Malware Catcher 2009?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Ik heb sinds vandaag iets heel irritants op mijn PC...dit heb ik ook nog zelf gedaan. Potdorie!

Er kwam vandaag een melding tevoorschijn die er uitzag alsof deze van Windows Defender kwam, waarop ik de instructies volgde en iets dat: 'Malware Catcher 2009' geinstalleerd heb.

Vervolgens voerde deze Malware Catcher 2009 een 'test' uit op mijn PC en vond '26 bedreigingen'. Deze kon ik natuurlijk verwijderen...maar dan eindigde ik op een pagina waarop ik kon kiezen uit 3 pakketten waarvoor betaald dient te worden.

Ik besloot hier van af te zien en wilde 'Mallware Catcher 2009' in zijn geheel van mijn PC verwijderen. Gekke is dat ik dit nu nergens kan vinden?!?

Wel heb ik na zoeken op mijn PC naar 'Malware Catcher 2009' 4 stuks snelkoppelingen gevonden naar deze 'Malware Catcher'...Als je hier vervolgens op klikte opende het programma...dat dan weer een scan kon uitvoeren om bedreigingen te vinden enzo.

Aan de hand van deze snelkoppeling kon ik ook niet achterhalen waar het hetgeen zij heen verwezen precies stond.

Ook krijg ik nu 'continu' enge meldingen en pop-ups met waarschuwingen dat ik bepaalde zaken moet verwijderen met 'Malware Catcher 2009'..!?

Hoe kom ik hier vanaf?

Heeft iemand hier ervaring mee?

Zie ook de volgende afbeeldingen:

Dit is het scherm dat je ziet wanneer je besluit 'alle bedreigingen te willen verwijderen':
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_01.jpg

Deze komt zo nu en dan tevoorschijn:
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_02.jpg

Dit verschijnt nadat ik op alle 'rode kruisjes' heb geklikt om alles te sluiten:
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_03.jpg

Hoe dan ook...ik baal er verschrikkelijk van en wil 'Malware Catcher 2009' van mijn PC verwijderen, maar hoe? Als ik deze niet kan vinden?

Alle hulp is welkom!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:28:13
 
B a s
Beheerder

B a s

08/05/2009 22:12:00
Quote Anchor link
GeGoogle-d op 'Remove Malware Catcher 2009' -> eerste result ;-)
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Hey Bas,

Alles goed?
Pak van mijn hart dat dit een 'regulier' probleem is!

De remover is aan het scannen.

Thanks!
 

08/05/2009 22:38:00
Quote Anchor link
Erick schreef op 08.05.2009 22:06:
Er kwam vandaag een melding tevoorschijn die er uitzag alsof deze van Windows Defender kwam, waarop ik de instructies volgde en iets dat: 'Malware Catcher 2009' geinstalleerd heb.

Die troep is eind vorige jaar begonnen met zulke rotzooi. Te doen alsof het windows is, met de hoop dat mensen ook echt denken dat het windows is.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:47:00
Quote Anchor link
En ik trapte er nog in ook...ik...Zucht...

Tot vandaag ervaarde ik mijzelf als een doorgewinterde internetgebruiker...Kun je dus nagaan met de gemiddelde leek die dit tegenkomt?

Ik voorzie iets groter dan de aan de hand zijnde griep-pandemie...

De scan is nog aan het pruttelen, als ik weet wat het resultaat is zal ik dat hier even melden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 

09/05/2009 10:04:00
Quote Anchor link
verwijder even de 2e afbeelding, met je windows product code :-)
 
Erick Schluter

Erick Schluter

09/05/2009 14:09:00
Quote Anchor link
Mmhh...

Martin, ik weet niet wat een kwaadwillende met mijn 'product code' zou kunnen, maar ik heb de afbeeldingen allemaal weggehaald! Thanks!

Ondertussen...gisteravond (na ruim 6 uur gescanned te hebben!) heb ik de scan gepauzeerd en zojuist weer aangezet.

Tot nu toe is Malware Catcher 2009 nog steeds irritant aanwezig.

Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!
 
Ivo K

Ivo K

09/05/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Dit doet me denken aan wat ik een had met iets als Vista Anti-virus...
Alleen deed ik er wel op tijd iets aan omdat ik geen Vista op mn comp had XD

edit:

ik heb er toen maar Spy Sweeper en Hitman Pro 2 op los gelaten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Erick Schluter

Erick Schluter

09/05/2009 15:26:00
Quote Anchor link
JIPPIE!

Na uren en uren scannen vond de 'Remove Malware Catcher 2009' 13 zaken die aangepakt moesten worden...vervolgens zijn die verwijderd, opnieuw opgestart en alles lijkt weer bij het oude...Zucht...it's been emotional.

<strong>Bedankt allen!</strong>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.