menu hover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »
Han

Han

02/12/2005 21:50:00
Quote Anchor link
ik heb een menu gemaakt dat als het goed is zichzelf uitklapt op het moment dat de cursor over een item in het menu komt maar tot mijn grote spijt werkt dit in internet-explorer niet (rot microsoft!!!!!!!)

kan iemand me hiermee helpen dit is de code die ik tot nu toe heb:



---------------CSS---------------------
ul.makeMenu li a {
border: 1px solid #E9E9E7;
color: #333333;
display: block;
height: 16px;
line-height: 14px;
text-align: right;
width: 100%;
text-decoration: none;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li a:visited {
color: #333333;
}
ul.makeMenu li a:hover {
border: 1px inset;
background-color: #A9A9A0;
color: #000000;
}
ul.makeMenu, ul.makeMenu ul {
background-color: #D9D9D4;
cursor: default; /* gives an arrow cursor */
/* filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.8; */
margin: 0px; /* Opera 7 final's margin and margin-box model cause problems */
padding: 0px; /* stops the usual indent from ul */
width: 162px;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li {
border: 1px solid;
border-color: #FFFFFF #8B8886 #8B8886 #FFFFFF;
color: #000000;
font-family: Verdana;
font-size: 10px;
font-weight: bold;
height: 18px;
line-height: 18px;
list-style-type: none;
margin: 0px;
padding: 1px;
position: relative;
vertical-align: middle;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li > ul {
display: none;
position: absolute;
top: -1px;
left: 161px;
}
ul.makeMenu li:hover {
background-color: #D9D9D4;
color: #FFFFFF;
display: block;
}
ul.makeMenu li:hover > ul {
display: block;
}


-------------PHP---------------------
echo '<ul class="makeMenu">
<li><a href="http://www.tarvalon.net/English.asp">&nbsp; Introduction &nbsp;<img src="http://www.tarvalon.net/images/arrow2.gif" border="0"></a>
<ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/english.asp">&nbsp; First Time Visitors &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/help.asp">&nbsp; Help Center/FAQ &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/default.asp">&nbsp; View Flash Intro &nbsp;</a>

</ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/about_wot.asp">&nbsp; The Wheel of Time &nbsp;<img src="http://www.tarvalon.net/images/arrow2.gif" border="0"></a>
<ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/about_wot.asp">&nbsp; About the Books &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/library.asp?topic=Chapter%20Summaries">&nbsp; Chapter Summaries &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/jordan.asp">&nbsp; Robert Jordan &nbsp;</a>

</ul>
</ul>';










kan iemand mij alsjeblieft helpen???
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:21:21
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
Voor IE heb je een whatever:hover .htc voor.

Check anders henzenrunners.nl, dan kan je zien hoe ik het toegepast heb :).

http://henzenrunners.nl/csshover.htc

^^ die gebruik ik daarvoor.
 
Han

Han

02/12/2005 22:22:00
Quote Anchor link
sry dat ik het zeg hoor maar die doet het ook niet in IE bij mijn site in iedergeval bij jouw werkt ie wel gewoon
 
Han

Han

02/12/2005 22:44:00
Quote Anchor link
ik heb er nu voor gezorgt dat ie een beetje werkt maar nu laat ie de hele submenu's niet meer zien en ik heb nog steeds geen idee wrom ie t niet doet (wrom kan bill nix goed doen????)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/12/2005 22:52:00
Quote Anchor link
Han:
ik heb er nu voor gezorgt dat ie een beetje werkt maar nu laat ie de hele submenu's niet meer zien en ik heb nog steeds geen idee wrom ie t niet doet (wrom kan bill nix goed doen????)


Bill doet het niet goed, omdat hij dan weer nieuwe "verbeterde" producten (dwz met andere fouten ;P) op de markt kan brengen... Als hij een perfect product op de markt zou brengen zou die na een jaar niets meer verkopen, omdat niemand behoefte heeft aan wat anders/ beters.
 
Han

Han

03/12/2005 15:10:00
Quote Anchor link
weet iemand dan wel hoe je een code kunt maken zodat als je in ie komt dat ie dan een andere css gebruikt dan als je bijvoorbeeld in ff de site bezoekt???
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

03/12/2005 15:13:00
Quote Anchor link
De browser controleren met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] en get_browser

http://nl3.php.net/manual/en/function.get-browser.php

:D
Gewijzigd op 03/12/2005 15:16:00 door Dennis Mertens
 
Jelmer -

Jelmer -

03/12/2005 15:17:00
Quote Anchor link
The biggest Secret kept in Internet World :P
<!--[if IE]><link rel="stylesheet" href="alernatief.css"/><![endif]-->
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/12/2005 15:17:00
Quote Anchor link
Hoi Han,

in aanvulling op Arjan's post: bezoek deze pagina eens.

Er zijn ook trucs in JavaScript om de pseudoclass :hover in Internet Explorer te laten werken, maar probeer eerst deze maar eens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.