meerdere login accounts

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Arjan

Arjan

25/01/2008 08:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$the_right_user
  = "admin";
$the_right_password  = "admin";   //login user en pass


if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))
{

  Header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Admin access\"");  //login venster
  
  echo "<font color='red'>Canceled by user</font>";
  exit;
}

else
{

  if($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] != $the_right_user OR $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] != $the_right_password)
  {

    echo  ("<script type=\"text/javascript\">window.location='loginfout.php';</script>");  // als login gegevens niet kloppen wordt deze doorgelinkt naar deze pagina!

  }
  else
  {
    echo "<font color='green'>Access granted!</font>";  // als login gegevens kloppen kom je op deze pagina!
  }
}

?>



Hoe krijg ik hier meerdere login accounts?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:30:27
 
Lorenzo

lorenzo

25/01/2008 09:21:00
Quote Anchor link
met array


maar weet niet zeker!
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 09:28:00
Quote Anchor link
had ik al geprobeert het inlogscherm komt wel maar ik kan niet inloggen met de juiste gegevens dan
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/01/2008 09:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$users
= array(
    "user1" => "password1",
    "user2" => "password2",
    "user3" => "password3"
);

if( array_key_exists( $_SERVER['PHP_AUTH_USER'], $users) && $users[$_SERVER['PHP_AUTH_USER']] == $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] ) {
    echo "Login OK!";
}

else {
    echo "Login Fout";
}


?>
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 09:38:00
Quote Anchor link
en hoe krijg ik dit vast aan het login venster?
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/01/2008 09:54:00
Quote Anchor link
Dat mag je zelf uitzoeken ;-) Ik ga niet alles voorkouwen.
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 09:56:00
Quote Anchor link
alsjeblieft :-P ik moet het vandaag afhebben en loop daar op vast :(
 
- wes  -

- wes -

25/01/2008 09:59:00
Quote Anchor link
Heb je geen handen of ogen oid?
Doe zelf eens wat lui varken.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/01/2008 10:12:00
Quote Anchor link
@ Arjan,

Probeer het zelf eens in je script te integreren.
Mocht je er echt niet uitkomen, plaats hier dan een stuk relevante code en een eventuele foutmelding dan ziet iedereen dat je tenminste moeite doet en zal je worden geholpen maar laat zien dat je zelf ook moeite doet.
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 10:14:00
Quote Anchor link
ik krijg wel het login scherm alleen als ik willekeurig wat in toets kom ik er wel in en als ik bv met user1 password1 dan kom ik er niet in...

excuses voor de beperkte kennis in php
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 10:32:00
Quote Anchor link
oke, het loginscherm komt ik kan inloggen maar ook met willekeurige users en passworden die er niet in staat dus hij laat alles door...

ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$users
= array(
    "user1" => "password1",
    "user2" => "password2",
    "user3" => "password3"
);

if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))
{

  Header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Admin access\"");  //login venster
  Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
  echo "<font color='red'>Canceled by user</font>";
  exit;
}

else
{

  if ( array_key_exists($_SERVER['PHP_AUTH_USER'], $users) && $users == $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] )
  {

    echo  ("<script type=\"text/javascript\">window.location='loginfout.php';</script>");  // als login gegevens niet kloppen wordt deze doorgelinkt naar deze pagina!

  }
  else
  {
    echo "<font color='green'>Access granted!</font>";  // als login gegevens kloppen kom je op deze pagina!
  }
}

?>
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/01/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Als de if conditie TRUE geeft, is de user ingelogd. Jij doet het nu precies andersom.

/edit: Ow, en je hebt m'n script niet goed overgenomen, de if conditie die ik gaf was correct. Nu check je of de array $users gelijk is aan het ingevoerde password... Dat gaan natuurlijk niet werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pim Vernooij
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 10:57:00
Quote Anchor link
sorry, maar ik begrijp niet precies wat je bedoelt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
if ( array_key_exists($_SERVER['PHP_AUTH_USER'], $users) && $users == $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] ) ?>


zo staat het toch ook in jouw script?
sorry dat ik zo Newbie ben nog
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/01/2008 11:02:00
Quote Anchor link
Vergelijk jouw regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if ( array_key_exists($_SERVER['PHP_AUTH_USER'], $users) && $users == $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] )

Eens met die van mij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if( array_key_exists( $_SERVER['PHP_AUTH_USER'], $users) && $users[$_SERVER['PHP_AUTH_USER']] == $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] )
 
Arjan

Arjan

25/01/2008 11:43:00
Quote Anchor link
het is gelukt bedankt!!

dom foutje ik keek er overheen

Bedankt voor jullie hulp!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.