mymovies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
John de Boer

John de Boer

25/10/2007 23:46:00
Quote Anchor link
Ik heb 3 tabellen: 1 met films en 1 met gebruikers, en mymovies

Het is dus de bedoeling dat een gebruiker kan aangeven welke film hij in zijn bezit heeft in de tabel 'mymovies':

CREATE TABLE `mymovies` (
`pkMyMoviesID` bigint(21) unsigned NOT NULL auto_increment,
`userID` bigint(21) unsigned NOT NULL default '0',
`movieID` bigint(21) unsigned NOT NULL default '0',
`aantal` tinyint(3) unsigned default NULL,
`storageID` bigint(21) unsigned default NULL,
`codecID` bigint(21) unsigned default NULL,
`audio` varchar(255) default NULL,
`subtitles` varchar(255) default NULL,
`extended` enum('0','1') default '0',
`special_edition` enum('0','1') default '0',
`koop` enum('0','1') default '0',
`x-rental` enum('0','1') default '0',
`opgenomen` enum('0','1') default '0',
`uitgeleend` enum('0','1') default '0',
`opmerkingen` longtext,
PRIMARY KEY (`pkMyMoviesID`),
KEY `user`(`userID`),
KEY `movie`(`movieID`),
KEY `storage`(`storageID`),
KEY `codec`(`codecID`)
) TYPE=MyISAM COMMENT='FilmArchief (mymovies)';

Dat lukt allemaal wel, maar afhankelijk van welk opslagmedium er gekozen wordt zijn er een aantal voorwaarden.
bijv. als er voor DVD gekozen wordt zijn van belang:
- Systeem (PAL, NTSC of SECAM)
- Beeld (4:3 of 16:9)
- Zone (1 t/m 8)
- Formaat (DVD-5 of DVD-9)
als er bijv. VHS of een ander medium gekozen zou worden zijn er weer andere voorwaarden mogelijk.

N.B. ik doe het in 1e instantie in MSAccess, maar het moet ook mogelijk zijn in MySQL als het kan

Wie kan mij hiermee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:29:24
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/10/2007 23:51:00
Quote Anchor link
Begin met normaliseren.

Als je een tabel hebt waarin de films staan en een tabel met gebruikers, heb je lang niet zoveel kolommen in je mymovies tabel nodig. Dit wordt dan enkel een koppeltabel om films aan gebruikers te koppelen.

films
------
id
titel
...

gebruikers
------------
id
gebruikersnaam
....

mymovies
------------
id
gebruiker_id
film_id

Verder zul je bij het normaliseren van dit datamodel goed moeten kijken naar de gegevens in de films tabel. Je zult namelijk aparte tabellen nodig hebben voor bijvoorbeeld de regisseur(s), acteurs, subtitles, etc...

ps. Tenslotte maakt het voor het ontwerpen van je datamodel niet uit of je dat nu voor een MSAccess of MySQL database doet. De tabellen en onderlinge relaties zullen altijd hetzelfde zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
John de Boer

John de Boer

25/10/2007 23:54:00
Quote Anchor link
Zoals jij het vermeld heb ik het al Blanche, dus voor zover ik zie is het al genormaliseerd.
Ik heb al een tabel personen, en een tabel rol (met acteur, regisseur etc.), en tabel rol_link die de personen linkt aan de rol.
En de andere tabellen die jij noemde heb ik ook al.
Ik dacht dat ik dus alle data maar 1x in de db heb staan.

En de subtitles heb ik in de tabel mymovies staan, want dat kan voor een ieder nog weer anders zijn (voor bijv. een chinees anders dan voor een nederlander)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/10/2007 23:57:00
Quote Anchor link
Maar goed, mymovies bestaat dus lang niet uit zoveel kolommen als jij in je eerste post aangeeft. Alle informatie die jij in die tabel hebt staan is overbodig omdat deze ook al beschikbaar is in de films tabel.
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:00:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn vorige post ietwat gewijzigd en uitgelegd waarom ik bijv. subtitles niet in de tabel films heb, die haal ik mijn tabel land (veld taal):

