Meerdere id's weergeven onderelkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »
Gijs van Moosdijk

Gijs van Moosdijk

14/04/2011 17:02:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal, ik ben bezig met php en sql te leren en ik had eigenlijk een vraag.
ik ben bezig met een pagina, waar ik een lijstje wil hebben met de mensen die bij ons op de afdeling werken.
Dus een foto, naam, achternaam, email en telefoonnummer. Nu ben ik zo'n beetje bezig geweest en kom wel een eind maar ik kom wat moeilijkheden tegen:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit een beetje klopt?
Ik heb een design waarin ik de naam, achternaam enzo wil terug laten komen en nu is nummer 1 mij gelukt?
Maar is er iets dat ik de hele database kan opvragen opdeze manier?? zonder dat ik handmatig bij Where id='1' moet invullen?

Groeten Gijs

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php     $connectie = mysql_connect("localhost","root","wachtwoord");
            if(!$connectie){
        die("Database faalt: " . mysql_error());
    }

           $db_select = mysql_select_db("testdb",$connectie);
           if (!$db_select) {
           die("Database faalt: " . mysql_error());
    }

?>

<html><head><title>Test</title></head><body>
<?php $commando="SELECT *
                                        FROM `testdb`
                    WHERE id='1'"
;
$resultaat=mysql_query($commando);
$array=mysql_fetch_array($resultaat);

echo  $array['id'];
?>

<tr>
    <td>Naam</td>
    <td><?php echo  $array['naam'];?></td>
    <td>Achternaam</td>
    <td"><?php echo  $array['achternaam']; ?></td>
    <td>Telefoon</td>
    <td><?php echo  $array['telefoon']; ?></td>
    </tr>

<?php mysql_close($connection); ?></body></html>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 14/04/2011 17:08:09 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:38:13
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/04/2011 17:10:26
Quote Anchor link
Zou je in het vervolg code tags willen gebruiken en niet 6x een identiek topic willen openen. De overige topics heb ik verwijderd.

Ontopic:
je zou eens naar de functie while() kunnen kijken

Voor het zetje in de goede richting de while loop zet je om regel 19 en 26 heen.

TIP 1: gebruik geen `backticks` in je sql query in PHP.
TIP 2: gebruik geen * in je query maar enkel de velden welke je nodig hebt (naam,achternaam,telefoon)
Gewijzigd op 14/04/2011 17:12:39 door Bas IJzelendoorn
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2011 17:12:56
Quote Anchor link
SELECT ..... FROM ...... (en geen WHERE)
Dan met een while() lezen.
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
// echo
}
 
Gijs van Moosdijk

Gijs van Moosdijk

14/04/2011 17:29:23
Quote Anchor link
sorry bas,
santhe is dat hetzelfde als: while ($row = mysql_fetch_array($result)) ?
ik doe ergens iets verkeerd. zou het dan aan de "" liggen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php $commando="SELECT *
                                        FROM `testdb`
                                         WHERE naam, achternaam, telefoonnummer"
;
$resultaat=mysql_query($commando);
while ($row = mysql_fetch_array($result)); {
echo
<tr>
    <
td>Naam</td>
    <
td>[code]<?php echo  $array['naam'];?>
</td>
    <td>Achternaam</td>
    <td"><?php echo  $array['achternaam']; ?></td>
    <td>Telefoon</td>
    <td><?php echo  $array['telefoon']; ?></td>
</tr>
};
 ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/04/2011 17:33:25
Quote Anchor link
Je controleert nergens of je query wel gelukt is, en ik kan je vertellen dat dat niet het geval is. De WHERE clausule van je query klopt namelijk niet.

Controleer dus altijd of je query wel gelukt is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$sql
= "SELECT ... (rest van je query)";
$result = mysql_query($sql);

if($result == false) {
  trigger_error(mysql_error().' <br/>In query: '.$sql);
}

else {
  while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
    // Doe wat met het resultaat (dat in $row zit);
  }
}

?>


Toevoeging op 14/04/2011 17:34:27:

ps. Uiteraard ontbreken bij je echo ook de quotes nog...
 
