Menu volgorde veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb voor mijn vaders website een systeem gescript waardoor hij zijn website online kan aanpassen. Hij kan dus de inhoud van de pagina veranderen, nieuwe pagina's toevoegen en de titel van de pagina's veranderen. ect.

Nu is mijn vraag hoe krijg je zo'n box waar je de volgerde mee kan aanpassen van je pagina's. Ik heb nu alle pagina's een ID gegeven en ik order ze ASC. Dus de pagina met id 1 komt als eerste in het menu. ik wil nu dus dat hij de volgorde kan aanpassen in het adminpaneel alleen ik weet niet hoe zo'n box heet die ik bedoel. Dan zie je alle name van de pagina's en kan je ze naar boven of beneden doen en dan submitten.

Zou iemand me hier een voorbeeld van kunnen geven of de naam van zoiets kunnen geven?

Bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:12:37
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/05/2007 21:59:00
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 22:09:00
Quote Anchor link
ja, erg bedankt. Dit lijkt veel op wat ik bedoel maar ik zou het graag in zo'n box willen hebben die ze vaak op andere websites hebben. Dus dat je ze gemakkelijk naar boven of naar beneden kan doen door ze te selecteren en op het pijltje te klikken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/05/2007 22:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een tijdje geleden zoiets gemaakt, zal even voor je kijken.
Edit:
Het is niet echt een heel simpel script, vrees ik. Hoe ver ben je met PHP?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 22:38:00
Quote Anchor link
Redelijk ver. Maar ik had geen idee hoe ik dit script moest noemen. Ik weet dat het met javascript of met ajax zallen moeten werken, maar omdat er toch zoveel in de ronde zijn dacht ik dat ik het net zo goed even kon vragen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

15/05/2007 22:42:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/05/2007 23:12:00
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 08:09:00
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

16/05/2007 08:18:00
Quote Anchor link
Jullie zijn erg hard op zoek voor me, maar voor mij hoeft het niet drag en drop te zijn. Hetgeen dat ik echt wil zit een een box en alle namen van de links die in het menu staan staan daar netjes onder elkaar en je kan de volgorde simpel veranderen door er eentje aan te klikken en op een pijltje te drukken dat ergens aan de zijkant of onderin staat.

Als dit echt niet te vinden is dan zal ik genoegen moeten nemen met wat jullie me nu hebben laten zien.

p.s. ben nog steeds benieuwd of Jan Koehoorn hetgeen heeft dat ik zoek.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 08:21:00
Quote Anchor link
@Kevin Dat is prima te vinden. Maar ik denk dat de mogelijkheid die ik je gegeven heb net zo makkelijk is om te implementeren en voor je vader een stuk prettiger om mee te werken :)

Als je gewoon die betreffende tutorial leest zul je zien dat dit vrij vanzelfsprekend en logisch is. Verder ben ik niet te beroerd om je daarmee te helpen mocht je dat willen :)

Edit:

No even een toevoegingkje op bovenstaand script (ie only)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <li><a href="#" ondragdrop="return false"></a></li>


Bovenstaande code zorgt er in IE voor dat als je op de link gaat drag-droppen dat hij dan niet naar de pagina van die betreffende link gaat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/05/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="link.php" onclick="return false">link</a>


Deze is voor alle browsers.. en zet er ook altijd gewoon nog een link in als het kan.. want als iemand javascript nu heeft uitgeschakelt gaat ie teminste nog ergens naar toe:)

Edit:
SplaakGeblek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 09:39:00
Quote Anchor link
@Mebus ik denk dat de point je een beetje ontgaan is. Met mijn oplossing als je in de lijst de volorde verandert gebeurt er niets. Als je er gewoon op klikt wel
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/05/2007 09:42:00
Quote Anchor link
IE only... IE weer natuurlijk hè...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.