Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:34:35
Quote Anchor link
Ik wil graag een index maken voor cadeaukaarten die bestaan.
Nou heb ik het af, maar nu krijg ik er maar 1, en er zijn inmiddels meerdere.


Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>

        <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$datum?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$aangemaakt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$gebruikt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$code?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$credits?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$status?>
            </td>
        </tr>



Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:39:33 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:15:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:38:54
Quote Anchor link
Dan moet je een while loop gebruiken.

- Lijn 6 t/m 11 kan je overigens wel wegstrepen, want die variabelen zijn al beschikbaar, en het is onzinnig om die te verdubbelen.
- Zorg voor goede foutafhandeling


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($result)) {
        // plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan
        }
    }
else {
        // er is niks gevonden, toon een melding aan de gebruiker
    }
}
else {
// toon hier mysql_error(), want er ging wat fout in de query...
}
?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:30:27 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:40:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je While loop?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:42:30
Quote Anchor link
Et voila ^^
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 23:42:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$datum?>


kan je beter vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


niet alle systemen ondersteunen short tags
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:44:54
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:40:27:
Hoe bedoel je While loop?

Zoals je nu doet, krijg je altijd maar één record, het eerste van je array.
je wilt daarom je hele array moeten doorlopen, met while.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:45:07 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:44:59
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:46:31
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:44:59:
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?

Zie mijn code van 08/01/2012 23:38:54
Gewijzigd op 08/01/2012 23:46:49 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:51:25
Quote Anchor link
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:52:13
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:51:25:
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?

Wat staat er toch ;-)
Alles wat je steeds wilt herhalen.

$res['id'], $res['code'] etc.. kan je hierin gebruiken.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:53:25 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:53:19
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:54:00
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:53:19:
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.

Dat zeg ik net. Kijk eens logisch naar jouw script.
Je wilt blijkbaar iets herhalen.........
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:02:42
Quote Anchor link
Zo?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        ?>

                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $datum; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $aangemaakt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $gebruikt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $code; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $credits; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $status; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:09:12 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:05:50
Quote Anchor link
Niet helemaal, maar wel op de goede weg.

Het lijkt me onnodig om bovenaan op regel 8 t/m 17 een fetch_array te gebruiken. De loop is het enige wat je nodig hebt.
Ook mis je de punten om een variabele te koppelen aan een string.
En waar komt de bad() functie vandaan, en je mysql_error ontbreekt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:10:10
Quote Anchor link
Wat moet ik nu doen? Want hij geeft 14 keer dezelfde aan.
Terwijl er 14 verschillenden zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:13:00
Quote Anchor link
Je $res variabele eens flink benutten in je whileloop?
$res['value'], $res['code'] etc...

Kijk eens logisch.... :-)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:14:04
Quote Anchor link
Heb ik toch gedaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:14:54
Quote Anchor link
Nee, kijk maar goed binnen in je while() loop.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:17:55 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:19:37
Quote Anchor link
Geniaal! :)

Toevoeging op 09/01/2012 00:20:15:

Maar waarom gebruik je niet gewoon de $res zelf? Waarom wil je alles in variabelen zetten voordat je ze gebruikt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:20:28
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:18:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?

Nee, dat moet in de afvalbak....
Gewijzigd op 09/01/2012 00:20:42 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.