Gijs van Moosdijk

Gijs van Moosdijk

14/04/2011 17:54:01
Quote Anchor link
joren zo goed kan ik het nog niet. ik kan alle informatie opvragen van de database dat gaat ook makkelijk op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
    <head>
        <title>Team Finance9</title>
    </head>
    <body>
<?php include("connection.php"); ?>
<?php
$commando
="SELECT * FROM `personen`";
$result=mysql_query($commando);

while($array=mysql_fetch_array($result)){
echo "<br />";
echo "De inhoud van een kaart:<br />";
echo "Naam: " . $array['naam'] . "<br />";
echo "Achternaam: " . $array['achternaam'] . "<br />";
echo "Telefoonnummer: " . $array['telefoonnummer'] . "<br />";}
?>

<br /><br />

<?php require("system/footer.php")?>


Zo lukt het wel alleen het punt is dat mijn baas het uitgetekend heeft op een blaadje en dan moet ik 3 rijen langselkaar maken .
in de eerste rij de foto van de persoon, in de tweede rij naam, achternaam, telefoonnummer, en in de derde rij ook informatie.
dus dan krijg ik dat de php onderbroken wordt door de td tr en de standaard dingen naam, achternaam, telefoon enzo.... pff ik heb urenlang tutorials gekeken en mijn hoofd staat op ontploffen het is zooo geavanceerd.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/04/2011 18:06:20
Quote Anchor link
Als je 3 rijen naast elkaar wilt, vraagt dat om het gebruik van een tabel. Het is in deze gevallen sowieso handig om eerst eens te bedenken hoe de HTML eruit moet komen te zien en dat dan pas met PHP te genereren.

Dus zoiets zul je moeten krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<table>
  <tr>
    <td>Foto</td>
    <td>Naam</td>
    <td>Information</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Foto</td>
    <td>Naam</td>
    <td>Information</td>
  </tr>
(etc...)
</table>


Nu is het aan jou de uitdaging om dat te genereren binnen je while loop. En ook blijf ik bij mijn punt dat je altijd moet controleren of je query wel gelukt is, lees ook eens deze SQL beginnershandleiding.
 
Gijs van Moosdijk

Gijs van Moosdijk

14/04/2011 18:14:20
Quote Anchor link
joren, dankjewel voor de controle tip die zal ik zeker doornemen. Je hebt het dan over de . mysql_error die heb ik in mijn connector.php staan.

En inderdaad in photoshop gesliced daarna in dreamweaver aan het bewerken (dus het ziet er ongeveer uit als wat je hebt getypt) maar dat is ook inderdaad waar ik het op wil toepassen, maar ik weet niet precies hoe. ik gebruik dan elke keer de \ bijvoorbeeld zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width=\"18\">
in mijn php code. En dat werkt niet omdat er zo'n 100 van dit soort dingen staan in 1 tabel.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/04/2011 18:23:31
Quote Anchor link
Nee niet de mysql_error() in connector.php maar juist elke keer na het uitvoeren van een query. Als de query, om wat voor reden dan ook mislukt, zal mysql_query() FALSE teruggeven. Met mysql_error() kun je vervolgens de bijbehorende foutmelding opvragen...

Wat betreft die \ voor die dubbele quotes, dat is heel makkelijk te ondervangen door voor je echo enkele quotes te gebruiken. Vergelijk:

<php
echo "<td width=\"18\">";

// En:
echo '<td width="18">';
?>
En eigenlijk zou je die inline style (die width in dit geval) helemaal niet daar moeten plaatsen. Gebruik CSS om de opmaak te verzorgen. Ook daarover is genoeg te vinden op internet, wederom even googlen dus :-)
 
Gijs van Moosdijk

Gijs van Moosdijk

14/04/2011 18:43:42
Quote Anchor link
Aaa super, weer wat bijgeleerd maar dit betekent dat ik de gehele tabel in de php code moet behouden. Ik hoop dat er iemand reageerd met een similaire probleem. Want ik moet nog een hoop leren. Groeten Gijs.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.