meldingen apart zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:15:33
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraag hoe moet je de p2000 meldingen apart zetten op een site net zo als deze site http://www.p2kflex.frankieplankie.nl/

Bij mij komt het zeg maar allemaal op een pagina terecht http://bussenentreinenforum.nl/p2000.php

En hoe werkt dat precies.
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 02:25:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:16:53
Quote Anchor link
Wat zijn de verschillen tussen beide, afgezien de verschillende inzetten?
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:18:13
Quote Anchor link
Die van mij heb ik zo gedaan en van die andere weet ik het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:20:55
Quote Anchor link
Sorry, maar ik snap er weinig van met wat je bedoelt als ik beide pagina's bekijk.

Maak anders eens een screenshot om je vraag even te verduidelijken, upload die bij TinyPic, en plaats die in dit topic.
Gewijzigd op 06/01/2016 19:24:10 door - Ariën -
 
DavY -

DavY -

06/01/2016 19:25:21
Quote Anchor link
Als ik het goed bekijkt, 'kopieer' je dus zijn gehele website?
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:27:25
Quote Anchor link
http://i65.tinypic.com/301lfll.png

http://i65.tinypic.com/11s1287.png

http://i65.tinypic.com/2j4ol61.png

die zijn de afbeeldingen er van van mijn site en van die andere

Toevoeging op 06/01/2016 19:28:11:

DavY - op 06/01/2016 19:25:21:
Als ik het goed bekijkt, 'kopieer' je dus zijn gehele website?


Nee ik mocht dit gebruiken met toestemming van hem toen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:30:56
Quote Anchor link
Bedoel je die filter-knopjes onderin?
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:33:21
Quote Anchor link
Ja onder andere en dat de meldingen wat ik dan ontvang met mijn pdw programma dat hij dat dan daar neer zet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:40:06
Quote Anchor link
Je mist de menubalk, en de engine.php die de P2000 berichten ophaalt en filtert via een AJAX-request.

Nu lijk je ze gewoon direct op te halen.
Gewijzigd op 06/01/2016 19:40:21 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:42:37
Quote Anchor link
Dat snap ik maar ik weet niet of ik dat mag gebruiken die menubalk en die engine.php script voor mijn P2000 site die ik heb.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:43:36
Quote Anchor link
Maar misschien weet de maker dat wel ;-)
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:45:14
Quote Anchor link
Oke maar de gene die het deed is namelijk Frank Ruitenberg maar die is vorig jaar overleden vandaar zie dit bericht http://www.scannerforum.nl/index.php?topic=27203.0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:54:59
Quote Anchor link
Ai, altijd vervelende berichten.

Helaas vrees ik toch dat je het door iemand anders moet laten maken, of zelf moet doen.
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 19:56:11
Quote Anchor link
Daarom vraag ik het eerst hier even hoe of wat misschien dat er iemand anders meer hier van af weet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 19:59:43
Quote Anchor link
We weten hier heel veel, maar ik mis een concrete vraag van je.

En als je het zelf wilt doen, dan horen we graag waar je exact op vastloopt. Of je kan natuurlijk een vacature aanmaken in het Vacatureforum.
Gewijzigd op 06/01/2016 20:00:40 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 20:02:21
Quote Anchor link
Hoe werkt dat Vacatureforum en wat moet ik dan in voeren dat heb ik nog nooit gedaan en dat wil ik wel doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2016 20:03:42
Quote Anchor link
Hier kan je een topic aanmaken:
http://www.phphulp.nl/php/forum/vacatures/26/

Lees wel goed de criteria die er aan een topic worden gesteld.
 
David Meijer

David Meijer

06/01/2016 20:05:46
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord ik ga daar mee aan de slag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.