Mailing form.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »
Robert

Robert

24/01/2009 16:29:00
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik ben bezig met een mailing form voor een website waarbij ik PHP gebruik.
Ik dacht dat ik klaar was met mijn script, het bleek echter niet te werken :(.
wie kan mij helpen?

Dit is mijn totale script:

HTML, pagina contact.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<html>
<head>
<title></title>
<style type="text/css">
label{
display: block;
}
</style>
</head>

<body background="BodyBg.png">
<form name="personalia" form action="contact.php" method="POST">

<fieldset>
<legend>Contact</legend>

<label for="voornaam">Voornaam:</label>
<input type="text" name="voornaam" id="voornaam" />

<label for="achternaam">Achternaam:</label>
<input type="text" name="achternaam" id="achternaam" />

<label for="e-mail">e-mail:</label>
<input type="text" name="e-mail" id="e-mail">

<label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label>
<input type="text" name="telefoonnummer" id="telefoonnummer" />

<br>

<label for="vraag">Uw vraag?:</label>
<textarea name="Uw vraag?" rows="15" cols="40"></textarea><br>

<input type="submit" name="submit" value="Versturen"/>

<input type="reset" name="reset" value="Wissen"/>

</fieldset>

</form>
</body>
</html>


PHP pagina, contact.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$to
= $_REQUEST['[email protected]'] ;
$from = $_REQUEST['e-mail'] ;
$name = $_REQUEST['Voornaam'] ;
$headers = "From: $from";
$subject = "mindfulness vraag";

$fields = array();
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";

$body = "We have received the following information:\n\n"; foreach($fields as $a => $b){ $body .= sprintf("%20s: %s\n",$b,$_REQUEST[$a]); }

$headers2 = "From: [email protected]";
$subject2 = "Bedankt voor uw reactie!";
$autoreply = "Bedankt voor uw reactie, ik zal zo snel mogelijk reageren!";

$send = mail($to, $subject, $body, $headers);
$send2 = mail($from, $subject2, $autoreply, $headers2);
if($send)
{
header( "Location: http://www.eenopgegevenpagina.nl" );}
else
{print "Er is iet misgegaan bij het mailen.";}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:07:05
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/01/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
?>


Bovenaan je script graag, en kijk wat die geven.

Edit: Regel 9 t/m 13: Het is toch echt $array["key"] = $value;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Robert

Robert

24/01/2009 22:15:00
Quote Anchor link
dank je SanThe! dat ziet er inderdaad een stuk beter uit ;)

@Jezpur:
ik ga even uitleggen wat er precies gebeurd als ik mijn script test.

het verstuurd wel de mail naar degene die het form heeft ingevuld.
het verstuurd geen mail naar degene die de informatie uit het form nodig heeft.
en het geeft de opgegeven foutmelding "Er is iet misgegaan bij het mailen."

ik had geen tijd om dit erbij te zetten in mijn eerste bericht, wellicht heeft het nog nut ;).

bedankt voor de reacties tot nu toe, ik ga eerst even de suggestie van Jezpur bewerkstelligen!

edit: een vraagje Jezpur, moet ik dan dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$fields
= array();
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";
?>


vervangen voor dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
["key"] = $value;
?>


of voor dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$array
["key"] = $value;
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";
?>


of ben ik nu helemaal scheef bezig?

~Robert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 
Robert

Robert

25/01/2009 19:06:00
Quote Anchor link
Ik ga nog maar wat meer informatie geven.

Wat het script hoort te doen:

1. Het moet een mailtje sturen naar degene die het formulier heeft ingevuld.

2. Het moet een mailtje sturen naar mij, met de informatie die is ingevuld.

3. Als het niet goed is gegaan moet er komen te staan dat het niet is gelukt.

4. Als het formulier succesvol is verzonden moet dat er ook komen te staan.


Later ga ik er nog voor zorgen dat het formulier eerst de velden checkt, eerst maar even dit probleempje oplossen. Ik kom er echter zelf echt niet uit :(

~Robert
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/01/2009 19:15:00
Quote Anchor link
gebruik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (isset($_POST['submit'])) {


dan kun je daar die PHP code schrijven.
Maar bouw het wel een beetje om ;)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 19:32:00
Quote Anchor link
@Mitchell: waag het niet om daar ooit nog eens mee aan te komen. Gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {.

@Robert: Ik heb je script nu verbeterd. Analyseer het, en kijk wat jij fout deed en/of verbeterd is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    if(!empty($_POST['e-mail'])
    && !
empty($_POST['voornaam'])
    && !
empty($_POST['achternaam'])
    && !
empty($_POST['telefoonnummer'])
    && !
empty($_POST['vraag'])) {
        $to = "[email protected]";
        $headers = "From: ".$_POST['voornaam']." ".$_POST['achternaam']." <".$_POST['email'].">"."\n";
        $subject = "mindfulness vraag";
        
        $body = "We have received the following information:\n\n";
        foreach($_POST as $key => $value) {
            $body .= sprintf("%20s: %s"."\n", $key, $value);
        }

        
        // is een scriptelijke autoreply wel nodig? Kun je die niet gewoon instellen op je mailaccount?
        $headers2 = "From: [email protected]";
        $subject2 = "Bedankt voor uw reactie!";
        $sReply = "Bedankt voor uw reactie, ik zal zo snel mogelijk reageren!";
        $autoMail = mail($from, $subject2, $sReply, $headers2);
        
        if(mail($to, $subject, $body, $headers)) {
            header("Location: http://www.eenopgegevenpagina.nl");
        }
else {
            echo "Er is iets misgegaan bij het mailen.";
        }
    }
else {
        echo 'Niet alle velden zijn ingevuld. Probeer het nogmaals.';
    }
}
else {
    header("Location: http://www.jouwdomein.nl/het-formulier.html"); // even aanpassen!
}
?>


Overigens moet je bij je formulier de textarea een andere name geven, nl: "vraag". "Uw vraag?" is niet verstandig om als name te nemen ;-).
 
Robert

Robert

26/01/2009 10:41:00
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt Jezpur! Ik ga zeker een analyse doen. Zodra ik weet wat ik fout heb gedaan zal ik het even posten!
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/01/2009 11:03:00
Quote Anchor link
je deed $fields{"voornaam"} = "voornaam";

die {} moeten [] zijn. dus:

$fields["voornaam"] = "voornaam";

das alles...
 
Robert

Robert

26/01/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Ik heb de laatste problemen opgelost, dank jullie wel voor de hulp!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.