MSN .ctt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »
Marc dsf

Marc dsf

20/09/2008 14:50:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben op zoek naar een scriptje waarmee mensen op je site hun msn-lijst up kunnen loaden, en die lijst dan op die site ergens wordt opgeslagen. Er mag geen mysql database bij betrokken worden.

Kan iemand zoiets voor mij maken?

Alvast bedankt
Marc
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:18:45
 
--

--

20/09/2008 14:54:00
Quote Anchor link
Als je een soort van MSN invite wilt doen zou je hier eens kunnen kijken..

(Dit topic had je in de categorie aanvragen moeten plaatsen btw)
 
Hans

hans

20/09/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Marc, je bedoelt een Msn invite script? er zijn hier wel wat Evert heeft je link gegeven.

daar is een script T.W.V €2,60
 
Marc dsf

Marc dsf

20/09/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Die werkt helaas niet op mijn site, anders had ik die idd al lang gepakt, maar ik werk (tijdelijk) met gratis hosting.

Ik heb trouwens het script wat ik zocht gevonden en zal het dan ook hier plaatsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php
session_start();

/*****************************
 * ©author Erik van Schayk   *
 * ©copyright 2008           *
 *****************************/
  
/* Uitleg:
Dit script upload je opgeslagen contactpersonenlijst uit msn en verwerkt dit in een .txt bestand met de e-mail onder elkaar:
[email protected]
[email protected]
et cetera... Deze kun je later gebruiken voor je nieuwsbrief systeem.
Ook is er de mogelijkheid een backup te maken van het orgineel bestand.

/* Configureer hieronder het bestand */

//## Map waar de bestanden in moeten komen. vb: ($set[1] = "bestanden/";) (leeg laten is dus deze map.)

$set[1] = "";
//## Map waar de orginele bestanden in komen te staan vb: ($set[2] = "kopie_bestanden/";) (leeg laten is dus deze map.)
$set[2] = "";
//## Bij een melding komt dit erachter te staan.
$set[3] = "<br><a href='javascript: history.back();'><b>Ga terug!</b></a>";
//## Geef hier true als je orginele bestanden wilt backuppen... false wanneer je dit niet wilt.
$set[4] = true;
//## Geef naam van dit bestand op.
$set[5] = "msnlijst.php";

//## Hieronder kun je de goed en fout meldingen wijzigen.
$mssg[1] = "Er is geen bestand geselecteerd.";
$mssg[2] = "Het bestand moet van het type .ctt zijn, je hebt mogelijk het bestand gewijzigd.";
$mssg[3] = "Het systeem kon het bestand niet kopieren, controlleer de folder.";
$mssg[4] = "Fout kan het bestand niet herschrijven, probeer het opnieuw!";
$mssg[5] = "Kan het bestand niet herschrijven.";
$mssg[6] = "Dit bestand bevat geen e-mails, je kunt dit bestand niet uploaden.";
$mssg[7] = "Bestand is incorrect bevat minder punten als apenstaartjes dus is mogelijk gewijzigd.";
$mssg[8] = "MSN contactpersonen lijst succesvol geupload!";
$mssg[9] = "Bestand niet geupload, probeer het opnieuw.";
$mssg[10] = "Het bestand is al geupload!";

/* Hieronder hoef je niets meer aan te passen */



// Controlleren of formulier is gebruikt

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['upload'])) {

if($_SESSION['return'] == true){
$return = str_replace("javascript: history.back();", $set[5], $set[3]);
echo $mssg[10], $return;
exit;
}


// Controlleren van bestandsnaam
if (empty($_FILES['foto']['name'])){
echo $mssg[1], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Extensie controlleren...
if(!eregi('\.(ctt)$', $_FILES['foto']['name'])){
echo $mssg[2], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Genereren van een anti kraak code
$code = date("YmdHis");
$code = md5($code);
$code = substr($code, 3, 9);

// Een tijdelijke naam maken (Hiering wordt laten inhoud toegevoegd...)
$tijdelijke_naam = "".$set[1]."mails=%%_nocode=".$code.".txt.bak";
$kopie_pad = "".$set[2]."mails=%%_nocode=".$code.".ctt.bak";

// Bestand uploaden
if (move_uploaded_file($_FILES['foto']['tmp_name'], $tijdelijke_naam)) {


// Kopie orgineel maken
if($set[4] == true){
if (!copy($tijdelijke_naam, $kopie_pad)) {
unlink($tijdelijke_naam);
echo $mssg[3], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}
}


// Bestand openen en wijzigingen maken
$file_open = file_get_contents($tijdelijke_naam);
$file = chop($file_open);
$file = str_replace('<?xml version="1.0"?>', "", $file);
$file = str_replace('<messenger>', "", $file);
$file = str_replace('<service name=".NET Messenger Service">', "", $file);
$file = str_replace('<contactlist>', "", $file);
$file = str_replace('<contact type="1">', "", $file);
$file = str_replace('
'
, "", $file);
$file = str_replace('</contactlist>', "", $file);
$file = str_replace('</service>', "", $file);
$file = str_replace('</messenger>', "", $file);
$file = str_replace(' ', "", $file);
$file = str_replace('</contact>', "
"
, $file);

// Bestand inhoud wijzigen (e-mails netjes onder elkaar zetten..)
if (!$bestand = fopen($tijdelijke_naam, 'w+')) {
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[4], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}

if (!fwrite($bestand, $file)) {
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[5], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


fclose($bestand);

// Inhoud bestand tellen op aantal apenstaartjes en punten.
$tel[1] = substr_count($file_open, "@");
$tel[2] = substr_count($file_open, ".");

// Controlleren op aantal e-mails, zijn er geen dan wordt het bestand ook verwijderd.
if($tel[1] == 0){
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[6], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// controlleren of bestand mogelijk veranderd is.
if($tel[2] < $tel[1]){
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[7], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Naam veranderen, in het bestandsnaam aantal e-mails toevoegen die in het bestand staan.
$naam_veranderen = str_replace("%%", $tel[1], $tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
$naam_veranderen_kopie = str_replace("%%", $tel[1], $kopie_pad);
}

rename($tijdelijke_naam, $naam_veranderen);
if($set[4] == true){
rename($kopie_pad, $naam_veranderen_kopie);
}


// Bestand is geupload
echo $mssg[8], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}
else {
echo $mssg[9], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
}
}
else {
if(!empty($_SESSION['return'])){
unset($_SESSION['return']);
}

echo '
<form action="'
.$_SERVER['PHP_SELF'].'" enctype="multipart/form-data" method="post">
<div align="center">
    <br>
    <b>Msn lijst uploaden</b><table cellpadding="0" cellspacing="0" width="238" height="48">
    <!-- MSTableType="nolayout" -->
    <tr>
        <td height="22">
        <input type="hidden" name="upload"><input type="file" name="foto" size="30"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td height="26">
        <p align="center">
        <input type="submit" value="upload"></td>
    </tr>
</table>
</div>'
;
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.