Mailscript inbouwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb hier een script, ik wil alleen als het kan een mailscript erbij inbouwen zodat er een mailtje gestuurd word naar het emailadres dat in het veld "email" is ingevult. Is dit mogelijk?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?
include"config.php";
$haalaantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM inschrijvingen"));
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$error = "";
if(isset($_GET['post'])and($_GET['post']=="1")){
    if(empty($_POST['voornaam'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen voornaam ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['achternaam'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen achternaam ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['email'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen email ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['leeftijd'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen leeftijd ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['telefoonnummer'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen telefoonnummer ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['woonplaats'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen woonplaats ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(!empty($_POST['voornaam'])and(!empty($_POST['achternaam'])and(!empty($_POST['email'])and(!empty($_POST['leeftijd'])and(!empty($_POST['telefoonnummer'])and(!empty($_POST['woonplaats']))))))){
        $insert = "INSERT INTO inschrijvingen (voornaam, achternaam, email, leeftijd, telefoonnummer, telefoonnummerext, woonplaats, datum, opmerking, ip) VALUES ('".$_POST['voornaam']."', '".$_POST['achternaam']."', '".$_POST['email']."', '".$_POST['leeftijd']."',  '".$_POST['telefoonnummer']."', '".$_POST['telefoonnummerext']."', '".$_POST['woonplaats']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['opmerking']."', '".$ip."')";
        if(mysql_query($insert)){
            $error = "<tr><td colspan=\"2\" align=\"center\"><font color=\"white\">Je inschrijving is toegevoegd!<br><br></font></td></tr>";
        }
    }
}

?>


<!--  inschrijfformulier -->
<?php
$datumnu
= date( 'd-m-Y / H:i' );

$haalberichten = mysql_query("SELECT voornaam, achternaam, email, leeftijd, telefoonnummer, telefoonnummerext, woonplaats, datum, opmerking FROM inschrijvingen ORDER by id DESC");
while($msg=mysql_fetch_object($haalberichten)){?>


<?php
}
?>


<center>
<form name="schrijf" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>?p=inschrijven&post=1" method="post">
<input type="hidden" name="datum" value="<?=$datumnu;?>" />
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="schrijf" width="470">
<tr>
<td width="470" background="images/header_main.png" height="15" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center><font size="2"><b>.::Inschrijf Formulier::.</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="470" bgcolor="#808080" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center>
<br>
<table cellspacing="0" width="457" id="schrijf">
    <?=$error;?>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Voornaam:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="voornaam" size="20"> verplicht</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Achternaam:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="achternaam" size="20"> verplicht</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Email:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="email" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Leeftijd:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="leeftijd" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Telefoonnummer:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="telefoonnummer" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Extra Telefoonnummer:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="telefoonnummerext" size="20"> optioneel / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Woonplaats:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="woonplaats" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Opmerking:</font></td>
      <td width="68%">
        <textarea rows="6" name="opmerking" cols="23"></textarea> optioneel</td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2">
        <font face="Arial" size="2"><br>
        <center>
        <input type="submit" name="submit" value="Toevoegen">
        </font>
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:29:41
 
Niels van K

Niels van K

23/06/2008 18:07:00
Quote Anchor link
www.php.net/mail

Natuurlijk!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2008 18:12:00
Quote Anchor link
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).
 

23/06/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 23.06.2008 18:12:
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).

Bovendien kan je met mail vrij simpel mail header injections doen, met deze twee libs niet.
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 21:16:00
Quote Anchor link
Euhm maargoed, is het nou wel of niet mogelijk? een mailscript heb ik wel maar nou moet die nog daar ingebouwt worden.
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ja, het is goed mogelijk, gewoon even 1 van de 2 downloaden, redelijk vanzelfsprekend en dan kan je er gewoon een stukje van in je script zetten.
Probeer maar, als het niet lukt horen we het wel.
 
KrissCross

KrissCross

23/06/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 23.06.2008 18:12:
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).

Is er nog voorkeur voor één van beide libraries?
 
Frank -

Frank -

23/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
PHPMailer heeft ondanks een ernstig veiligheidslek een hele tijd op zijn gat gelegen. Het heeft dan ook zo'n anderhalf jaar geduurd voordat dit eindelijk was gedicht. Voor mij dus geen PHPMailer meer, laat dit project zich eerst maar weer eens bewijzen.

Maar goed, dat is mijn mening.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2008 21:49:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 23.06.2008 21:43:
PHPMailer heeft ondanks een ernstig veiligheidslek een hele tijd op zijn gat gelegen. Het heeft dan ook zo'n anderhalf jaar geduurd voordat dit eindelijk was gedicht. Voor mij dus geen PHPMailer meer, laat dit project zich eerst maar weer eens bewijzen.

Maar goed, dat is mijn mening.


Dan blijft SwiftMailer nog altijd over :-).
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Kan iemand misschien iets in elkaar knutsele voor mij?
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Zelf al geprobeerd?(a)
 
Frank -

Frank -

23/06/2008 22:35:00
Quote Anchor link
6 regels code, die kun je vast zelf wel kopieeren.

En er zijn nog meer voorbeelden op de site beschikbaar...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.