MP3 playlist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 23:50:45
Quote Anchor link
Hallo,

Is er een mogelijkheid dat ik bijvoorbeeld mp3's kan uploaden via een controlpanel(PHP). En dat deze gelijk in een door mij aangegeven playlist gezet word?

zo ja zou iemand mij een zetje in de rug kunnen geven hoe dit het best te maken is.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:30:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 00:14:56
Quote Anchor link
Kan je wat meer vertellen over die playlist?

Voor het uploaden zou je bijv. de upload-class van verot.net kunnen gebruiken.
Gewijzigd op 11/10/2010 00:15:22 door - Ariën -
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 00:21:48
Quote Anchor link
de playlist is een .lst bestand.. Ik heb op het moment meerdere playlisten met verschillende muziek uiteraard..
nu zou ik willen weten of ik zo'n lst bestandje kan bewerken d.m.v. php.
en nog handiger hoe.
Gewijzigd op 11/10/2010 00:23:29 door Radio Dancemania
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 00:33:57
Quote Anchor link
Heb je al eens gekeken naar fopen en fwrite op php.net?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 01:59:18
Quote Anchor link
Ja ben er even mee bezig geweest alleen wilt het niet helemaal lukken..
heb een bestand aangemaakt : test.lst.. gewoon in de rootdir om even te testen.

deze heb ik de rechten 777 gegeven zodat ie writable is. Alleen krijg ik alsnog de melding:
Het bestand test.lst is niet schrijfbaar

ik gebruik volgend script :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$filename
= 'test.lst';
$somecontent = "Test";

if (is_writable($filename))
{

    if (!$handle = fopen($filename, 'a'))
    {

        echo 'Kan '.$filename.' Niet openen';
        exit;
    }

    if (fwrite($handle, $somecontent) === FALSE)
    {

        echo 'Kan niet schrijven naar '.$filename.'';
        exit;
    }

    echo 'Succes, Je hebt '.$somecontent.' toegevoegd aan '.$filename.'';
    fclose($handle);
}

else
{
    echo 'Het bestand '.$filename.' is niet schrijfbaar';
}

?>
Gewijzigd op 11/10/2010 02:03:11 door Radio Dancemania
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 02:06:45
Quote Anchor link
Kijk eerst of ie wel wordt gevonden met file_exists().
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 02:11:46
Quote Anchor link
Hij geeft dus aan : The file test.lst does not exist

wat erg vreemd is aangezien hij gewoon in de zelfde map staat als het phpscript
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 02:23:03
Quote Anchor link
Denk aan hoofd/kleine letters.
Gebruik de punt slash eens zoals hieronder.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$filename
= './test.lst';
?>
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 02:24:58
Quote Anchor link
@santhe nvt met ./ al geprobeerd en ook de hoofd/kleine letters zijn goed..

Toevoeging op 11/10/2010 02:25:46:

eveneens geprobeerd met de file te rename naar .txt maar ook dit werkt niet

Toevoeging op 11/10/2010 02:31:16:

leuke is als ik include('test.lst'); doe geeft hij gewoon de informatie weer...

erg vreemd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2010 08:52:30
Quote Anchor link
Waarom gebruik je uberhaupt de rechten '777'. Je wilt absoluut niet dat IEDEREEN die rechten heeft. Gebruik liever 755 als dat kan, en als dat niet werkt, gebruik 777 en schop de systeembeheerder voor zijn derriére.

Op welke manier heb je die playlist.lst gemaakt? En staat safe_mode aan? (zie phpinfo())
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 14:20:32
Quote Anchor link
safe mode staat aan ja... en 755 maakt me op dit moment geen ruk uit als hij het zowieso nog niet doet..

het bestand heb ik gewoon in windows aangemaakt en de extensie .lst aan gegeven..

Toevoeging op 11/10/2010 14:30:53:

safe mode ook even uitgezet en getest dit maakt geen verschil
Gewijzigd op 11/10/2010 14:20:55 door Radio Dancemania
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 14:37:16
Quote Anchor link
Ik hoor Windows en ik hoor 777 rechten. Dat gaat volgens mij niet samen.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 14:39:54
Quote Anchor link
de rechten maak ik via me ftp programma...

Toevoeging op 11/10/2010 14:42:26:

en dit gedeelte werkt nu eindelijk..


Toevoeging op 11/10/2010 15:59:57:

nu ben ik bezig met een uploadscriptje..

heb er al een aantal geprobeerd (bijv die van veron.net) deze werkt niet (heb de extensies e.d. aangepast maar krijg hem niet werkend + dat deze te uitgebreid is voor wat ik wil).

nu heb ik dit stukje :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['sb'])) {
    $path = "../muziek";
    $file = $_FILES['filetoupload']['name'];
    move_uploaded_file($_FILES['filetoupload']['tmp_name'], "$path/$file");
}

?>



<form action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
Browse file to upload <input type="file" name="filetoupload" id="filetoupload"><br/>
<input type="submit" name="sb" id="sb" value="Upload now">
</form>


Ik heb de max_file_size in php.ini al verhoogt naar 8M

dus lijkt me dat dat het probleem niet is.


Toevoeging op 11/10/2010 17:34:57:

overigens kan ik hiermee wel .png afbeeldingen uploaden..
Gewijzigd op 11/10/2010 16:50:29 door Radio Dancemania
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.