membersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Karim

Karim

21/02/2007 10:58:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb weer eens een tutorial gevolgd en loop weer ergens op vast:
Hij zegt geen connectie te hebben met m'n database, maar alles klopt gewoon.

Zit er misschien iets niet goed in m'n configuratie bestand??
Hier is hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php


$db
['host'] = 'db.evacuaded.com';
$db['user'] = 'login';
$db['pass'] = '*censuur*';
$db['name'] = 'login';




session_start();


if  (!@mysql_connect($db['host'],$db['user'],$db['pass
'
]))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db($db['name']))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


Alvast Bedankt,

Karim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karim
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:13:46
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
remove je gegevens even
 
Karim

Karim

21/02/2007 11:20:00
Quote Anchor link
thnx
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 11:52:00
Quote Anchor link
oke
euhm... wat moet ik hierover zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if  (!@mysql_connect($db['host'],$db['user'],$db['pass
'
]))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}

?>


kijk je script eens goed na
hint hint hint
waar maak je uberhaupt een connectie in dat script ?
 
Karim

Karim

21/02/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Zou je het wat beter uit kunnen leggen?
Ik ben namelijk nieuw in de PHP wereld en weet niet zo goed wat ik fout doe.
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 11:57:00
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Daar wordt ik ook niet echt wijzer uit :(

Ik heb het nu aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

session_start();


if  (!@mysql_connect('db.evacuaded.com', 'login', 'pass');
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db(login))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


En dan krijg ik een parse error voor line 6.

Zou je het nog duidelijkjer uit kunnen leggen ,want ik snap er nu echt nix meer van

Karim
 
Thijs X

Thijs X

21/02/2007 12:15:00
Quote Anchor link
Maak daar eens dit van:

Typo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

session_start();


if  (!@mysql_connect('db.evacuaded.com', 'login', 'pass'))
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!@mysql_select_db(login))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
- wes  -

- wes -

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
sloop die @ eruit, fouten onderdrukken leer je niets van
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
Werkt ook niet :(
 
Niels Janssen

Niels Janssen

21/02/2007 12:30:00
Quote Anchor link
wat dacht je van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


$db
['host'] = 'db.evacuaded.com';
$db['user'] = 'login';
$db['pass'] = '*censuur*';
$db['name'] = 'login';




session_start();


if  ( !mysql_connect( $db['host'], $db['user'], $db['pass'] ) )
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}


// MySQL database selecteren
if (!mysql_select_db($db['name']))
{

    exit("Kan database niet selecteren.");
}


// Inlog functie
// Retourneerd TRUE als user is ingelogd

function is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


De fout was de nieuwe regel die in $db['pass'] stond.

O en kijk ook eens naar $_SESSION ipv $HTTP_SESSION_VARS, $HTTP_SESSION_VARS is namelijk een verouderde feature van php en zit er alleen nog maar in vanwege backwards compatability.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Karim

Karim

21/02/2007 12:35:00
Quote Anchor link
werkt ook niet :(

kijk maar:
http://vaw.evacuaded.com/login/inloggen.php
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 12:39:00
Quote Anchor link
doe in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if  ( !mysql_connect( $db['host'], $db['user'], $db['pass'] ) )
{

    exit("Geen MySQL verbinding, controleer de gegevens.");
}

?>


eens dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sqlcon
= mysql_connect ($db['host'], $db['user'], $db['pass']); if(empty($sqlcon)){echo "geen sql verbinding"; exit;}
?>
 
Niels Janssen

Niels Janssen

21/02/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Heb je wel een MySQL database eigenlijk?
 
Karim

Karim

21/02/2007 14:06:00
Quote Anchor link
Ja natuurlijk heb ik die :P
 
Vincent -

vincent -

21/02/2007 14:51:00
Quote Anchor link
probeer dan datgene wat ik hiervoor heb gepost
werk ik altijd mee
 
W W

W W

21/02/2007 15:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$username
     = 'naam';
$password     = 'wachtwoord';
$host        = 'localhost';
$database    = 'databasenaam';

if(mysql_connect($host,$username,$password))
{

    if(!mysql_select_db($database))
    {

        echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databasetabel!';
    }
}
else{
    echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!';
}

?>


Probeer anders dit even :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Karim

Karim

21/02/2007 18:13:00
Quote Anchor link
Okee!!
Ik kom steeds verder, dus het gaat redelijk goed.
Ik krijg nu ook steeds meer te zien in m´n pagina, alleen zit er nog steeds een error in :(

Ik heb het idee van pepijn gebruikt en dit is eruit gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?PHP
$username
     = 'login';
$password     = '*censuur';
$host        = 'db.evacuaded.com';
$database    = 'login';

if(mysql_connect($host,$username,$password))
{

    if(!mysql_select_db($database))
    {

        echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databasetabel!';
    }
}
else{
    echo 'Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!';
}


function
is_logged_in()
{

    global $HTTP_SESSION_VARS;

        if (!IsSet($HTTP_SESSION_VARS['userid']))
        {

            return (0);
        }


    return (1);
}

?>


En dit is de fout die de server geeft:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'login'@'blade07.geenpunt.nl' (using password: YES) in /storage/mijndomein/users/036691/public/sites/vaw.evacuaded.com/login/configuratie.php on line 7
Sorry, ik kon helaas geen verbinding maken met de databaseserver!

Alvast Bedankt,

Karim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karim
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

21/02/2007 18:17:00
Quote Anchor link
(pass weghalen)
 
Karim

Karim

21/02/2007 18:39:00
Quote Anchor link
thnx (alweer :p)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/02/2007 18:40:00
Quote Anchor link
Access denied for user 'login'

Dit geeft het probleem al aan.
Dat wil zeggen dat of je gebruiker of je wachtwoord niet klopt. :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.