CREATE TABLE `land` (
`pkLandID` mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
`Kenteken` varchar(5) NOT NULL default '',
`Land` varchar(255) NOT NULL default '',
`Taal` varchar(100) default NULL,
`Naam` varchar(255) default NULL,
`LandNr` int(4) unsigned default NULL,
`Valuta` varchar(255) default NULL,
`UTC` varchar(10) default NULL,
`TLD` varchar(10) default NULL,
`Religie` varchar(255) default NULL,
`Regeringsvorm` varchar(255) default NULL,
`Hoofdstad` varchar(255) default NULL,
`Vlag` longblob,
`landlink` varchar(255) default NULL,
`opmerkingen` longtext,
PRIMARY KEY (`pkLandID`)
) TYPE=MyISAM COMMENT='FilmArchief (landen)';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/10/2007 00:03:00
Quote Anchor link
Correct me if i'm wrong, maar het lijkt me dat subtitles een eigenschap van een film (lees: dvd) is, niet zozeer die van een gebruiker. Ditzelfde geldt voor de codec en audio van een film...

ps. Ook de tabel die je nu geeft zou je nog verder kunnen normaliseren. Denk bijvoorbeeld aan Religie en Valuta. Er kunnen immers meerdere landen met dezelfde valuta of religie zijn (denk aan de euro bijvoorbeeld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:05:00
Quote Anchor link
De relatie opslagmedium - voorwaarden is dus ook een veel op veel relatie?

Dan heb je ook daar een koppeltabel nodig. Op het moment dat iemand dan een ander opslagmedium kiest moet je uit je koppeltabel de goede voorwaarden laten rollen.
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:05:00
Quote Anchor link
Daar heb je in principe wel gelijk in Blanche, maar zo kan een gebruiker niet aangeven welke audio, subtitle en codec e.d. gebruikt zijn op het opslagmedium.
Die kan bij iedereen ongelijk zijn!
Dat is mijn reden geweest...

Jan helpt me meer op de goeie weg!
Ik ga zo ff slapen, dan bekijk ik nog wel welke relatie-methode er gebruikt moet worden en dkom ik er op terug.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/10/2007 00:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies het doel van de mymovies tabel, want ik krijg het vermoeden dat ik wat anders voor ogen heb dan jij.

In zou onder 'MyMovies' de films verstaan die ik bijvoorbeeld nog wil kopen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:11:00
Quote Anchor link
Kun je per opslagmedium de voorwaarden eens geven?
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Je hebt blijkbaar iets over het hoofd gezien Blanche, in het start-topic staat al:
"welke film hij in zijn bezit heeft"

voor wat jij wil zou ik nog een andere tabel kunnen maken, iets van nog_kopen o.i.d.
En je weet lijkt me ook nog niet welke audio, subtitle e.d. erop staan als je de film (nog) niet in je bezit hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:14:00
Quote Anchor link
* kuch *
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/10/2007 08:49:00
Quote Anchor link
users
----
id
ect.

films
----
id
user
ect..

zo kan het ook sns bank..
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Ben je verkouden Jan? neem een hoestdrankje ofzo ;P

Ik heb het ff uitgezocht en ik heb de volgende voorwaarden:

*. VHS / Betamax / Video2000 -> duur (60, 90, 120, 180, 210 of 240 min.)
-> evt. merk en type videoband
*. S-VHS
*. CD / VCD / SVCD
*. CD-i
*. DVD -> systeem (PAL, NTSC of SECAM)
-> Beeld (4:3 of 16:9)
-> Zone (1 t/m 8)
-> Formaat (DVD-5 of DVD-9)

Ik heb (nog) geen voorwaarden kunnen bedenken bij S-VHS, CD/VCD/SVCD en CD-i.

En ik was nog vergeten te vermelden dat jullie geen opslagmedia-afhankelijk (en/of gebruikers-afhankelijk) model hebben, wat ik dus juist wel zou willen hebben.

