Meningen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
Sam

sam

23/07/2009 00:41:00
Quote Anchor link
Beste forumleden,

graag zou ik jullie meningen willen horen over
http://www.fietsennaarlourdes.be/

Alvast bedankt.

Verplaatst naar site reviews
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 12:02:47
 
Matthias R

Matthias R

23/07/2009 01:08:00
Quote Anchor link
mooi gemaakt
 
Afra ca

Afra ca

23/07/2009 07:40:00
Quote Anchor link
Hoewel ik dramatisch slecht ben in het reviewen wil ik wel iets zeggen.

- 1 css error
- Waarom staat "contact" in je navbar onder alle andere? ....
- Je hebt niet echt een banner....
- Wellicht een mailformulier op de site een leuk idee. Kijk naar Swiftmailer
 
Matthias R

Matthias R

23/07/2009 09:26:00
Quote Anchor link
@afra: Ik ben persoonlijk tegen scripts die ik niet zelf heb geschreven en nog meer als ik ze niet begrijp..
Heb wel al veel gehoord over swiftmailer maar toch :)
Zal wel aan mij liggen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2009 09:28:00
Quote Anchor link
En zijn samples van te vinden als je het download, en zelfs een heuze manual.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/07/2009 10:16:00
Quote Anchor link
@Afra
- Waarom contact onder alle andere staat? Verklein je browservenster eens? Jij hebt een breedte van 1400px ofzo denk ik?

@Matthias
Je gebruikt teveel kleuren (verschillende kleuren) Het oogt daarom mischien nogal druk.

Je hebt de lay-out waarschijnlijk op een groot scherm gemaakt? (op 1024*768 krijg je 2 rijen menu, (sub)titels die over 4 regels verdeeld zijn.

Die afbeeldingen links en rechts zijn op zich leuk, maar misschien zou je die ook op een andere manier kunnen verwerken? (bij mij niet zo vervelend, maar op een smal scherm krijg je ook maar hele smalle content).

Wat ik weet van mensen met een visuele handicap (waaronder dus ook kleurendoven/ blinden) is dat vooral contrast voor hen belangrijk is.
Ik neem dan ook aan dat deze pagina oa deze groep mensen met een visuele handicap als doelgroep heeft. Bijvoorbeeld op de pagina "Fietsparcours" zou je daar wat meer rekening mee kunnen (en moeten) houden. Pak evt. wat lichtere kleurtinten achter de zwarte tekst.

Hetzelfde geld voor de lichtblauwe tekst op de grijze achtergrond op de contactpagina.


En tevens zoals hierboven al is genoemd, zou ik wel doen. Het plaatsen/ typen van je e-mail adres op een website werkt ook altijd veel spam in de hand.
 
Sam

sam

23/07/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 23.07.2009 07:40:
Hoewel ik dramatisch slecht ben in het reviewen wil ik wel iets zeggen.

- 1 css error
- Waarom staat "contact" in je navbar onder alle andere? ....
- Je hebt niet echt een banner....
- Wellicht een mailformulier op de site een leuk idee. Kijk naar Swiftmailer


De website is in opdracht gemaakt mede daarom zijn bepaalde dingen zoals ze zijn, waaronder het e-mail adres op de website.
De hoogte van de header is aangepast, er stond voorheen tekst onder de header. Contact staat als laatste in de lijst, de beschikbare ruimte in de viewport is van invloed op de items in de lijst, je kunt de lettergrootte in je webbrowser verkleinen dan zul je zien wat ik bedoel.
 
Sam

sam

23/07/2009 11:04:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 23.07.2009 10:16:
Je hebt de lay-out waarschijnlijk op een groot scherm gemaakt? (op 1024*768 krijg je 2 rijen menu, (sub)titels die over 4 regels verdeeld zijn.

Die afbeeldingen links en rechts zijn op zich leuk, maar misschien zou je die ook op een andere manier kunnen verwerken? (bij mij niet zo vervelend, maar op een smal scherm krijg je ook maar hele smalle content).

