MSN .ctt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »
Marc dsf

Marc dsf

20/09/2008 14:50:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben op zoek naar een scriptje waarmee mensen op je site hun msn-lijst up kunnen loaden, en die lijst dan op die site ergens wordt opgeslagen. Er mag geen mysql database bij betrokken worden.

Kan iemand zoiets voor mij maken?

Alvast bedankt
Marc
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:42:55
 
--

--

20/09/2008 14:54:00
Quote Anchor link
Als je een soort van MSN invite wilt doen zou je hier eens kunnen kijken..

(Dit topic had je in de categorie aanvragen moeten plaatsen btw)
 
Hans

hans

20/09/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Marc, je bedoelt een Msn invite script? er zijn hier wel wat Evert heeft je link gegeven.

daar is een script T.W.V €2,60
 
Marc dsf

Marc dsf

20/09/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Die werkt helaas niet op mijn site, anders had ik die idd al lang gepakt, maar ik werk (tijdelijk) met gratis hosting.

Ik heb trouwens het script wat ik zocht gevonden en zal het dan ook hier plaatsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php
session_start();

/*****************************
 * ©author Erik van Schayk   *
 * ©copyright 2008           *
 *****************************/
  
/* Uitleg:
Dit script upload je opgeslagen contactpersonenlijst uit msn en verwerkt dit in een .txt bestand met de e-mail onder elkaar:
[email protected]
[email protected]
et cetera... Deze kun je later gebruiken voor je nieuwsbrief systeem.
Ook is er de mogelijkheid een backup te maken van het orgineel bestand.

/* Configureer hieronder het bestand */

//## Map waar de bestanden in moeten komen. vb: ($set[1] = "bestanden/";) (leeg laten is dus deze map.)

$set[1] = "";
//## Map waar de orginele bestanden in komen te staan vb: ($set[2] = "kopie_bestanden/";) (leeg laten is dus deze map.)
$set[2] = "";
//## Bij een melding komt dit erachter te staan.
$set[3] = "<br><a href='javascript: history.back();'><b>Ga terug!</b></a>";
//## Geef hier true als je orginele bestanden wilt backuppen... false wanneer je dit niet wilt.
$set[4] = true;
//## Geef naam van dit bestand op.
$set[5] = "msnlijst.php";

//## Hieronder kun je de goed en fout meldingen wijzigen.
$mssg[1] = "Er is geen bestand geselecteerd.";
$mssg[2] = "Het bestand moet van het type .ctt zijn, je hebt mogelijk het bestand gewijzigd.";
$mssg[3] = "Het systeem kon het bestand niet kopieren, controlleer de folder.";
$mssg[4] = "Fout kan het bestand niet herschrijven, probeer het opnieuw!";
$mssg[5] = "Kan het bestand niet herschrijven.";
$mssg[6] = "Dit bestand bevat geen e-mails, je kunt dit bestand niet uploaden.";
$mssg[7] = "Bestand is incorrect bevat minder punten als apenstaartjes dus is mogelijk gewijzigd.";
$mssg[8] = "MSN contactpersonen lijst succesvol geupload!";
$mssg[9] = "Bestand niet geupload, probeer het opnieuw.";
$mssg[10] = "Het bestand is al geupload!";

/* Hieronder hoef je niets meer aan te passen */



// Controlleren of formulier is gebruikt

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['upload'])) {

if($_SESSION['return'] == true){
$return = str_replace("javascript: history.back();", $set[5], $set[3]);
echo $mssg[10], $return;
exit;
}


// Controlleren van bestandsnaam
if (empty($_FILES['foto']['name'])){
echo $mssg[1], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Extensie controlleren...
if(!eregi('\.(ctt)$', $_FILES['foto']['name'])){
echo $mssg[2], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Genereren van een anti kraak code
$code = date("YmdHis");
$code = md5($code);
$code = substr($code, 3, 9);

// Een tijdelijke naam maken (Hiering wordt laten inhoud toegevoegd...)
$tijdelijke_naam = "".$set[1]."mails=%%_nocode=".$code.".txt.bak";
$kopie_pad = "".$set[2]."mails=%%_nocode=".$code.".ctt.bak";

// Bestand uploaden
if (move_uploaded_file($_FILES['foto']['tmp_name'], $tijdelijke_naam)) {


// Kopie orgineel maken
if($set[4] == true){
if (!copy($tijdelijke_naam, $kopie_pad)) {
unlink($tijdelijke_naam);
echo $mssg[3], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}
}


// Bestand openen en wijzigingen maken
$file_open = file_get_contents($tijdelijke_naam);
$file = chop($file_open);
$file = str_replace('<?xml version="1.0"?>', "", $file);
$file = str_replace('<messenger>', "", $file);
$file = str_replace('<service name=".NET Messenger Service">', "", $file);
$file = str_replace('<contactlist>', "", $file);
$file = str_replace('<contact type="1">', "", $file);
$file = str_replace('
'
, "", $file);
$file = str_replace('</contactlist>', "", $file);
$file = str_replace('</service>', "", $file);
$file = str_replace('</messenger>', "", $file);
$file = str_replace(' ', "", $file);
$file = str_replace('</contact>', "
"
, $file);

// Bestand inhoud wijzigen (e-mails netjes onder elkaar zetten..)
if (!$bestand = fopen($tijdelijke_naam, 'w+')) {
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[4], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}

if (!fwrite($bestand, $file)) {
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[5], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


fclose($bestand);

// Inhoud bestand tellen op aantal apenstaartjes en punten.
$tel[1] = substr_count($file_open, "@");
$tel[2] = substr_count($file_open, ".");

// Controlleren op aantal e-mails, zijn er geen dan wordt het bestand ook verwijderd.
if($tel[1] == 0){
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[6], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// controlleren of bestand mogelijk veranderd is.
if($tel[2] < $tel[1]){
unlink($tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
unlink($kopie_pad);
}

echo $mssg[7], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}


// Naam veranderen, in het bestandsnaam aantal e-mails toevoegen die in het bestand staan.
$naam_veranderen = str_replace("%%", $tel[1], $tijdelijke_naam);
if($set[4] == true){
$naam_veranderen_kopie = str_replace("%%", $tel[1], $kopie_pad);
}

rename($tijdelijke_naam, $naam_veranderen);
if($set[4] == true){
rename($kopie_pad, $naam_veranderen_kopie);
}


// Bestand is geupload
echo $mssg[8], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
exit;
}
else {
echo $mssg[9], $set[3];
$_SESSION['return'] = true;
}
}
else {
if(!empty($_SESSION['return'])){
unset($_SESSION['return']);
}

echo '
<form action="'
.$_SERVER['PHP_SELF'].'" enctype="multipart/form-data" method="post">
<div align="center">
    <br>
    <b>Msn lijst uploaden</b><table cellpadding="0" cellspacing="0" width="238" height="48">
    <!-- MSTableType="nolayout" -->
    <tr>
        <td height="22">
        <input type="hidden" name="upload"><input type="file" name="foto" size="30"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td height="26">
        <p align="center">
        <input type="submit" value="upload"></td>
    </tr>
</table>
</div>'
;
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.