meerdere malen $_POST uit forms halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Sander W

sander W

08/11/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Hoi beste mensen,

Ik zou graag willen dat als ik op knop 1 druk, ik naast knop 1 mijn resultaat van het inputform zie. (dit lukt nog)
Daarna wil ik dat als ik op knop 2 druk het resultaat krijg te zien van inputform 1 en 2. (dit lukt niet, als ik op knop 2 druk, zie ik alleen het resusltaat van input form 2)
Kunnen jullie mij helpen?

Ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    <input type=\"text\" name=\"zoekterm\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 zien\">"
;
   $name = $_POST['zoekterm'];
{

echo "$name";
}

echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    </br><input type=\"text\" name=\"zoekterm2\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 en 2 zien\">"
;
   $name2 = $_POST['zoekterm2'];
{

echo "$name";
echo "$name2";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:13:19
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Dan moet je de waarde van het eerste formulier opslaan in een sessievariabele en echoen zodra je het tweede formulier verstuurd hebt...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:04:00
Quote Anchor link
kun je mij iets meer vertellen? ik heb namelijk al flink lopen googlen en niets nuttigs kunnen vinden. Ik zal nu alvast googlen op sessievariable.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies je doel. Want bovenstaande code die je geeft is niet erg logisch. Je hebt twee aparte formulieren die je apart verstuurt. Maar je wilt met het versturen van het tweede formulier ook input uit het eerste formulier op wilt halen.

Dat is dus alleen mogelijk als je het eerste formulier ook al eens verzonden hebt, en de input ergens bewaard hebt. Daar is een sessievariabele de beste oplossing voor.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Het antwoord op je vraag weet ik niet, daarvoor schrijf je te onduidelijk maar wat mij we opvalt is die onleesbare brij van geechode html. Dat kan ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php">
<input type="text" name="zoekterm" size="30" value=" "></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 zien">
<?php  
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&!isset($GET['naam']))
{

$name =mysql_real_escape_string($_POST['zoekterm']); // even de rotzooi eruit slopen

echo $name; // geen "" nergens voor nodig
}
elseif($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&isset($GET['naam']))
{

$name2 = mysql_real_escpape_string($_POST['zoekterm2']);
$naam=mysql_real_escpape_string($_GET['naam']);

echo $naam, $name2
}
else
{
?>

<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php?naam=<?php echo $name; ?>"></br>
<input type="text" name="zoekterm2" size="30" value=""></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 en 2 zien">";
<?php
   }
?>

Bij nader inzien zal je wel zoiets bedoelen. Niet getest

Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
of je doet tijdens het voeren van input 2 dat je input 1 hidden laat staan

hidden gebruik je zow
<input type="hidden" value=\"" . $_POST['input1'] . "\">
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:13:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: mysql_real_escape_string() wil je natuurlijk alleen gebruiken als je data wegschrijft naar de database. Niet als je het op het scherm weergeeft ;)
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hum, het probleem zit hem in het volgende:
Als ik op knop 1 druk, komt variable $zoekterm, maar de inputbox wordt geleegd, dus zodra ik op knop 2 druk, is de variable $zoekterm leeg omdat inputbox1 leeg is zodra op knop 1 gedrukt is.

Ik denk dat er iets met een sessie variable gefixed moet worden. Ben er al flink over aan het lezen...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:05:00
Quote Anchor link
@klaasjan

Ik heb even getest, er verdwijnen knoppen als ik jouw script gebruik :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 21:32:00
Quote Anchor link
@Sander: ik heb nog steeds geen idee waarvoor je het wilt gebruiken. Maar dit voorbeeldje doet precies wat jij wilt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:51:00
Quote Anchor link
@blanche

thnx dat is precies wat ik wil !
Heel erg bedankt!!
 
Crispijn -

Crispijn -

08/11/2007 22:05:00
Quote Anchor link
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 22:09:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 08.11.2007 22:05:
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
Maar als je data op het scherm wilt weergeven is dat niet logisch. Dan krijg je allemaal backslashes in je output te zien.

Als je data direct op het scherm wilt tonen door een echo, is het logischer om een functie als htmlentities() te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.