menu wil niet naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan

Stefan

17/08/2009 12:56:00
Quote Anchor link
Oke, ben bezig emt een site aan het maken.
Nu heb ik een menutje gemaakt, maar deze moet naast elkaar komen.
Als ik display:inline doe, laat hij helemaal niks meer zien.

Online voorbeeldje:
http://82.73.133.147/candan/

kan je zelf de html bekijken.

CSS =
http://82.73.133.147/candan/style/style.css

Misschien dat iemand van jullie me kan helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:33:31
 
GaMer B

GaMer B

17/08/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Geeft ze beiden eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
float: left;

mee.
 
Douwe

Douwe

17/08/2009 12:59:00
Quote Anchor link
En geef div#about ook even een width: 50px; mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Stefan

Stefan

17/08/2009 13:00:00
Quote Anchor link
Thanks, het werkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo goed in css, maar volgens mij moet je geen list gebruiken. (ul en li)
 
Douwe

Douwe

17/08/2009 13:01:00
Quote Anchor link
SanThe;
Lists gebruiken voor een menu is juist semantisch correct.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Douwe schreef op 17.08.2009 13:01:
SanThe;
Lists gebruiken voor een menu is juist semantisch correct.

Okee.
Ik had het idee dat een list altijd onder elkaar kwam te staan. Maar blijkbaar is dat niet zo.
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:05:00
Quote Anchor link
Waar is je CSS reset? Lists hebben veel overtollige extra's die je uiterlijk nog wel eens willen omver gooien.

Je mist een doctype.
Je gebruikt divs in li? Is niet valid en niet nodig.

Kortom, vind het niet zo raar dat dingen raar gaan reageren. :)
 
GaMer B

GaMer B

17/08/2009 13:06:00
Quote Anchor link
Rustig aan mensen :) Hij was alleen maar de float: left; vergeten :P
 
Douwe

Douwe

17/08/2009 13:06:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 17.08.2009 13:04:
Douwe schreef op 17.08.2009 13:01:
SanThe;
Lists gebruiken voor een menu is juist semantisch correct.

Okee.
Ik had het idee dat een list altijd onder elkaar kwam te staan. Maar blijkbaar is dat niet zo.

Met CSS kun je een list prima stylen om horizontaal te staan, zonder van die icoontjes voor elk item.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:11:00
Quote Anchor link
Een ul met li's is inderdaad correct, maar je moet het goed stylen zodat het zelfs in IE6 werkt.
Ik doe het altijd zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
/* overflow: hidden; in combinatie met een width, zodat je geen clearer div nodig hebt */
div#nav ul                    {overflow: hidden; width: 900px; margin: 0; padding: 0; list-style: none;}
/* li's floaten. de display: inline; is voor IE6 */
div#nav ul li                {float: left; margin: 0 10px 0 0; display: inline;}
/* het actieve menu-item stylen we met <strong>, zodat het ook in een voorleesbrowser duidelijk is op welke pagina de user is */
div#nav ul li strong        {color: #ff0; background: #000 url(../gfx/bg_navitem.jpg); font-weight: normal; cursor: default;}
div#nav ul li strong,
/* display: block; zodat de a's de li's helemaal opvullen */
div#nav ul li a                {display: block; padding: 5px 10px; font-size: 12px; text-decoration: none;}
div#nav ul li a:link,
div#nav ul li a:visited        {color: white;}
div#nav ul li a:hover,
div#nav ul li a:active        {color: #ff0;}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:15:00
Quote Anchor link
@ Jan: Als je position: relative gebruikt, hoef je geen width aan te geven. Zover ik me herinner, is handig voor een liquid layout.

Margin en float op 1 element? Dat is juist niet vriendelijk voor IE.
 
Stefan

Stefan

17/08/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Nog 2 probleempjes, 1 dat niet te maken heeft met het menu, en een die er wel te maken me heeft.

1.
Als je in IE 8 kijkt, zie je dat de content box een soort van margin/padding heeft, waardoor de bovenkant en onderkant niet aan gesloten worden. Iemand een idee om dit te fixen?

2. Hover werkt niet op IE 8. Hoe kan ik dit aanpakken?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:19:00
Quote Anchor link
@ Mitchell: die width mag ook in procenten in combi met overflow: hidden. En die margin en float los je op met die display: inline.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Stefan

Stefan

17/08/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Heb er effe een doctype bij gezet, hover en dat content dingetje zijn gefixed, allen nu staat het menu niet goed in IE. staan een paar pixels te ver naar links.
 
Douwe

Douwe

17/08/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat jullie allemaal een scherm met een resolutie van 1280x800 gebruiken. Anders was het jullie allang opgevallen dat alleen met die resolutie het menu mooi in de lege plek in de blauwe balk staat. Als je je venster vergroot of verkleint, zie je dat het menu "meebeweegt".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 17.08.2009 13:19:
@ Mitchell: die width mag ook in procenten in combi met overflow: hidden. En die margin en float los je op met die display: inline.
Dan is het alsnog handiger om de div gewoon 100% laten te doen, als je namelijk daad werkelijk zegt wilt die nog wel eens boos gaan doen qua box model.

Ah, ok. Was even vergeten dat inline een float verbeterd in IE.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 17.08.2009 13:24:
Dan is het alsnog handiger om de div gewoon 100% laten te doen, als je namelijk daad werkelijk zegt wilt die nog wel eens boos gaan doen qua box model.

Hangt ervan af. Als je de breedte goed uitrekent krijg je geen problemen. En dan kun je indien nodig je ul nog een padding meegeven ook. Met 100% is dat weer lastig. Er is niet 1 oplossing die in alle gevallen werkt.
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:32:00
Quote Anchor link
Ik zie nu pas hoe idiotisch deze site is opgebouwd, het zijn allemaal divs die de volle breedte nemen en hij heeft enkel en alleen de achtergrond gecentreerd.. Dit is zeer verkeerd.

Plaats de hele site in een wrapper en centreer die wrapper.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2009 13:34:00
Quote Anchor link
@ Stefan: kijk even naar dit voorbeeld:

http://www.wolfgangamadeus.nl/
 
Mitchell

Mitchell

17/08/2009 13:34:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 17.08.2009 13:27:
Mitchell schreef op 17.08.2009 13:24:
Dan is het alsnog handiger om de div gewoon 100% laten te doen, als je namelijk daad werkelijk zegt wilt die nog wel eens boos gaan doen qua box model.

Hangt ervan af. Als je de breedte goed uitrekent krijg je geen problemen. En dan kun je indien nodig je ul nog een padding meegeven ook. Met 100% is dat weer lastig. Er is niet 1 oplossing die in alle gevallen werkt.
Uhm, ja. Breedte van margins en padding (pixels) is onmogelijk om rekening mee te houden in een liquid div?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.