Mail wordt niet altijd verstuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Steven Swinnen

Steven Swinnen

09/09/2017 16:21:03
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Ik heb een begin php script gemaakt maar deze stuurt niet naar mijn gmail of skynet account.
Zou iemand kunnen zeggen wat ik verkeerd staan heb?

Hopelijk weet iemand raad :-(



Gr

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
$naar
= '[email protected],[email protected]'; // Waar moet het naartoe?
$bcc = '[email protected]';
$van = '[email protected]'; // email van waar het komt, deze zelf ingesteld.
$onderwerp = 'gegevens'; // Het onderwerp van het bericht

// Header instellen, zodat nl2br() werkt (als je deze gebruikt dan zal het niet naar gmail sturen)
// SSWI - Always set content-type when sending HTML email

$headers = 'MIME-version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

if(isset($_POST['versturen'])) // Als het formulier verzonden is door op de verzend knop te klikken
{
    $NAAM_OF_FIRMA_ = trim($_POST['NAAM_OF_FIRMA_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $FACTURATIE_ADRES_ = trim($_POST['FACTURATIE_ADRES_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $NR_ = trim($_POST['NR_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $POSTCODE_ = trim($_POST['POSTCODE_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $PLAATS_ = trim($_POST['PLAATS_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $BTW_NR_ = trim($_POST['BTW_NR_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $TELEFOON_GSM_ = trim($_POST['TELEFOON_GSM_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  $E_MAIL_ADRES_ = trim($_POST['E_MAIL_ADRES_']); // Alle overbodige spaties uit het naam veld verwijderen
  
  // message

$message = '<html><body>';
$message .= "Naam of firma: " . $NAAM_OF_FIRMA_ . "<br>";
$message .= "Facturatie adres: " . $FACTURATIE_ADRES_ . "<br>";
$message .= "Nummer: " . $NR_ . "<br>";
$message .= "Postcode: " . $POSTCODE_ . "<br>";
$message .= "Plaats: " . $PLAATS_ . "<br>";
$message .= "BTW-nr.: " . $BTW_NR_ . "<br>";
$message .= "Telefoon / GSM: " . $TELEFOON_GSM_ . "<br>";
$message .= "E-mailadres: " . $E_MAIL_ADRES_ . "<br>";
$message .= "</body></html>";
    
  if($fout == false) // Als er niks fout is (alles is dus netjes ingevuld)
  {
    //$headers .= 'From: ' . $naam . '<' . $email . '>'; // Een afzender instellen zodat je kan reageren.
    $headers .= 'From: ' . $van . "\r\n"; // Een afzender instellen zodat je kan reageren.
    $headers .= 'Bcc: ' . $bcc; // Een ontvanger in bcc zetten.
    
    //if(mail($naar, $onderwerp, nl2br("gegevens\nBericht: $Bericht\nNaam of firma: $NAAM_OF_FIRMA_\nAdres: $Adres\nPostnr_gemeente: $Postnr_gemeente\nE-Mail: $E_Mail"), $headers))

       if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers))
    {

      //print '<p>Het bericht is succesvol verzonden!</p>';
      print(file_get_contents("gegevens_verzonden_bedankt.htm"));
    }

    else
    {
      print '<p>Helaas, er is wat fout gegaan tijdens het verzenden van het formulier.</p>';
    }
  }
}

?>

Edit:
Titel aangepast van 'Formulier op site' naar 'Mail wordt niet altijd verstuurd'
Gewijzigd op 09/09/2017 16:45:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:26:55
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2017 16:35:41
Quote Anchor link
if($fout == false)

En waar komt $fout vandaan?
 
Peter Burks

Peter Burks

10/09/2017 22:04:34
Quote Anchor link
Regel 42   if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers))

Denk dat het zoiets moet worden:

$afzender = "[email protected]";

  if(mail($naar, $onderwerp, $message, $headers, "-f$afzender"))

Heb zelf meegemaakt dat sommige providers de mail blokken als deze laatste afzender niet meegestuurd wordt.
 
Steven Swinnen

Steven Swinnen

10/09/2017 22:36:19
Quote Anchor link
Bedankt je had gelijk het email adres moet geregistreerd zijn bij mijn provider.

Nog even een korte vraag.
Kennen of hebben jullie ook een site waar ik veel meer over php kan leren?

Alvast bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

10/09/2017 22:47:40
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.