match torrent name

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:36:51
Quote Anchor link
Ik heb nu de volgende match voor de functie preg_match

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/


En hiermee kan ik nu met succes de volgende string ontleden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv


naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv
    [1] => UTW-Mazui
    [2] =>  Little Busters!
    [3] => 03
    [4] => [720p]
    [5] =>
    [6] => [D04E264A]
)


Zoals je ziet is veld 5 leeg en dat komt omdat er niet nog in waarde is tussen de tekens [ en ].

Als ik nu de volgende string heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv


Zie je dat er tussen [720p], [10bit] en [8F819AFD] spaties staan waardoor ik niet de juiste waarden terug krijg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv
    [1] => IB
    [2] =>  Sukitte Iinayo
    [3] => 04 [720p] [10bit]
    [4] =>
    [5] =>
    [6] => [8F819AFD]
)


Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen? Of klopt mijn match gewoon totaal niet? Ik heb nog enkele probleempjes met deze match maar ik wil eerst dit graag oplossen.

edit: Als er achter het aflevering nummer v2 of v3 staat pakt ie deze ook goed. Soms wil er namelijk ook weleens dit staan 03v2 omdat het dan betere versie is als de vorige.
Gewijzigd op 10/11/2012 11:39:55 door Mebus Hackintosh
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:27:09
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:39:53
Quote Anchor link
Kan je niet van te voren even alle spaties weghalen?
Dus netjes splitten met je code, dan alles spaties weghalen (array_walk(trim()) of zo?).
Ik zou het gewoon splitten op de [, dan krijg je toch ook alle onderdelen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:44:11
Quote Anchor link
Dit wil ik niet doen omdat er ook series zijn zoals 'Sword[spatie]Art[spatie]Online waardoor je dan dit krijgt: SwordArtOnline

edit: even een korte uitleg over hoe zo een string is opgebouwd:

[fansubgroep] Animenaam - (aflevering en eventueel welke versie) [extra informatie eventueel][extra informatie eventueel][hash voor het bestand om te controleren of het goed is gedownload en niet beschadigt is].bestandsextensie

Ik kan dus van de hokjes extra informatie deze ook met een tweede preg_match filteren?

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/', str_replace('_', ' ', $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches)
Gewijzigd op 10/11/2012 11:51:41 door Mebus Hackintosh
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:57:13
Quote Anchor link
Dan doe je het bij alle behalve array[2]? Dat kan natuurlijk ook.

Van die preg_match-dingen heb ik te weinig kaas gegeten om daar ook maar iets zinnigs over te zeggen.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 21:56:24
Quote Anchor link
Alle extra informatie wil ik graag opslaan en daarvoor moet ik deze string dus zien te ontleden :) Maar als het niet lukt kan ik het laatste stukje altijd met een tweede match doen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/11/2012 22:33:28
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?\w*\]?)(\[?\w*\]?)(\[\w+\])\..+/', str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches);


Hiermee vervang ik de underscores met spaties en vervang ik de spaties tussen ] en [ met niks.

Nu heb ik alleen nog een probleem met het volgende:

[Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv

Zoals je ziet staat er een spatie tussen BD 720p en 720p en AAC waardoor ik het volgende krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv
    [1] => Commie
    [2] =>  Upotte!!
    [3] => OVA [BD 720p
    [4] => AAC]
    [5] =>
    [6] => [B0D91BD6]
)


een spate in de regex na \w helpt niet.
Gewijzigd op 11/11/2012 22:36:17 door Mebus Hackintosh
 
Reshad F

Reshad F

11/11/2012 22:37:56
Quote Anchor link
gebruik array_filter() om de lege keys weg te halen.

vb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$entry
= array(
             0 => 'foo',
             1 => false,
             2 => -1,
             3 => null,
             4 => ''
          );

print_r(array_filter($entry));

?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/11/2012 12:10:48
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip! Ik heb het maar op deze manier opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
for($a=count($XML['channel']['item'])-1;$a>=0;$a--)
{
    $file = $XML['channel']['item'][$a]['title'];
    $file = str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $file);
    $file = trim($file);
    $info = array();
    for($b=0;$b<strlen($file);$b++)
    {
        if($file{$b} == '[' || $file{$b} == ']')
        {
            $info[] = $b;
        }
    }
    $acinfo = '';
    for($c=0;$c<count($info);$c++)
    {
        if($c % 2)
        {
            $scinfo ='';
            for($d=$info[$c-1];$d<=$info[$c];$d++)
            {
                $scinfo .= $file{$d};
            }
            $acinfo[] = $scinfo;
        }
        if($c==1)
        {
            $sanime = '';
            for($e=$info[$c]+1;$e<$info[$c+1];$e++)
            {
                $sanime .= $file{$e};
            }
        }
    }
    echo $XML['channel']['item'][$a]['title'].'<br />';
    echo $sanime.'<br />';
    print_r($acinfo);
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.