Wat ik weet van mensen met een visuele handicap (waaronder dus ook kleurendoven/ blinden) is dat vooral contrast voor hen belangrijk is.
Ik neem dan ook aan dat deze pagina oa deze groep mensen met een visuele handicap als doelgroep heeft. Bijvoorbeeld op de pagina "Fietsparcours" zou je daar wat meer rekening mee kunnen (en moeten) houden. Pak evt. wat lichtere kleurtinten achter de zwarte tekst.

Hetzelfde geld voor de lichtblauwe tekst op de grijze achtergrond op de contactpagina.


En tevens zoals hierboven al is genoemd, zou ik wel doen. Het plaatsen/ typen van je e-mail adres op een website werkt ook altijd veel spam in de hand.


Het is niet eenvoudig om overal mee rekening te houden.
De website is vooralsnog alleen getest door slechtziende, blinde en ziende personen vandaar ook dat er slechts 2 lettertypen worden gebruikt over de gehele site. Kleurdoven/kleurblinden ken ik helaas niet, daar is dan ook niet op getest. Kleuren zijn eenvoudig aan te passen, dus ik zal de kleuren nogmaals nalopen en waar nodig het contrast aanpassen. o.a. de contact pagina is een terechte kandidaat daarvoor. Misschien loont het de moeite om op zoek te gaan naar wat testers.

Overigens is de website - naar het schijnt - maximaal 1 jaar online, het is een kortstondig project. Maar als ik het BCG was zou ik de domeinnaam zeker behouden..
 
Sam

sam

23/07/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 23.07.2009 10:16:
Je hebt de lay-out waarschijnlijk op een groot scherm gemaakt? (op 1024*768 krijg je 2 rijen menu, (sub)titels die over 4 regels verdeeld zijn.

Die afbeeldingen links en rechts zijn op zich leuk, maar misschien zou je die ook op een andere manier kunnen verwerken? (bij mij niet zo vervelend, maar op een smal scherm krijg je ook maar hele smalle content).


De layout is gemaakt op 1280x800 maar de website probeert resolutie onafhankelijk te zijn, ook op 1280x800 krijg je twee rijen in de navigatie.
Uiteindelijk gaat het erom dat een website in het slechtste geval nog bruikbaar is, met CSS uitgeschakeld zit dat sowieso wel goed ;)

Zelf ben ik niet zo blij met de afbeeldingen links en rechts, maar de opdrachtgever vind het tof en ik ben er ondertussen aan gewend geraakt.
 
Sam

sam

24/07/2009 21:29:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 23.07.2009 10:16:
Wat ik weet van mensen met een visuele handicap (waaronder dus ook kleurendoven/ blinden) is dat vooral contrast voor hen belangrijk is.
Ik neem dan ook aan dat deze pagina oa deze groep mensen met een visuele handicap als doelgroep heeft. Bijvoorbeeld op de pagina "Fietsparcours" zou je daar wat meer rekening mee kunnen (en moeten) houden. Pak evt. wat lichtere kleurtinten achter de zwarte tekst.

Hetzelfde geld voor de lichtblauwe tekst op de grijze achtergrond op de contactpagina.


Ik heb de website laten controleren door Tom van Beveren http://www.tomvanbeveren.nl/
Er zijn geen beperkingen gevonden voor wat betreft kleurenblinde bezoekers.

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sam
 
Roderik

Roderik

24/07/2009 23:10:00
Quote Anchor link
ik vind de website erg goed passen bij de dolgroep, op de paar fouten na die zijn gemaakt op de website zoals dat een link op een nieuwe regel komt en niet alles even mooi is uitgelijnd. vind ik het een prima website!
 
Sam

sam

24/07/2009 23:14:00
Quote Anchor link
Roderik schreef op 24.07.2009 23:10:
ik vind de website erg goed passen bij de dolgroep, op de paar fouten na die zijn gemaakt op de website zoals dat een link op een nieuwe regel komt en niet alles even mooi is uitgelijnd. vind ik het een prima website!


Het web is geen papier vandaar dat de link op een nieuwe regel _kan_ verschijnen. Het uitlijnen laat ik graag over aan de webbrowser.
Verder bedank ik je voor je compliment.
 
Maurice

maurice

25/07/2009 08:37:00
Quote Anchor link
Misschien de foto's aan de zijkant naar beneden doen daar 1 horizontale balk laten lopen voor het menu en onderin de orange balk door laten lopen! zou ik zelf mooier vinden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.