MijnSite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 19:49:50
Quote Anchor link
Deze layout heb ik vandeweek gemaakt.
Wou even weten wat jullie ervan vinden
BTW : De tekst is natuurlijk nog niet af en de links ook niet.
Hier de Link.
Hoop dat jullie het mooi vinden vond zelf wel goed gelukt voor een paar uurtjes scripten.

Update: Heb hem er even afgehaald kga namelijk nieuwe maken want heb eventjes bij free templates gekeken en lijkt er inderdaad beetje op wil geen simpele indruk wekken.
;-)
Gewijzigd op 05/01/2012 20:03:07 door Bas van de Steeg
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:22:21
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/01/2012 19:51:48
Quote Anchor link
Ik vindt de footer niks, die staat bij mij midden in het scherm.
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 19:51:53
Quote Anchor link
Let vooral op je padding en margin, je kleurenschema en de look is wel aardig. En "COPYRIGHT (C) 2012 86.87.194.161:90" vind ik trouwens wel orgineel. :)
 
Jasper DS

Jasper DS

05/01/2012 19:52:10
Quote Anchor link
laat je site pas reviewen als hij volledig af is.
De footer staat bij mij niet volledig onderaan terwijl dit denk ik wel zou moeten.
Gewijzigd op 05/01/2012 19:53:10 door Jasper DS
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 19:52:49
Quote Anchor link
Oja, en het lijkt héél erg op een free template.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 19:54:24
Quote Anchor link
Lol is geen free template :(
Idd die footer stond bij mij eerst onderaan maar toen ik net mee bezig was denk ergens een </div> perongelijk verwijdert.
Zal er even naar kijken.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 19:55:22
Quote Anchor link
Te simpel..
Het lijkt inderdaad te veel op een free template.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 19:57:15
Quote Anchor link
Remco van Akker op 05/01/2012 19:55:22:
Te simpel..
Het lijkt inderdaad te veel op een free template.


Door wat? lijkt het op een free template?
Bas v/d Steeg:
Gelukkig niet lang aan gewerkt ;-)
Gewijzigd op 05/01/2012 19:58:07 door Bas van de Steeg
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 20:03:35
Quote Anchor link
In je <head> staat:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>Overzicht gratis web templates - Download Free Web Templates</title>
<meta name="keywords" content="templates,template,free templates,gratis templates,download templates,download gratis template,download free templates,download free template,css templates" />
<meta name="description" content="Op deze pagina vindt u een overzicht van het grote aanbod aan templates die u geheel gratis kunt downloaden." />
<link rel="alternate" title="Free Templates RSS - Templates" type="application/rss+xml" href="http://free-templates.nl/rss/free_templates.php" />
<link rel="alternate" title="Free Templates RSS - Nieuws" type="application/rss+xml" href="http://free-templates.nl/rss/nieuws.php" />
<base href="http://free-templates.nl/" />


Dus ik ga net doen alsof je niet zei: "Lol is geen free template :(" en hoop dat je beter je best doet volgende keer. :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 20:04:14
Quote Anchor link
waarom is de link weggehaald? :-S
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 20:04:34
Quote Anchor link
:-( je hebt me door :D
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 20:04:41
Quote Anchor link
@Ozzie, geen idee: http://86.87.194.161:90/ alstu.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 20:04:46
Quote Anchor link
+1 voor Eddy
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 20:04:52
Quote Anchor link
<base href="http://free-templates.nl/" />
Dat staat in je source...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 20:07:44
Quote Anchor link
En de CSS was weg...
Voortaan maar even print-screenen ;-)
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2012 20:08:02
Quote Anchor link
Edit:
Ik ga geen moeite doen voor een gratis template, ga eerst zelf eens wat leren en dan pas een sitecheck aanvragen. Wij zitten hier toch geen kwartier te werken om een gratis template te bekritiseren?


En je had iets van 100 scripttalen staan. Het lijkt me niet dat je zoveel talen beheerst? Ga niet iemand voor de gek houden, maar laat gewoon zien wie je bent. Het internet is niet een fictieve wereld...
Je bent nog niet klaar voor een webdesign bureau, begin er dan ook niet aan. Er gaan echt maanden of jaren overheen. Ik zelf wou in het begin ook heel snel een bedrijf opzetten, maar dat heb ik ook niet gedaan. Ondertussen ben ik 4 jaar verder en heb ik nog steeds geen bedrijf. Het duurt echt lang voordat je je een volwaardige webdesigner mag noemen...

EDIT: Namens een moderator, deze berichten zijn niet aanvallend bedoelt maar zijn bedoelt om duidelijk te maken dat je nog niet klaar bent voor een eigen bedrijf.
Gewijzigd op 05/01/2012 20:18:26 door Wouter J
 
Jens erd

Jens erd

05/01/2012 20:10:12
Quote Anchor link
Remco van Akker op 05/01/2012 20:04:52:
<base href="http://free-templates.nl/" />
Dat staat in je source...


De Ts heeft inmiddels deze regel geschrapt, maar geen rekening gehouden dat de website nu niet meer werkt ;-)
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 20:25:36
Quote Anchor link
Ik ga me aansluiten bij Wouter, wat je doet kan eigenlijk gewoon niet. Je vraagt mensen tijd te investeren in een beoordeling en dan schotel je ze een free-template voor.

Het is wel amusing, maar denk in het vervolg beter na, je jaagt hiermee mensen tegen je in het harnas.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 20:28:40
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 05/01/2012 20:04:34:
:-( je hebt me door :D

Nou, ga maar eens aan iedereen uitleggen dan waarom je ons een free template voorschotelt, vervolgens doet alsof je die zelf hebt gemaakt en deze ook nog eens door ons laat beoordelen.

Ik ben heel erg benieuwd naar je antwoord.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 20:33:32
Quote Anchor link
Wouter J op 05/01/2012 20:08:02:
Edit:
Ik ga geen moeite doen voor een gratis template, ga eerst zelf eens wat leren en dan pas een sitecheck aanvragen. Wij zitten hier toch geen kwartier te werken om een gratis template te bekritiseren?


En je had iets van 100 scripttalen staan. Het lijkt me niet dat je zoveel talen beheerst? Ga niet iemand voor de gek houden, maar laat gewoon zien wie je bent. Het internet is niet een fictieve wereld...
Je bent nog niet klaar voor een webdesign bureau, begin er dan ook niet aan. Er gaan echt maanden of jaren overheen. Ik zelf wou in het begin ook heel snel een bedrijf opzetten, maar dat heb ik ook niet gedaan. Ondertussen ben ik 4 jaar verder en heb ik nog steeds geen bedrijf. Het duurt echt lang voordat je je een volwaardige webdesigner mag noemen...

EDIT: Namens een moderator, deze berichten zijn niet aanvallend bedoelt maar zijn bedoelt om duidelijk te maken dat je nog niet klaar bent voor een eigen bedrijf.

BTW ik beheers
ASP.net
C# Sharp
C++
VB.NET
en html,css en php beetje.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 20:34:21
Quote Anchor link
Graag antwoord op mijn vraag.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.