menu hover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »
Han

Han

02/12/2005 21:50:00
Quote Anchor link
ik heb een menu gemaakt dat als het goed is zichzelf uitklapt op het moment dat de cursor over een item in het menu komt maar tot mijn grote spijt werkt dit in internet-explorer niet (rot microsoft!!!!!!!)

kan iemand me hiermee helpen dit is de code die ik tot nu toe heb:



---------------CSS---------------------
ul.makeMenu li a {
border: 1px solid #E9E9E7;
color: #333333;
display: block;
height: 16px;
line-height: 14px;
text-align: right;
width: 100%;
text-decoration: none;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li a:visited {
color: #333333;
}
ul.makeMenu li a:hover {
border: 1px inset;
background-color: #A9A9A0;
color: #000000;
}
ul.makeMenu, ul.makeMenu ul {
background-color: #D9D9D4;
cursor: default; /* gives an arrow cursor */
/* filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.8; */
margin: 0px; /* Opera 7 final's margin and margin-box model cause problems */
padding: 0px; /* stops the usual indent from ul */
width: 162px;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li {
border: 1px solid;
border-color: #FFFFFF #8B8886 #8B8886 #FFFFFF;
color: #000000;
font-family: Verdana;
font-size: 10px;
font-weight: bold;
height: 18px;
line-height: 18px;
list-style-type: none;
margin: 0px;
padding: 1px;
position: relative;
vertical-align: middle;
z-index: 100;
}
ul.makeMenu li > ul {
display: none;
position: absolute;
top: -1px;
left: 161px;
}
ul.makeMenu li:hover {
background-color: #D9D9D4;
color: #FFFFFF;
display: block;
}
ul.makeMenu li:hover > ul {
display: block;
}


-------------PHP---------------------
echo '<ul class="makeMenu">
<li><a href="http://www.tarvalon.net/English.asp">&nbsp; Introduction &nbsp;<img src="http://www.tarvalon.net/images/arrow2.gif" border="0"></a>
<ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/english.asp">&nbsp; First Time Visitors &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/help.asp">&nbsp; Help Center/FAQ &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/default.asp">&nbsp; View Flash Intro &nbsp;</a>

</ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/about_wot.asp">&nbsp; The Wheel of Time &nbsp;<img src="http://www.tarvalon.net/images/arrow2.gif" border="0"></a>
<ul>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/about_wot.asp">&nbsp; About the Books &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/library.asp?topic=Chapter%20Summaries">&nbsp; Chapter Summaries &nbsp;</a>
<li><a href="http://www.tarvalon.net/jordan.asp">&nbsp; Robert Jordan &nbsp;</a>

</ul>
</ul>';










kan iemand mij alsjeblieft helpen???
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:50:44
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
Voor IE heb je een whatever:hover .htc voor.

Check anders henzenrunners.nl, dan kan je zien hoe ik het toegepast heb :).

http://henzenrunners.nl/csshover.htc

^^ die gebruik ik daarvoor.
 
Han

Han

02/12/2005 22:22:00
Quote Anchor link
sry dat ik het zeg hoor maar die doet het ook niet in IE bij mijn site in iedergeval bij jouw werkt ie wel gewoon
 
Han

Han

02/12/2005 22:44:00
Quote Anchor link
ik heb er nu voor gezorgt dat ie een beetje werkt maar nu laat ie de hele submenu's niet meer zien en ik heb nog steeds geen idee wrom ie t niet doet (wrom kan bill nix goed doen????)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/12/2005 22:52:00
Quote Anchor link
Han:
ik heb er nu voor gezorgt dat ie een beetje werkt maar nu laat ie de hele submenu's niet meer zien en ik heb nog steeds geen idee wrom ie t niet doet (wrom kan bill nix goed doen????)


Bill doet het niet goed, omdat hij dan weer nieuwe "verbeterde" producten (dwz met andere fouten ;P) op de markt kan brengen... Als hij een perfect product op de markt zou brengen zou die na een jaar niets meer verkopen, omdat niemand behoefte heeft aan wat anders/ beters.
 
Han

Han

03/12/2005 15:10:00
Quote Anchor link
weet iemand dan wel hoe je een code kunt maken zodat als je in ie komt dat ie dan een andere css gebruikt dan als je bijvoorbeeld in ff de site bezoekt???
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

03/12/2005 15:13:00
Quote Anchor link
De browser controleren met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] en get_browser

http://nl3.php.net/manual/en/function.get-browser.php

:D
Gewijzigd op 03/12/2005 15:16:00 door Dennis Mertens
 
Jelmer -

Jelmer -

03/12/2005 15:17:00
Quote Anchor link
The biggest Secret kept in Internet World :P
<!--[if IE]><link rel="stylesheet" href="alernatief.css"/><![endif]-->
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/12/2005 15:17:00
Quote Anchor link
Hoi Han,

in aanvulling op Arjan's post: bezoek deze pagina eens.

Er zijn ook trucs in JavaScript om de pseudoclass :hover in Internet Explorer te laten werken, maar probeer eerst deze maar eens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.