mail()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »
Chris Bosmans

chris Bosmans

20/11/2015 22:33:13
Quote Anchor link
ik heb 1 werkend mail() op een site als contact. werkt perfect voor wat het nodig is

nu wou ik een tweede invoegen
dus copy paste van de eerste
ik krijg de melding (dat de mail verstuurd is => dat was nu 2 dagen geleden)
en ik heb de nog steeds niet terug

heb me verdiept in php mailer maar ik krijg geen connectie met smtp dus vrees ik dat ik dit niet kan gebruiken

weet iemand waarom dit mail() niet werkt en op een andere pagina wel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
         $to
= "[email protected]";
         $subject = "This is subject";
        
         $message = "<b>This is HTML message.</b>";
         $message .= "<h1>This is headline.</h1>";
        
         $header = "From:[email protected] \r\n";
         $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
         $header .= "Content-type: text/html\r\n";
        
         $retval = mail ($to, $subject, $message, $header);


         if( $retval == true )
         {

            echo "Mails zijn verstuurd";

         }

         else
         {
            echo "Message could not be sent...";
            echo "Mailer Error: " . $retval->ErrorInfo;
         }
                
?>


ik krijg de melding is verstuurd
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 04:00:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:38:32
Quote Anchor link
Misschien in de spambox? Komen ze wel aan op non-Gmail adressen?
 
Chris Bosmans

chris Bosmans

20/11/2015 22:48:37
Quote Anchor link
nee ook niet
telenet



maar het andere script wel

zo worden alle2 met een formulier aangesproken




Toevoeging op 20/11/2015 22:53:36:

code van de andere

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php

$headers
.= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

//zet hier zoveel e-mailadressen neer als je wilt, gescheiden door een komma  
        $aan = "[email protected]";
        $onderwerp = "Informatie - Offerte aanvraag";
        $berichtj1 = $_POST['gas'];
        $berichtj2 = $_POST['mazout'];
        $berichtj3 = $_POST['sanitair'];
        $berichtj4 = $_POST['onderhoud'];
        $berichtj5 = $_POST['extrainfo'];

if ($berichtj1=="x") {$gas="Gas installatie" ."\n";} else { $gas=""; };
if ($berichtj2=="x") {$mazout="Mazout installatie"."\n";}else { $mazout=""; };
if ($berichtj3=="x") {$sanitair="Sanitair installatie"."\n";}else { $sanitair=""; };
if ($berichtj4=="x") {$onderhoud="Onderhoud van ketel"."\n";}else { $onderhoud=""; };

        $tekst  = "************ Algemene gegevens *************** \r\n".
                  "Naam: ". $_POST['naam'] . "\r\n" .
                          "E-mailadres: ". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n".
                  "Straat: ". $_POST['straat'] . "\r\n".
                  "gemeente: ". $_POST['gemeente'] . "\r\n".
                  "postcode: ". $_POST['postcode'] . "\r\n".
                  "Gsm nummer: ". $_POST['gsm'] . "\r\n".
                  "********** Informatie gevraagd over ********** \r\n".
                  "\r\n".
                  "$gas" .
                  "$mazout" .
                  "$sanitair".
                  "$onderhoud".
                  "\r\n".
                  "***************extra informatie*************** \r\n".
                  "\r\n".
                  "$berichtj5".
                  "\r\n".
                  "********************************************** \r\n";
        $headers = "From: ". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n";
        $headers .= "Reply-To:". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n";

        mail($aan, $onderwerp, $tekst, $headers);
?>





en deze verstuur en komt meteen in de mail box


[size=xsmall][i]Toevoeging op 20/11/2015 23:06:39:[/i][/size]

Ok nog eens een copy genomen en aangepast en rara nu het werkt nu wel

snap momenteel er niets van (maar ja da heb nog vaker  :-$ )

toch bedankt


SOLVED
Gewijzigd op 20/11/2015 22:54:56 door chris Bosmans
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2015 23:17:25
 
Chris Bosmans

chris Bosmans

21/11/2015 14:03:05
Quote Anchor link
ok mijn script werkt nu, met de juiste headers zoals -santhe- het aangaf.

nu dacht ik ok, mijn html brief is klaar -> die heb ik als txt in mijn mail() geplaatst
alle inline css werkt geen probleem hier.
nu nog een logo boven aan de mail en bam af is ie

nu daar knijpt het schoentje
ik had het misschien te simpel ingezien
gewoon <img src="http://www.xx.be/pics/foto.jpg" /> er bij zetten en hupla..
ik krijg gewoon een image holder in mijn mail met een mooi kruisje :(

maar helaas dit werkt niet, ik heb al een paar uurkes aan het google, maar de dingen die ik vind lukt het mij niet?

kan iemand verder helpen met wat goede tips?







Toevoeging op 21/11/2015 22:12:45:

iemand een idee?
Gewijzigd op 21/11/2015 14:04:14 door chris Bosmans
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.