Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:34:35
Quote Anchor link
Ik wil graag een index maken voor cadeaukaarten die bestaan.
Nou heb ik het af, maar nu krijg ik er maar 1, en er zijn inmiddels meerdere.


Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>

        <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$datum?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$aangemaakt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$gebruikt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$code?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$credits?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$status?>
            </td>
        </tr>



Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:39:33 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:03:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:38:54
Quote Anchor link
Dan moet je een while loop gebruiken.

- Lijn 6 t/m 11 kan je overigens wel wegstrepen, want die variabelen zijn al beschikbaar, en het is onzinnig om die te verdubbelen.
- Zorg voor goede foutafhandeling


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($result)) {
        // plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan
        }
    }
else {
        // er is niks gevonden, toon een melding aan de gebruiker
    }
}
else {
// toon hier mysql_error(), want er ging wat fout in de query...
}
?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:30:27 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:40:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je While loop?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:42:30
Quote Anchor link
Et voila ^^
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 23:42:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$datum?>


kan je beter vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


niet alle systemen ondersteunen short tags
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:44:54
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:40:27:
Hoe bedoel je While loop?

Zoals je nu doet, krijg je altijd maar één record, het eerste van je array.
je wilt daarom je hele array moeten doorlopen, met while.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:45:07 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:44:59
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:46:31
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:44:59:
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?

Zie mijn code van 08/01/2012 23:38:54
Gewijzigd op 08/01/2012 23:46:49 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:51:25
Quote Anchor link
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:52:13
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:51:25:
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?

Wat staat er toch ;-)
Alles wat je steeds wilt herhalen.

$res['id'], $res['code'] etc.. kan je hierin gebruiken.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:53:25 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:53:19
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:54:00
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:53:19:
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.

Dat zeg ik net. Kijk eens logisch naar jouw script.
Je wilt blijkbaar iets herhalen.........
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:02:42
Quote Anchor link
Zo?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        ?>

                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $datum; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $aangemaakt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $gebruikt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $code; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $credits; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $status; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:09:12 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:05:50
Quote Anchor link
Niet helemaal, maar wel op de goede weg.

Het lijkt me onnodig om bovenaan op regel 8 t/m 17 een fetch_array te gebruiken. De loop is het enige wat je nodig hebt.
Ook mis je de punten om een variabele te koppelen aan een string.
En waar komt de bad() functie vandaan, en je mysql_error ontbreekt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:10:10
Quote Anchor link
Wat moet ik nu doen? Want hij geeft 14 keer dezelfde aan.
Terwijl er 14 verschillenden zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:13:00
Quote Anchor link
Je $res variabele eens flink benutten in je whileloop?
$res['value'], $res['code'] etc...

Kijk eens logisch.... :-)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:14:04
Quote Anchor link
Heb ik toch gedaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:14:54
Quote Anchor link
Nee, kijk maar goed binnen in je while() loop.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:17:55 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:19:37
Quote Anchor link
Geniaal! :)

Toevoeging op 09/01/2012 00:20:15:

Maar waarom gebruik je niet gewoon de $res zelf? Waarom wil je alles in variabelen zetten voordat je ze gebruikt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:20:28
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:18:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?

Nee, dat moet in de afvalbak....
Gewijzigd op 09/01/2012 00:20:42 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.