Mailformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »
Donny

Donny

24/05/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een poos geleden het boek van Arjan Burger gekocht Handboek PHP5

Ik ben nu bij het onderdeel webformulieren en kom er niet echt uit wat ik nou fout heb gedaan (op de SMTP dan dat weet ik)

Kan iemand mji helpen?

Groeten donny


formulier.htm


<html>

<head>
<title>Mailformulier</title>
</head>

<body>
<form action="mailform.php" method="post">
<input type="hidden" name="to" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="subject" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="redirect" value="http://www.donnyvg1991.bplaced.net/bedankt.html">

Naam: <input type="text" name="naam"><br>
E-mail: <input type="text" name="mailadres"><br>
Uw Reactie: <textarea cols="30" rows="4" name="reactie"></textarea>
<input type="submit" value="verzenden">
</form>


</body>
</html>



mailform.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

ini_set("smtp", "mx2.hotmail.com");
ini_set("smtp_port", 25);
ini_set("sendmail_from", "[email protected]");
$to = $_POST["to"];
$subject = $_POST["subject"];
$redirect = $_POST["redirect"];
if (!$to) { //bevat to geen waarde?
echo "Vul alstublieft een ontvanger in!"
exit;
}




reset($_POST); //zet de array pointer op 0, begin bij het begin
while($postvar = each($_POST)) {
    $varnaam = $postvar['key'];
    $varinhoud = $postvar['value'];
    $boodschap .= $varnaam."=".$varinhoud."\n"; //boodschap bevat
    }
    
    mail($,to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)
    if (isset($redirect)) { //bevat redirect een waarde?
    header("location: $redirect");
    
    }


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 11:22:14
 
Stefan

Stefan

24/05/2009 15:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  mail($,to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)


naar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  mail($to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)
 
Donny

Donny

24/05/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Oke dat is een fout die ik over het hoofd heb gezien... Maar op regel 11 geeft ie een T_STRING fout aan en dat is bij dat Exit; die snap ik niet helemaal
 
Stefan

Stefan

24/05/2009 15:29:00
Quote Anchor link
de ; na de echo..
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Weet iemand ook de SMTP gegevens voor gmail om het formulier naar mij toe te laten sturen?

EDIT: of een andere manier met een andere email voor dit... Zodat het formulier naar mijn mail toe gestuurd word.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:17:00
Quote Anchor link
Gebruik gewoon de smtp van de ISP waar je php server mee verbinding maakt met het internet. Dit zal in de meeste gevallen volstaan.

En wens je echt serieus met mails versturen gaan werken, dan raad ik je aan om te gaan kijken naar SwiftMailer of PHPmailer.
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:29:00
Quote Anchor link
ik gebruik bplaced als host. Moet ik dan hun ISP gebruiken?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Dat doe je toch al van zodra je van buiten het netwerk van bplaced verbinding maakt met uw server?
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Het is je;)

Maar ik ben absoluut niet bekend met ISP... Zou je me misschien een kleine uitleg kunnen geven?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:45:00
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:24:00
Quote Anchor link
Ik heb deze gegevens van de webhost:

Type of incoming mail server: POP3 or IMAP
Incoming mail (POP3 / IMAP) server: mx.000webhost.com
Outgoing (SMTP) server: you need to use your ISP (Internet Service Provider) SMTP server. Call your ISP to know your SMTP (mail sending) server. In case you are unable to get SMTP server, you can use WebMail for email sending.
Username / Email: [email protected]
Password: ************

Hoe kan ik die in het script plaatsen inplaats van de smtp?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 17:27:00
Quote Anchor link
Quote:
Call your ISP to know your SMTP (mail sending) server. In case you are unable to get SMTP server, you can use WebMail for email sending.

Of moeten we het nog vertalen voor je ook?
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat er misschien een andere weg was zeg maar dat je in het script wat dingen aanpast... Dit is dus niet mogelijk???????
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Ok, ja we moeten het dus vertalen.

Bel je ISP om het adres te weten van de SMTP server..

Pas als je dit adres weet, kan je het maar invullen toch?
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:44:00
Quote Anchor link
Ik kan dat niet doen omdat ik in een jeugdzorg instelling zit... En ik gebruik niet een @jeugdzorg.nl adres of iets van hun maar gewoon hotmail.....
 
Donny

Donny

24/05/2009 18:10:00
Quote Anchor link
Iemand heeft gebruikt gemaakt van het mail formulier genaamt jan... bedankt! Ik zat in me Gmail en kreeg ene pop up nieuw bericht en ging kijken en stond het erbij:D

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.