Mail wordt niet altijd verstuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Steven Swinnen

Steven Swinnen

09/09/2017 16:21:03
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Ik heb een begin php script gemaakt maar deze stuurt niet naar mijn gmail of skynet account.
Zou iemand kunnen zeggen wat ik verkeerd staan heb?

Hopelijk weet iemand raad :-(



Gr

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
$naar
= '[email protected],[email protected]'; // Waar moet het naartoe?
$bcc = '[email protected]';
$van = '[email protected]'; // email van waar het komt, deze zelf ingesteld.
$onderwerp = 'gegevens'; // Het onderwerp van het bericht

// Header instellen, zodat nl2br() werkt (als je deze gebruikt dan zal het niet naar gmail sturen)
// SSWI - Always set content-type when sending HTML email

$headers = 'MIME-version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

if(isset($_POST['versturen'])) // Als het formulier verzonden is door op de verzend knop te klikken
{
    $NAAM_OF_FIRMA_ = trim($_POST['NAAM_OF_FIRMA_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $FACTURATIE_ADRES_ = trim($_POST['FACTURATIE_ADRES_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $NR_ = trim($_POST['NR_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $POSTCODE_ = trim($_POST['POSTCODE_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $PLAATS_ = trim($_POST['PLAATS_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $BTW_NR_ = trim($_POST['BTW_NR_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $TELEFOON_GSM_ = trim($_POST['TELEFOON_GSM_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $E_MAIL_ADRES_ = trim($_POST['E_MAIL_ADRES_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  
  // message

$message = '<html><body>';
$message .= "Naam of firma: " . $NAAM_OF_FIRMA_ . "<br>";
$message .= "Facturatie adres: " . $FACTURATIE_ADRES_ . "<br>";
$message .= "Nummer: " . $NR_ . "<br>";
$message .= "Postcode: " . $POSTCODE_ . "<br>";
$message .= "Plaats: " . $PLAATS_ . "<br>";
$message .= "BTW-nr.: " . $BTW_NR_ . "<br>";
$message .= "Telefoon / GSM: " . $TELEFOON_GSM_ . "<br>";
$message .= "E-mailadres: " . $E_MAIL_ADRES_ . "<br>";
$message .= "</body></html>";
    
  if($fout == false) // Als er niks fout is (alles is dus netjes ingevuld)
  {
    //$headers .= 'From: ' . $naam . '<' . $email . '>'; // Een afzender instellen zodat je kan reageren.
    $headers .= 'From: ' . $van . "\r\n"; // Een afzender instellen zodat je kan reageren.
    $headers .= 'Bcc: ' . $bcc; // Een ontvanger in bcc zetten.
    
    //if(mail($naar, $onderwerp, nl2br("gegevens\nBericht: $Bericht\nNaam of firma: $NAAM_OF_FIRMA_\nAdres: $Adres\nPostnr_gemeente: $Postnr_gemeente\nE-Mail: $E_Mail"), $headers))

       if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers))
    {

      //print '<p>Het bericht is succesvol verzonden!</p>';
      print(file_get_contents("gegevens_verzonden_bedankt.htm"));
    }

    else
    {
      print '<p>Helaas, er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van het formulier.</p>';
    }
  }
}

?>

Edit:
Titel aangepast van 'Formulier op site' naar 'Mail wordt niet altijd verstuurd'
Gewijzigd op 09/09/2017 16:45:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 17:41:34
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2017 16:35:41
Quote Anchor link
if($fout == false)

En waar komt $fout vandaan?
 
Peter Burks

Peter Burks

10/09/2017 22:04:34
Quote Anchor link
Regel 42   if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers))

Denk dat het zoiets moet worden:

$afzender = "[email protected]";

  if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers, "-f$afzender"))

Heb zelf meegemaakt dat sommige providers de mail blokken als deze laatste afzender niet meegestuurd wordt.
 
Steven Swinnen

Steven Swinnen

10/09/2017 22:36:19
Quote Anchor link
Bedankt je had gelijk het email adres moet geregistreerd zijn bij mijn provider.

Nog even een korte vraag.
Kennen of hebben jullie ook een site waar ik veel meer over php kan leren?

Alvast bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

10/09/2017 22:47:40
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.