Mailscript inbouwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb hier een script, ik wil alleen als het kan een mailscript erbij inbouwen zodat er een mailtje gestuurd word naar het emailadres dat in het veld "email" is ingevult. Is dit mogelijk?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?
include"config.php";
$haalaantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM inschrijvingen"));
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$error = "";
if(isset($_GET['post'])and($_GET['post']=="1")){
    if(empty($_POST['voornaam'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen voornaam ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['achternaam'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen achternaam ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['email'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen email ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['leeftijd'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen leeftijd ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['telefoonnummer'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen telefoonnummer ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(empty($_POST['woonplaats'])){
        $error .= "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Geen woonplaats ingevuld<br><br></font></td></tr>";}
    if(!empty($_POST['voornaam'])and(!empty($_POST['achternaam'])and(!empty($_POST['email'])and(!empty($_POST['leeftijd'])and(!empty($_POST['telefoonnummer'])and(!empty($_POST['woonplaats']))))))){
        $insert = "INSERT INTO inschrijvingen (voornaam, achternaam, email, leeftijd, telefoonnummer, telefoonnummerext, woonplaats, datum, opmerking, ip) VALUES ('".$_POST['voornaam']."', '".$_POST['achternaam']."', '".$_POST['email']."', '".$_POST['leeftijd']."',  '".$_POST['telefoonnummer']."', '".$_POST['telefoonnummerext']."', '".$_POST['woonplaats']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['opmerking']."', '".$ip."')";
        if(mysql_query($insert)){
            $error = "<tr><td colspan=\"2\" align=\"center\"><font color=\"white\">Je inschrijving is toegevoegd!<br><br></font></td></tr>";
        }
    }
}

?>


<!--  inschrijfformulier -->
<?php
$datumnu
= date( 'd-m-Y / H:i' );

$haalberichten = mysql_query("SELECT voornaam, achternaam, email, leeftijd, telefoonnummer, telefoonnummerext, woonplaats, datum, opmerking FROM inschrijvingen ORDER by id DESC");
while($msg=mysql_fetch_object($haalberichten)){?>


<?php
}
?>


<center>
<form name="schrijf" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>?p=inschrijven&post=1" method="post">
<input type="hidden" name="datum" value="<?=$datumnu;?>" />
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="schrijf" width="470">
<tr>
<td width="470" background="images/header_main.png" height="15" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center><font size="2"><b>.::Inschrijf Formulier::.</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="470" bgcolor="#808080" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center>
<br>
<table cellspacing="0" width="457" id="schrijf">
    <?=$error;?>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Voornaam:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="voornaam" size="20"> verplicht</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Achternaam:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="achternaam" size="20"> verplicht</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Email:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="email" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Leeftijd:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="leeftijd" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Telefoonnummer:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="telefoonnummer" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Extra Telefoonnummer:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="telefoonnummerext" size="20"> optioneel / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Woonplaats:</font></td>
      <td width="68%">
        <input type="text" name="woonplaats" size="20"> verplicht / niet zichtbaar</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="31%"><font face="Arial" size="2">Opmerking:</font></td>
      <td width="68%">
        <textarea rows="6" name="opmerking" cols="23"></textarea> optioneel</td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2">
        <font face="Arial" size="2"><br>
        <center>
        <input type="submit" name="submit" value="Toevoegen">
        </font>
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:39:15
 
Niels van K

Niels van K

23/06/2008 18:07:00
Quote Anchor link
www.php.net/mail

Natuurlijk!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2008 18:12:00
Quote Anchor link
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).
 

23/06/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 23.06.2008 18:12:
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).

Bovendien kan je met mail vrij simpel mail header injections doen, met deze twee libs niet.
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 21:16:00
Quote Anchor link
Euhm maargoed, is het nou wel of niet mogelijk? een mailscript heb ik wel maar nou moet die nog daar ingebouwt worden.
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ja, het is goed mogelijk, gewoon even 1 van de 2 downloaden, redelijk vanzelfsprekend en dan kan je er gewoon een stukje van in je script zetten.
Probeer maar, als het niet lukt horen we het wel.
 
KrissCross

KrissCross

23/06/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 23.06.2008 18:12:
Eh, nee, Niels. Ga maar kijken naar SwiftMailer of PHPMailer. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als dat al voor je gedaan is ;-).

Is er nog voorkeur voor één van beide libraries?
 
Frank -

Frank -

23/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
PHPMailer heeft ondanks een ernstig veiligheidslek een hele tijd op zijn gat gelegen. Het heeft dan ook zo'n anderhalf jaar geduurd voordat dit eindelijk was gedicht. Voor mij dus geen PHPMailer meer, laat dit project zich eerst maar weer eens bewijzen.

Maar goed, dat is mijn mening.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/06/2008 21:49:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 23.06.2008 21:43:
PHPMailer heeft ondanks een ernstig veiligheidslek een hele tijd op zijn gat gelegen. Het heeft dan ook zo'n anderhalf jaar geduurd voordat dit eindelijk was gedicht. Voor mij dus geen PHPMailer meer, laat dit project zich eerst maar weer eens bewijzen.

Maar goed, dat is mijn mening.


Dan blijft SwiftMailer nog altijd over :-).
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

23/06/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Kan iemand misschien iets in elkaar knutsele voor mij?
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Zelf al geprobeerd?(a)
 
Frank -

Frank -

23/06/2008 22:35:00
Quote Anchor link
6 regels code, die kun je vast zelf wel kopieeren.

En er zijn nog meer voorbeelden op de site beschikbaar...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.