MP3 playlist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 23:50:45
Quote Anchor link
Hallo,

Is er een mogelijkheid dat ik bijvoorbeeld mp3's kan uploaden via een controlpanel(PHP). En dat deze gelijk in een door mij aangegeven playlist gezet word?

zo ja zou iemand mij een zetje in de rug kunnen geven hoe dit het best te maken is.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:28:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 00:14:56
Quote Anchor link
Kan je wat meer vertellen over die playlist?

Voor het uploaden zou je bijv. de upload-class van verot.net kunnen gebruiken.
Gewijzigd op 11/10/2010 00:15:22 door - Ariën -
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 00:21:48
Quote Anchor link
de playlist is een .lst bestand.. Ik heb op het moment meerdere playlisten met verschillende muziek uiteraard..
nu zou ik willen weten of ik zo'n lst bestandje kan bewerken d.m.v. php.
en nog handiger hoe.
Gewijzigd op 11/10/2010 00:23:29 door Radio Dancemania
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 00:33:57
Quote Anchor link
Heb je al eens gekeken naar fopen en fwrite op php.net?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 01:59:18
Quote Anchor link
Ja ben er even mee bezig geweest alleen wilt het niet helemaal lukken..
heb een bestand aangemaakt : test.lst.. gewoon in de rootdir om even te testen.

deze heb ik de rechten 777 gegeven zodat ie writable is. Alleen krijg ik alsnog de melding:
Het bestand test.lst is niet schrijfbaar

ik gebruik volgend script :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$filename
= 'test.lst';
$somecontent = "Test";

if (is_writable($filename))
{

    if (!$handle = fopen($filename, 'a'))
    {

        echo 'Kan '.$filename.' Niet openen';
        exit;
    }

    if (fwrite($handle, $somecontent) === FALSE)
    {

        echo 'Kan niet schrijven naar '.$filename.'';
        exit;
    }

    echo 'Succes, Je hebt '.$somecontent.' toegevoegd aan '.$filename.'';
    fclose($handle);
}

else
{
    echo 'Het bestand '.$filename.' is niet schrijfbaar';
}

?>
Gewijzigd op 11/10/2010 02:03:11 door Radio Dancemania
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 02:06:45
Quote Anchor link
Kijk eerst of ie wel wordt gevonden met file_exists().
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 02:11:46
Quote Anchor link
Hij geeft dus aan : The file test.lst does not exist

wat erg vreemd is aangezien hij gewoon in de zelfde map staat als het phpscript
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 02:23:03
Quote Anchor link
Denk aan hoofd/kleine letters.
Gebruik de punt slash eens zoals hieronder.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$filename
= './test.lst';
?>
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 02:24:58
Quote Anchor link
@santhe nvt met ./ al geprobeerd en ook de hoofd/kleine letters zijn goed..

Toevoeging op 11/10/2010 02:25:46:

eveneens geprobeerd met de file te rename naar .txt maar ook dit werkt niet

Toevoeging op 11/10/2010 02:31:16:

leuke is als ik include('test.lst'); doe geeft hij gewoon de informatie weer...

erg vreemd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 08:52:30
Quote Anchor link
Waarom gebruik je uberhaupt de rechten '777'. Je wilt absoluut niet dat IEDEREEN die rechten heeft. Gebruik liever 755 als dat kan, en als dat niet werkt, gebruik 777 en schop de systeembeheerder voor zijn derriére.

Op welke manier heb je die playlist.lst gemaakt? En staat safe_mode aan? (zie phpinfo())
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 14:20:32
Quote Anchor link
safe mode staat aan ja... en 755 maakt me op dit moment geen ruk uit als hij het zowieso nog niet doet..

het bestand heb ik gewoon in windows aangemaakt en de extensie .lst aan gegeven..

Toevoeging op 11/10/2010 14:30:53:

safe mode ook even uitgezet en getest dit maakt geen verschil
Gewijzigd op 11/10/2010 14:20:55 door Radio Dancemania
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 14:37:16
Quote Anchor link
Ik hoor Windows en ik hoor 777 rechten. Dat gaat volgens mij niet samen.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 14:39:54
Quote Anchor link
de rechten maak ik via me ftp programma...

Toevoeging op 11/10/2010 14:42:26:

en dit gedeelte werkt nu eindelijk..


Toevoeging op 11/10/2010 15:59:57:

nu ben ik bezig met een uploadscriptje..

heb er al een aantal geprobeerd (bijv die van veron.net) deze werkt niet (heb de extensies e.d. aangepast maar krijg hem niet werkend + dat deze te uitgebreid is voor wat ik wil).

nu heb ik dit stukje :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['sb'])) {
    $path = "../muziek";
    $file = $_FILES['filetoupload']['name'];
    move_uploaded_file($_FILES['filetoupload']['tmp_name'], "$path/$file");
}

?>



<form action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
Browse file to upload <input type="file" name="filetoupload" id="filetoupload"><br/>
<input type="submit" name="sb" id="sb" value="Upload now">
</form>


Ik heb de max_file_size in php.ini al verhoogt naar 8M

dus lijkt me dat dat het probleem niet is.


Toevoeging op 11/10/2010 17:34:57:

overigens kan ik hiermee wel .png afbeeldingen uploaden..
Gewijzigd op 11/10/2010 16:50:29 door Radio Dancemania
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.