Malware Catcher 2009?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Ik heb sinds vandaag iets heel irritants op mijn PC...dit heb ik ook nog zelf gedaan. Potdorie!

Er kwam vandaag een melding tevoorschijn die er uitzag alsof deze van Windows Defender kwam, waarop ik de instructies volgde en iets dat: 'Malware Catcher 2009' geinstalleerd heb.

Vervolgens voerde deze Malware Catcher 2009 een 'test' uit op mijn PC en vond '26 bedreigingen'. Deze kon ik natuurlijk verwijderen...maar dan eindigde ik op een pagina waarop ik kon kiezen uit 3 pakketten waarvoor betaald dient te worden.

Ik besloot hier van af te zien en wilde 'Mallware Catcher 2009' in zijn geheel van mijn PC verwijderen. Gekke is dat ik dit nu nergens kan vinden?!?

Wel heb ik na zoeken op mijn PC naar 'Malware Catcher 2009' 4 stuks snelkoppelingen gevonden naar deze 'Malware Catcher'...Als je hier vervolgens op klikte opende het programma...dat dan weer een scan kon uitvoeren om bedreigingen te vinden enzo.

Aan de hand van deze snelkoppeling kon ik ook niet achterhalen waar het hetgeen zij heen verwezen precies stond.

Ook krijg ik nu 'continu' enge meldingen en pop-ups met waarschuwingen dat ik bepaalde zaken moet verwijderen met 'Malware Catcher 2009'..!?

Hoe kom ik hier vanaf?

Heeft iemand hier ervaring mee?

Zie ook de volgende afbeeldingen:

Dit is het scherm dat je ziet wanneer je besluit 'alle bedreigingen te willen verwijderen':
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_01.jpg

Deze komt zo nu en dan tevoorschijn:
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_02.jpg

Dit verschijnt nadat ik op alle 'rode kruisjes' heb geklikt om alles te sluiten:
http://www.linkage.nl/php/errors/malware_03.jpg

Hoe dan ook...ik baal er verschrikkelijk van en wil 'Malware Catcher 2009' van mijn PC verwijderen, maar hoe? Als ik deze niet kan vinden?

Alle hulp is welkom!
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 20:13:24
 
B a s
Beheerder

B a s

08/05/2009 22:12:00
Quote Anchor link
GeGoogle-d op 'Remove Malware Catcher 2009' -> eerste result ;-)
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Hey Bas,

Alles goed?
Pak van mijn hart dat dit een 'regulier' probleem is!

De remover is aan het scannen.

Thanks!
 

08/05/2009 22:38:00
Quote Anchor link
Erick schreef op 08.05.2009 22:06:
Er kwam vandaag een melding tevoorschijn die er uitzag alsof deze van Windows Defender kwam, waarop ik de instructies volgde en iets dat: 'Malware Catcher 2009' geinstalleerd heb.

Die troep is eind vorige jaar begonnen met zulke rotzooi. Te doen alsof het windows is, met de hoop dat mensen ook echt denken dat het windows is.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/05/2009 22:47:00
Quote Anchor link
En ik trapte er nog in ook...ik...Zucht...

Tot vandaag ervaarde ik mijzelf als een doorgewinterde internetgebruiker...Kun je dus nagaan met de gemiddelde leek die dit tegenkomt?

Ik voorzie iets groter dan de aan de hand zijnde griep-pandemie...

De scan is nog aan het pruttelen, als ik weet wat het resultaat is zal ik dat hier even melden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 

09/05/2009 10:04:00
Quote Anchor link
verwijder even de 2e afbeelding, met je windows product code :-)
 
Erick Schluter

Erick Schluter

09/05/2009 14:09:00
Quote Anchor link
Mmhh...

Martin, ik weet niet wat een kwaadwillende met mijn 'product code' zou kunnen, maar ik heb de afbeeldingen allemaal weggehaald! Thanks!

Ondertussen...gisteravond (na ruim 6 uur gescanned te hebben!) heb ik de scan gepauzeerd en zojuist weer aangezet.

Tot nu toe is Malware Catcher 2009 nog steeds irritant aanwezig.

Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!
 
Ivo K

Ivo K

09/05/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Dit doet me denken aan wat ik een had met iets als Vista Anti-virus...
Alleen deed ik er wel op tijd iets aan omdat ik geen Vista op mn comp had XD

edit:

ik heb er toen maar Spy Sweeper en Hitman Pro 2 op los gelaten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
Erick Schluter

Erick Schluter

09/05/2009 15:26:00
Quote Anchor link
JIPPIE!

Na uren en uren scannen vond de 'Remove Malware Catcher 2009' 13 zaken die aangepakt moesten worden...vervolgens zijn die verwijderd, opnieuw opgestart en alles lijkt weer bij het oude...Zucht...it's been emotional.

<strong>Bedankt allen!</strong>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.