meerdere malen $_POST uit forms halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »
Sander W

sander W

08/11/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Hoi beste mensen,

Ik zou graag willen dat als ik op knop 1 druk, ik naast knop 1 mijn resultaat van het inputform zie. (dit lukt nog)
Daarna wil ik dat als ik op knop 2 druk het resultaat krijg te zien van inputform 1 en 2. (dit lukt niet, als ik op knop 2 druk, zie ik alleen het resusltaat van input form 2)
Kunnen jullie mij helpen?

Ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    <input type=\"text\" name=\"zoekterm\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 zien\">"
;
   $name = $_POST['zoekterm'];
{

echo "$name";
}

echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    </br><input type=\"text\" name=\"zoekterm2\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 en 2 zien\">"
;
   $name2 = $_POST['zoekterm2'];
{

echo "$name";
echo "$name2";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:51:17
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Dan moet je de waarde van het eerste formulier opslaan in een sessievariabele en echoen zodra je het tweede formulier verstuurd hebt...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:04:00
Quote Anchor link
kun je mij iets meer vertellen? ik heb namelijk al flink lopen googlen en niets nuttigs kunnen vinden. Ik zal nu alvast googlen op sessievariable.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies je doel. Want bovenstaande code die je geeft is niet erg logisch. Je hebt twee aparte formulieren die je apart verstuurt. Maar je wilt met het versturen van het tweede formulier ook input uit het eerste formulier op wilt halen.

Dat is dus alleen mogelijk als je het eerste formulier ook al eens verzonden hebt, en de input ergens bewaard hebt. Daar is een sessievariabele de beste oplossing voor.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Het antwoord op je vraag weet ik niet, daarvoor schrijf je te onduidelijk maar wat mij we opvalt is die onleesbare brij van geechode html. Dat kan ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php">
<input type="text" name="zoekterm" size="30" value=" "></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 zien">
<?php  
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&!isset($GET['naam']))
{

$name =mysql_real_escape_string($_POST['zoekterm']); // even de rotzooi eruit slopen

echo $name; // geen "" nergens voor nodig
}
elseif($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&isset($GET['naam']))
{

$name2 = mysql_real_escpape_string($_POST['zoekterm2']);
$naam=mysql_real_escpape_string($_GET['naam']);

echo $naam, $name2
}
else
{
?>

<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php?naam=<?php echo $name; ?>"></br>
<input type="text" name="zoekterm2" size="30" value=""></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 en 2 zien">";
<?php
   }
?>

Bij nader inzien zal je wel zoiets bedoelen. Niet getest

Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
of je doet tijdens het voeren van input 2 dat je input 1 hidden laat staan

hidden gebruik je zow
<input type="hidden" value=\"" . $_POST['input1'] . "\">
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:13:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: mysql_real_escape_string() wil je natuurlijk alleen gebruiken als je data wegschrijft naar de database. Niet als je het op het scherm weergeeft ;)
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hum, het probleem zit hem in het volgende:
Als ik op knop 1 druk, komt variable $zoekterm, maar de inputbox wordt geleegd, dus zodra ik op knop 2 druk, is de variable $zoekterm leeg omdat inputbox1 leeg is zodra op knop 1 gedrukt is.

Ik denk dat er iets met een sessie variable gefixed moet worden. Ben er al flink over aan het lezen...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:05:00
Quote Anchor link
@klaasjan

Ik heb even getest, er verdwijnen knoppen als ik jouw script gebruik :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 21:32:00
Quote Anchor link
@Sander: ik heb nog steeds geen idee waarvoor je het wilt gebruiken. Maar dit voorbeeldje doet precies wat jij wilt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:51:00
Quote Anchor link
@blanche

thnx dat is precies wat ik wil !
Heel erg bedankt!!
 
Crispijn -

Crispijn -

08/11/2007 22:05:00
Quote Anchor link
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 22:09:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 08.11.2007 22:05:
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
Maar als je data op het scherm wilt weergeven is dat niet logisch. Dan krijg je allemaal backslashes in je output te zien.

Als je data direct op het scherm wilt tonen door een echo, is het logischer om een functie als htmlentities() te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.