meerdere malen $_POST uit forms halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »
Sander W

sander W

08/11/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Hoi beste mensen,

Ik zou graag willen dat als ik op knop 1 druk, ik naast knop 1 mijn resultaat van het inputform zie. (dit lukt nog)
Daarna wil ik dat als ik op knop 2 druk het resultaat krijg te zien van inputform 1 en 2. (dit lukt niet, als ik op knop 2 druk, zie ik alleen het resusltaat van input form 2)
Kunnen jullie mij helpen?

Ik heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    <input type=\"text\" name=\"zoekterm\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 zien\">"
;
   $name = $_POST['zoekterm'];
{

echo "$name";
}

echo "<FORM METHOD=\"POST\" ACTION=\"text.php\">
    </br><input type=\"text\" name=\"zoekterm2\" size=\"30\" value=\"\"></br>
    <input type=\"submit\" name=\"zoeken\" value=\"Laat input 1 en 2 zien\">"
;
   $name2 = $_POST['zoekterm2'];
{

echo "$name";
echo "$name2";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:47:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Dan moet je de waarde van het eerste formulier opslaan in een sessievariabele en echoen zodra je het tweede formulier verstuurd hebt...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:04:00
Quote Anchor link
kun je mij iets meer vertellen? ik heb namelijk al flink lopen googlen en niets nuttigs kunnen vinden. Ik zal nu alvast googlen op sessievariable.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies je doel. Want bovenstaande code die je geeft is niet erg logisch. Je hebt twee aparte formulieren die je apart verstuurt. Maar je wilt met het versturen van het tweede formulier ook input uit het eerste formulier op wilt halen.

Dat is dus alleen mogelijk als je het eerste formulier ook al eens verzonden hebt, en de input ergens bewaard hebt. Daar is een sessievariabele de beste oplossing voor.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Het antwoord op je vraag weet ik niet, daarvoor schrijf je te onduidelijk maar wat mij we opvalt is die onleesbare brij van geechode html. Dat kan ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php">
<input type="text" name="zoekterm" size="30" value=" "></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 zien">
<?php  
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&!isset($GET['naam']))
{

$name =mysql_real_escape_string($_POST['zoekterm']); // even de rotzooi eruit slopen

echo $name; // geen "" nergens voor nodig
}
elseif($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'] &&isset($GET['naam']))
{

$name2 = mysql_real_escpape_string($_POST['zoekterm2']);
$naam=mysql_real_escpape_string($_GET['naam']);

echo $naam, $name2
}
else
{
?>

<FORM METHOD="POST" ACTION="text.php?naam=<?php echo $name; ?>"></br>
<input type="text" name="zoekterm2" size="30" value=""></br>
<input type="submit" name="zoeken" value="Laat input 1 en 2 zien">";
<?php
   }
?>

Bij nader inzien zal je wel zoiets bedoelen. Niet getest

Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

08/11/2007 20:10:00
Quote Anchor link
of je doet tijdens het voeren van input 2 dat je input 1 hidden laat staan

hidden gebruik je zow
<input type="hidden" value=\"" . $_POST['input1'] . "\">
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 20:13:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: mysql_real_escape_string() wil je natuurlijk alleen gebruiken als je data wegschrijft naar de database. Niet als je het op het scherm weergeeft ;)
 
Sander W

sander W

08/11/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hum, het probleem zit hem in het volgende:
Als ik op knop 1 druk, komt variable $zoekterm, maar de inputbox wordt geleegd, dus zodra ik op knop 2 druk, is de variable $zoekterm leeg omdat inputbox1 leeg is zodra op knop 1 gedrukt is.

Ik denk dat er iets met een sessie variable gefixed moet worden. Ben er al flink over aan het lezen...
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:05:00
Quote Anchor link
@klaasjan

Ik heb even getest, er verdwijnen knoppen als ik jouw script gebruik :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 21:32:00
Quote Anchor link
@Sander: ik heb nog steeds geen idee waarvoor je het wilt gebruiken. Maar dit voorbeeldje doet precies wat jij wilt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Sander W

sander W

08/11/2007 21:51:00
Quote Anchor link
@blanche

thnx dat is precies wat ik wil !
Heel erg bedankt!!
 
Crispijn -

Crispijn -

08/11/2007 22:05:00
Quote Anchor link
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 22:09:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 08.11.2007 22:05:
@Blanche: Ik gebruik zelf ook altijd de mysql_real_escpae_functie hoor, ben een beetje panisch ;)
Maar als je data op het scherm wilt weergeven is dat niet logisch. Dan krijg je allemaal backslashes in je output te zien.

Als je data direct op het scherm wilt tonen door een echo, is het logischer om een functie als htmlentities() te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.