulier op me site staan, maar dat is een script van deze site
 

18/12/2010 17:15:26
Quote Anchor link
site:phphulp.nl beginnershandleiding php.
Die tutorial helpt je op weg.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:16:24
Quote Anchor link
ok, ben ook in de documentatie aan het kijken van swift mailer, ziet er goed uit
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/12/2010 18:23:39
Quote Anchor link
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);
 
Jasper DS

Jasper DS

18/12/2010 18:25:20
Quote Anchor link
zoals karl al zegt kan je beter iets gebruiken als swiftmailer
 

18/12/2010 18:32:18
Quote Anchor link
Jordi kroon op 18/12/2010 18:23:39:
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);

Niet gebruiken!
Mail injection gevaar!
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 18:41:20
Quote Anchor link
Ik heb wat zitte proberen met die swiftmailer maar krijg het niet echt aan de praat. Ik heb momenteel dit script(van phphulp)

Zou ik dan niet beter de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv
vervangen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_verstuurder


en dan het script zelf ook ombouwen zodat je de een email adres moet opgeven om een mail naartoe te sturen?
 

18/12/2010 18:46:46
Quote Anchor link
Zie mijn reactie op dat script. Dat script is oud.
Beter is om gewoon die handleiding door te lezen. Je leert dan hoe je een formulier kan afhandelen, het enige wat je dan nog zelf moet verzinnen is hoe je het aan swiftmailer koppelt. Maar gelukkig is dat dus ook niet zo ingewikkeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2010 19:24:48
Quote Anchor link
Karl Karl op 18/12/2010 18:32:18:
Jordi kroon op 18/12/2010 18:23:39:
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);

Niet gebruiken!
Mail injection gevaar!


Aanvulling: In een mail vanaf een site is de From nooit de bezoeker maar de website. De bezoeker komt in de Reply to,
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 21:46:51
Quote Anchor link
Ik heb dus nu een script gemaakt, maar er zit een fout in. Ik snap zelf alleen niet wat de fout is.

Dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
                   $mail_stuur
= '[email protected]'
                  
                   if(!isset($_POST['sumbit'])) //Kijken of het formulier al verstuurd is
                           {
                               if($_GET['email'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.";
                                }

                            elseif($_GET["onderwerp"] == "")
                                 {

                                     echo "Sorry, maar er is geen onderwerp ingevuld.";
                                 }

                            elseif($_GET['bericht'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een bericht in te vullen.";
                                }

                            elseif
                                {
                                    echo "Sorry, maar er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.";
                                }
                        }

                    else
                    {
                        echo '
                        <div id="contact_form">
                        
                       <form method="post" name="contact" action="#">
                    
                        <input type="hidden" name="post" value="Send" />
                        <label for="naam">Naam:</label> <input type="text" id="naam" name="naam" class="required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="email">Email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="onderwerp">Onderwerp:</label> <input type="text" name="onderwerp" id="onderwerp" class="input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="bericht">Bericht:</label> <textarea id="bericht" name="bericht" rows="0" cols="0" class="required"></textarea>
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <input type="submit" class="submit_btn float_l" name="submit" id="submit" value="Verstuur" />
                        <input type="reset" class="submit_btn float_r" name="reset" id="reset" value="Reset" />
                    
                    </form>
                    </div>'
;
                    }

                    $headers = 'From: ' . ($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['$mail_stuur'] . '>';
                    
                    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
                    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
                    
                    (
mail($_POST['email'], $_POST['onderwerp'], $_POST['bericht'], $headers));
                    ?>


En dit is de warning die ik krijg als ik het script test:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in C:\xampp\htdocs\eigen design\Web Design V2\contact.php on line 112


Ter informatie, dit is rij 110 t.e.m. 113
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$mail_stuur = '[email protected]'
                  
                   if(!isset($_POST['sumbit'])) //Kijken of het formulier al verstuurd is
                           {


Weet er iemand wat er fout is?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2010 21:52:55
Quote Anchor link
Puntkomma mist op de regel ervoor.
Controleer altijd de invoer. Nu is je script lek => email-injection.
En voor headers zie http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 21:56:24
Quote Anchor link
Ok dankje, hij doet het nu wel. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 00:11:58
Quote Anchor link
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

19/12/2010 00:21:37
Quote Anchor link
- Aar - op 19/12/2010 00:11:58:
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...


wat is het verschil?? ik zie er geen verschil tussen namelijk


Toevoeging op 19/12/2010 00:27:22:

ik heb hem nu eens online gezet, maar wanneer ik naar de pagina ga waar het formulier staat, zou ik normaal een formulier moetten krijgen. Dit is echter niet het geval. Wanneer ik de pagina bezoek krijg ik volgend bericht:

Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/12/2010 00:53:40
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 19/12/2010 00:21:37:
- Aar - op 19/12/2010 00:11:58:
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...


wat is het verschil?? ik zie er geen verschil tussen namelijk

sumBit moet zijn suBmit
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2010 01:05:16
Quote Anchor link
Je gebruikt POST en GET door elkaar.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

19/12/2010 01:11:28
Quote Anchor link
Ah ok had ik niet gezien met submit.

Maar hoe kan ik het dan het beste oplossen met die GET en POST?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/12/2010 01:15:13
Quote Anchor link
Je schrijft in je code if($_GET['email'] == "") en dat klopt niet, het moet zijn if($_POST['email'] == ""). Dit gebeurt een paar keer. De waardes die uit een formulier komen zijn $_POST waardes en geen $_GET waardes.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2010 01:16:38
Quote Anchor link
<form method="post" name="contact" action="#">

Dus waar zouden de GET waarden vandaan moeten komen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.