membersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Karim

Karim

21/02/2007 10:58:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb weer eens een tutorial gevolgd en loop weer ergens op vast:
Hij zegt geen connectie te hebben met m'n database, maar alles klopt gewoon.

Zit er misschien iets niet goed in m'n configuratie bestand??
Hier is hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php


$db
['host'] = 'db.evacuaded.com';
$db['user'] = 'login';
$db['pass'] = '*censuur*';
$db['name'] = 'login';




session_start();


if  (!@mysql_connect($db['host'],$db['user'],$db['pass
'
]))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db($db['name']))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


Alvast Bedankt,

Karim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karim
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:46:45
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
remove je gegevens even
 
Karim

Karim

21/02/2007 11:20:00
Quote Anchor link
thnx
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 11:52:00
Quote Anchor link
oke
euhm... wat moet ik hierover zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if  (!@mysql_connect($db['host'],$db['user'],$db['pass
'
]))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}

?>


kijk je script eens goed na
hint hint hint
waar maak je uberhaupt een connectie in dat script ?
 
Karim

Karim

21/02/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Zou je het wat beter uit kunnen leggen?
Ik ben namelijk nieuw in de PHP wereld en weet niet zo goed wat ik fout doe.
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 11:57:00
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Daar wordt ik ook niet echt wijzer uit :(

Ik heb het nu aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

session_start();


if  (!@mysql_connect('db.evacuaded.com', 'login', 'pass');
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db(login))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


En dan krijg ik een parse error voor line 6.

Zou je het nog duidelijkjer uit kunnen leggen ,want ik snap er nu echt nix meer van

Karim
 
Thijs X

Thijs X

21/02/2007 12:15:00
Quote Anchor link
Maak daar eens dit van:

Typo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

session_start();


if  (!@mysql_connect('db.evacuaded.com', 'login', 'pass'))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db(login))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
sloop die @ eruit, fouten onderdrukken leer je niets van
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
Werkt ook niet :(
 
Niels Janssen

Niels Janssen

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
wat dacht je van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


$db
['host'] = 'db.evacuaded.com';
$db['user'] = 'login';
$db['pass'] = '*censuur*';
$db['name'] = 'login';




session_start();


if  ( !mysql_connect( $db['host'], $db['user'], $db['pass'] ) )
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!mysql_select_db($db['name']))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


De fout was de nieuwe regel die in $db['pass'] stond.

O en kijk ook eens naar $_SESSION ipv $HTTP_SESSION_VARS, $HTTP_SESSION_VARS is namelijk een verouderde feature van php en zit er alleen nog maar in vanwege backwards compatability.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:35:00
Quote Anchor link
werkt ook niet :(

kijk maar:
http://vaw.evacuaded.com/login/inloggen.php
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 12:39:00
Quote Anchor link
doe in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if  ( !mysql_connect( $db['host'], $db['user'], $db['pass'] ) )
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}

?>


eens dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sqlcon
= mysql_connect ($db['host'], $db['user'], $db['pass']); if(empty($sqlcon)){echo "geen sql verbinding"; exit;}
?>
 
Niels Janssen

Niels Janssen

21/02/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Heb je wel een MySQL database eigenlijk?
 
Karim

Karim

21/02/2007 14:06:00
Quote Anchor link
Ja natuurlijk heb ik die :P
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 14:51:00
Quote Anchor link
probeer dan datgene wat ik hiervoor heb gepost
werk ik altijd mee
 
W W

W W

21/02/2007 15:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$username
     = 'naam';
$password     = 'wachtwoord';
$host        = 'localhost';
$database    = 'databasenaam';

if(mysql_connect($host,$username,$password))
{

    if(!mysql_select_db($database))
    {

        echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databasetabel!';
    }
}
else{
    echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!';
}

?>


Probeer anders dit even :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Karim

Karim

21/02/2007 18:13:00
Quote Anchor link
Okee!!
Ik kom steeds verder, dus het gaat redelijk goed.
Ik krijg nu ook steeds meer te zien in m´n pagina, alleen zit er nog steeds een error in :(

Ik heb het idee van pepijn gebruikt en dit is eruit gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?PHP
$username
     = 'login';
$password     = '*censuur';
$host        = 'db.evacuaded.com';
$database    = 'login';

if(mysql_connect($host,$username,$password))
{

    if(!mysql_select_db($database))
    {

        echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databasetabel!';
    }
}
else{
    echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!';
}


function
is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


En dit is de fout die de server geeft:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'login'@'blade07.geenpunt.nl' (using password: YES) in /storage/mijndomein/users/036691/public/sites/vaw.evacuaded.com/login/configuratie.php on line 7
Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!

Alvast Bedankt,

Karim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karim
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

21/02/2007 18:17:00
Quote Anchor link
(pass weghalen)
 
Karim

Karim

21/02/2007 18:39:00
Quote Anchor link
thnx (alweer :p)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/02/2007 18:40:00
Quote Anchor link
Access denied for user 'login'

Dit geeft het probleem al aan.
Dat wil zeggen dat of je gebruiker of je wachtwoord niet klopt. :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.