En wat bedoel je met sns bank Spiderpig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 20:18:00
Quote Anchor link
John de Boer schreef op 27.10.2007 20:14:
Ben je verkouden Jan? neem een hoestdrankje ofzo ;P

Nee, ik vond het nogal onbeleefd dat je totaal niet reageerde op mijn posts in je topic.
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Mijn excuses Jan, dat heb ik echt niet met opzet gedaan, en ik zei ook dat ik er later op terug zou komen wat ik dacht ik gedaan heb.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Okee no prob. Je hebt dus hier een veel op veel relatie zoals ik al eerder zei, en daar heb je weer een koppeltabel voor nodig.

Als je hier een beheerpagina voor wilt maken die PHP en MySQL gebruikt krijg je dan een dynamisch formulier. Ik stel me zo voor dat iemand een opslagmedium kiest uit een select. Aan de hand van de gekozen optie moeten dan daaronder de juiste formulierelementen verschijnen.

Je zou dit met JavaScript kunnen realiseren. Het is geen kinderachtig scriptje, maar het is wel te doen. Heb je ervaring met JavaScript?
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Ik heb wel enigszins wat ervaring met JavaScript, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik ermee gewerkt heb.
Ik snap in elk geval welke kant je opwilt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Ik heb een voorbeeld met AJAX gemaakt om te laten zien wat ik bedoel.
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Jan, ik zal het eens bekijken.

Er ontbreekt nog wel de selectie van een aantal voorwaarden, maar ik denk dat ik er nu zelf verder wel uitkom want ik snap het concept.

En ik zal nog wel enigszins moeten normaliseren, voordat ik het kan gaan uitwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Klopt, het is een opzetje. Maar hiermee moet je zelf verder kunnen. Voor de volledigheid nog even de codes:

dynamisch_formulier.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Jan Koehoorn | Dynamisch Formulier</title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="oop.css" />
    <style type="text/css" media="screen">
        form            { padding: 10px; border: 1px solid #9f9; }
    </style>
    
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('load', function () {
            $('medium').addEvent('change', function () {
                var url = 'http://www.jankoehoorn.nl/dynamisch_formulier_ajax.php';
                $('my_form').send ({
                    update: $('eigenschappen')
                });
            });        
        });
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
    <h1>Jan Koehoorn | Dynamisch Formulier</h1>
    <form id="my_form" method="post" action="dynamisch_formulier_ajax.php">
    <p>
        <label for="medium">opslagmedium:</label>
        <select id="medium" name="medium">
            <option value="">kies een opslagmedium</option>
            <option value="VHS / Betamax / Video2000">VHS / Betamax / Video2000</option>
            <option value="S-VHS">S-VHS</option>
            <option value="CD / VCD / SVCD">CD / VCD / SVCD</option>
            <option value="CD-i">CD-i</option>
            <option value="DVD">DVD</option>
        </select>
    </p>
    
    <div id="eigenschappen">
    <?php
        require 'dynamisch_formulier_ajax.php';
    ?>

    </div>
    
    <p>
        <input type="submit" value="opslaan" />
    </p>
    </form>
    </div>
</body>
</html>

dynamisch_formulier_ajax.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        switch ($_POST['medium']) {
            case
'':
                echo '<p>Kies een opslagmedium</p>';
                break;
            case
'VHS / Betamax / Video2000':
                echo '<p>';
                echo '<label for="duur">duur:</label>';
                echo '<select id="duur" name="duur">';
                echo '<option value="60">60</option>';
                echo '<option value="90">90</option>';
                echo '<option value="120">120</option>';
                echo '<option value="180">180</option>';
                echo '<option value="210">210</option>';
                echo '<option value="240">240</option>';
                echo '</select>';
                echo '</p>';
                break;
            case
'DVD':
                echo '<p>';
                echo '<label for="systeem">systeem:</label>';
                echo '<select id="systeem" name="systeem">';
                echo '<option value="PAL">PAL</option>';
                echo '<option value="NTS">NTS</option>';
                echo '<option value="SECAM">SECAM</option>';
                echo '</select>';
                echo '</p>';
                break;
            default:

                echo '<p>Hier moeten nog velden voor verzonnen worden ;-)</p>';
                break;
        }
    }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.