Menu-actief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het ontwerpen (of ik doe een poging, ben niet zo'n ontwerper) van een vogelwebsite. Nu is het zo dat ik een soort tabs wil gebruiken, maar dan moet die wel laten zien op welke tab je je bevind.
Weet iemand zo hoe dat gaat? Ik heb wel de link:active enzo allemaal gebruikt (en in de juiste volgorde)

Voorbeeld: Klik
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 13:09:59
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar het topic dat ik heb lopen over het bouwen van een menu:

[MooTools] Samen een menu bouwen
 
Winkie

winkie

24/01/2008 16:02:00
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:08:00
Quote Anchor link
@Winkie: dat is alleen nodig wanneer je AJAX gebruikt en niet weet op welke pagina je bent. Ik heb niet uit het verhaal op kunnen maken dat Robert ook met AJAX zijn hele content gaat afhandelen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:11:00
Quote Anchor link
Ik werk niet met AJAX inderdaad, ik ken en kan het wel, maar dat is voor deze site niet de bedoeling.. Het is ook meer bedoeld voor mezelf als oefening. Maar er is niet een eenvoudige oplossing voor in CSS? Je zal dus echt de url moeten controleren, en aan de hand daarvan de "active" link bepalen?
 
Winkie

winkie

24/01/2008 16:11:00
Quote Anchor link
@Crispijn:
Nee ik ook niet. Ook niet dat hij het per se NIET met AJAX wil gaan doen.

PHPHúlp, weet u wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door winkie
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:12:00
Quote Anchor link
Robert is het de bedoeling dat het helemaal zonder JS gaat werken?
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:20:00
Quote Anchor link
je kan natuurlijk ook aan de hand van je variabele ($page) bijvoorbeeld of deze gelijk is aan een variabele die in je menu voorkomt. Wanneer 1 = 1, echo active.

Of begrijp ik je nu verkeerd?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:23:00
Quote Anchor link
@Jacco
Inderdaad is dat de bedoeling..De CSS werkt (nog niet in IE6, maar verder wel)

En waar denk jij die active te gaan echo'en dan Chrispijn, 't is geen geldig argument voor de a-tag.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:26:00
Quote Anchor link
<a href="#" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php echo ($var == true)? 'active' : 'inactive' ">

Of iets wat daar op lijkt

Verder ziet het er niet slecht uit overigens alleen even naar het overloopje aan de linker kant kijken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/01/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Robert,

Als er straks pagina's aan hangen, dan zal je toch dmv een ID in de adresbalk o.i.d. kunnen zien op welke pagina je zit en aan de hand daarvan de juiste tab highlighten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Jah, ik heb dat nu ook op die manier gedaan, :) Was nogal dom van me dat ik daar niet aan had gedacht, maar dat deel werkt nu. Bedankt voor het meedenken allemaal.


@Jacco
Welk overloopje aan de linkerkant? Die is volgens mij net als die aan de rechterkant.. Overigens was dit nu meer voor de opzet, ik maak nog een nieuw document waarin dat wel allemaal klopt :)
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Klopt wat jacco zegt. gewoon een id of class er aan hangen! :)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 18:28:00
Quote Anchor link
Is al gebeurt Crispijn ;) (zie ook de link) ik moet nu alleen nog maken dat die in IE6 ook werkt. Deels werkt het al, maar een ander deel nog niet 100%. Maar daar ben ik nu mee bezig..
 
J V

J V

24/01/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Erik schreef op 24.01.2008 16:30:
Robert,

Als er straks pagina's aan hangen, dan zal je toch dmv een ID in de adresbalk o.i.d. kunnen zien op welke pagina je zit en aan de hand daarvan de juiste tab highlighten?


Hoe bedoel je dat precies? Ik wil namelijk ook zoiets voor elkaar krijgen.
Maar ik begrijp dat Robert een site krijgt van heel veel pagina's.
Ik begrijp niet hoe je een ID in je adresbalk kunt krijgen. Mijn site is namelijk helemaal niet groot qua pagina's en ik heb voor alle aparte onderdelen een aparte index.php (wat er maar 5 zijn ofzo).
Kortom ik snap er weinig van, sorry. (als iemand het een beetje uit zou kunnen leggen, graag. Of misschieen een duidelijke link op het internet)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 19:41:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een dergelijke constructie als onderstaand:

Klik

Edit:

Ik krijg het alleen niet werkend in IE6.. :S Erg raar, voor de rest lukt het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
J V

J V

24/01/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Oke, dat is mij wel duidelijk. Daar heb ik dus niet veel aan, omdat ik maar 4 pagina's heb en dat kunnen er maximaal 7 worden ofzo (zonder webshop).
Nu heb ik gewoon allemaal index pagina's en de index voor contact zit in een mapje contact en de index voor nieuws in een mapje nieuws etc.
Ik moet met een php functie gaan controleren of een bepaalde index pagina geopend is of niet en aan de hand daarvan een class active of passive aan de link toevoegen. En in mijn css dat dan aanpassen, zodat een actieve link er anders uitziet dan een passieve.
Zo ben ik toch in de goede richting bezig?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Waarom zet je dat dan niet in elke index file apart? Dat gaat wel net zo snel.

Ik ben er trouwens nog niet uit met IE6.. :S Hij wil de achtergrond van de "tab" daar niet inkleuren bij de hover.. :S
 
Wouter K

Wouter K

24/01/2008 22:27:00
Quote Anchor link
http://www.rc-plaza.nl/

Hier gebruikt hij het ook , misschien spieken of vriendelijk vragen ? :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 22:28:00
Quote Anchor link
@ Robert: ik heb net een website gemaakt waarbij de actieve link wordt bijgehouden met een class: www.seedsofyoga.com
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 22:53:00
Quote Anchor link
@Jan

Bedankt voor het meedenken, maar dat is het nu niet meer.. Hij geeft keurig in elke browser aan welke pagina je zit. (inderdaad met een class)
Maar ik krijg alleen de hover in het menu niet goed in IE6.

FF en IE7 werken wel prima. (opera dacht ik ook)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.