md5()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

14/04/2006 15:12:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik ben bezig met een member systeem en wil nu een md5 functie inbouwen. Maar nu wilt hij mijn wachtwoorden niet meer lezen (althans toch niet men opgegeven wachtwoord omzetten naar md5)

Dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

include("data.inc.php");
$global_dbh = mysql_connect($hostname, $username, $password);
mysql_select_db($db, $global_dbh);
$tusername = $_POST[username];
$tpassword = $_POST[password];
$trimpassw = md5($tpassword);
$query = "SELECT * FROM users WHERE username = '$tusername' AND password = '$trimpassw'";
$encrypted_pass = md5($query);
$result_id = mysql_query($query) or die(mysql_error($query));
$row = mysql_fetch_row($result_id);
$tid = $row[0];

// ************************** Correcte login *******************

if($tusername != "" && $trimpassw != "" && $trimpassw == $encrypted_pass)
    {

    $_SESSION['login'] = "$tusername";
        $_SESSION['id'] = "$tid";

echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";

    }


// *************************** Foute login via loginscherm ************************

elseif($_POST[hidden] == 1)
    {

echo "U hebt iets fout gedaan! Dit kunnen de redenen zijn!<br>
» Uw Gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn verkeerd || In dit geval, klik <a href='forget.php'>hier</a><br>
» Uw Gebruikersnaam bestaat niet<br>
» U bent verbannen<br><br>
Is niets van dit waar, meld dit dan bij de admin"
;
    }
}
else{
?>

Nu kan u hier inloggen. Vul hieronder uw gegevens in!<br><br>
<form method="POST" name="POST" action="index.php?page=login">
<table border="0">
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Gebruikersnaam:</td><td><input name="username" type="text" size="18" maxlength="20"></td></tr>
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Wachtwoord:</td><td><input name="password" type="password" size="18" maxlength="20"></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="hidden" value="1">
<input type="submit" value="Inloggen"> || <input type="reset" value="Wis Velden">
<?php
}
?>

Ik weet natuurlijk niet of dit goed is. Ik heb wat tuts gezocht en dit gemaakt! dus men vraag is, waar loopt het fout?

Greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:25:15
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/04/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Waarom md5 je je query? Dat is niet logisch... Kijk hier eens naar :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/04/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
$query
= "SELECT * FROM users WHERE username = '$tusername' AND password = '$trimpassw'";
$encrypted_pass = md5($query);
$result_id = mysql_query($query) or die(mysql_error($query));
$row = mysql_fetch_row($result_id);

?>

Dit is niet helemaal het idee achter md5 encryptie.
Ten eerste doet je query het niet als je hem versleuteld.
Ten tweede: Het is de bedoeling dat de waarden IN de database versleuteld zijn, en dat ze worden versleuteld bij het opvragen, want dat kost eigenlijk alleen maar meer tijd en het is dubbel op op die manier.

Wanneer de waarden IN de database versleuteld zijn, kan je deze zonder een extra encriptie vergelijken met de versleutelde $_POST['wachtwoord']
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Arjan:
Waarom md5 je je query? Dat is niet logisch... Kijk hier eens naar :).

link doet het niet

http://www.i-cey.net/?pagina=phpscripts&scriptid=3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Fabian Tack

Fabian Tack

16/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Ik heb nu mijn oude script met die van arjan vermengd. Nu krijg ik de fout:

Parse error: parse error, unexpected $ in /www/users/rtdradio.downfire.com/Dutch/login.php on line 47

Nu, Er zijn 47 lijnen in dit script, maar de fout ligt in dit stuk!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
    $query = "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {


Dit is heel de code (voor moest de fout hier toch niet zitten!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$gebruikersnaam     = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
$wachtwoord         = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $query = "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {

       //Dit is wellicht een beetje overdreven :+        
        $rij = mysql_fetch_array($dbcon);
        $dbwachtwoord    = $rij['password'];
        $dbgebruiker    = $rij['username'];
                $dbid = $rij['id'];
        
        if($dbwachtwoord == $wachtwoord)
        {

    $_SESSION['login'] = "$tusername";
        $_SESSION['id'] = "$dbid";

echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";

    }


// *************************** Foute login via loginscherm ************************

elseif($_POST[hidden] == 1)
    {

echo "U hebt iets fout gedaan! Dit kunnen de redenen zijn!<br>
» Uw Gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn verkeerd || In dit geval, klik <a href='forget.php'>hier</a><br>
» Uw Gebruikersnaam bestaat niet<br>
» U bent verbannen<br><br>
Is niets van dit waar, meld dit dan bij de admin"
;
    }
}
else{
?>

Nu kan u hier inloggen. Vul hieronder uw gegevens in!<br><br>
<form method="POST" name="POST" action="index.php?page=login">
<table border="0">
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Gebruikersnaam:</td><td><input name="username" type="text" size="18" maxlength="20"></td></tr>
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Wachtwoord:</td><td><input name="password" type="password" size="18" maxlength="20"></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="hidden" value="1">
<input type="submit" value="Inloggen"> || <input type="reset" value="Wis Velden">
<?php
}
?>


Alvast Bedankt

Greetz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 15:25:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen dat het eerder net iets voor dit stukje ligt.

----


Oh, en weet je zeker dat het niet zoiets moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = MD5('".$wachtwoord."')";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {

?>
 
Big-smoke

big-smoke

16/04/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Maar wrm md5() je in een query is mss niet fout maar ik zou het niet doen. en ik denk dat je een } te weinig hebt op het einde. Als ik me niet vergis :P
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Als je een md5-waarde in de database wil vergelijken met een gepost wachtwoord, dan zal dit wachtwoord eerst gemd5d moeten worden. Maar het kan natuurlijk ook dat ik het na al die jaren gebruik nooit goed heb gesnapt en voor niks moderator ben :-)
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/04/2006 20:49:00
Quote Anchor link
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

16/04/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Andries:
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken, net ietsje veiliger (40 tekens i.p.v. 32)

nou, nee, sha1 is niet veiliger ;)
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Andries:
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken, net ietsje veiliger (40 tekens i.p.v. 32)
sha1() is niet veiliger. Ook niet een klein beetje. Zelfs niet een piepklein beetje. 40 tekens ten opzichte van 32 wil alleen maar zeggen dat het moeilijker te ontbinden is in priemfactoren. Dus dat briljante wiskundigen het moeilijker kunnen kraken. Voor bruteforce hacks maakt het niets uit, en sha1 en md5 zijn allebei al meerdere malen in priemfactoren ontbonden.

Die waanideeën van iedereen dat sha1 veiliger is moeten er nu echt uit op dit forum. Ook de grote bruteforcedatabases zijn er voor zowel md5 als sha1 tegenwoordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
LLv1

LLv1

16/04/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Hihihihi, dat is inderdaad een waanidee...
Niet naïef gaan lopen doen. Óf je gebruikt een bestaande hashfunction, of je gebruikt een zelfgemaakte. Maar verwacht niet dat de keuze van de hashfunction ook maar iets uitmaakt voor de veiligheid van je script.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/04/2006 20:56:00
Quote Anchor link
het beste in volgens mij md5(sha1(sha1(md5(string)))) o.i.d.
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 21:00:00
Quote Anchor link
PHP:
het beste in volgens mij md5(sha1(sha1(md5(string)))) o.i.d.
Dat is even goed als substr(md5($string), 0, 30)... dit naieve gaat echt nergens over..
 
Gerben G

Gerben G

16/04/2006 21:07:00
Quote Anchor link
anders doen je het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$query
= "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
$dbcon = mysql_query($query);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Donhertog:
anders doen je het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$query
= "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
$dbcon = mysql_query($query);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>

Dat zal niet werken, want mysql_query() retourneerd een resource en zeker niet een string. Dan moet er eerst nog mysql_fetch_assoc() o.i.d. tussen.
 
Gerben G

Gerben G

16/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
@PHPerik
sorry was ik even vergeten te typen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$dbcon
= mysql_query "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";

$pass =  mysql_fetch_array ($dbcon);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>


als het goed is werkt het zo wel
 
LLv1

LLv1

16/04/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Donhertog:
@PHPerik
sorry was ik even vergeten te typen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$dbcon
= mysql_query "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";

$pass =  mysql_fetch_array ($dbcon);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>


als het goed is werkt het zo wel
Klopt nog steeds niet ^^
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/04/2006 21:50:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

md5(sha1(crc32($wat)));

?>


en tegen bruteforce attacks:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

sleep(4);

?>



GR. mebus!
 
Big-smoke

big-smoke

16/04/2006 23:58:00
Quote Anchor link
tss freaks

wat heeft sleep er mee te maken voert dat de code niet uit na 4sec in dit geval?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.