Mysql checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

26/03/2006 10:03:00
Quote Anchor link
ik ben nieuw met php, ik probeer een project pagina te maken, en als er dan iets af is, dan klik je op zo`n checkbox (het heet een radiobutton volgens mij) en dan slaat hij het op in een mysql database/tabel en dat andere mensen dan zien dat dat al af is :)
kan dat?
zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:21:02
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:15:00
Quote Anchor link
Mijn advies:

Begin bij de basis! Anders gezegd eerst leren kruipen voordat je met rennen gaat beginnen.

Hier op de site zou ik, als ik jou was, beginnen met lezen van de door de leden beschikbaar gestelde tutorials.
Dan ook de bijbehorende opdrachten maken en dan is gaan beginnen met wat je nu voor ogen hebt.

Vind je dit advies niets dan zet is wat PHP code neer hoe jij je doel zou gaan aanpakken!

Je zou kunnen beginnen met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// je start
?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 10:16:00
Quote Anchor link
<form method="post" name="login" action="pagina.php">
<input type="submit" value="button" name="submit">
</form>
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:19:00
Quote Anchor link
@lissy
ik kan wel iets van php, maar ik ben nog niet de beste, dat print.. echo, arrays, en variable dingen zoals: index.php?content=news snap ik ook wel
@mebus
ja.. dat weet ik, maar hoe kan ik het laten opslaan? in mysql of tekst bestand zodat anderen mensen het zien dat het al aangevinkt is (en dus is dat project al klaar)
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:29:00
Quote Anchor link
ik had eerst iets heel anders gedaan:

er was een link, die ging naar:
projects.php?project=Golem Texturing Finished
en die schreef "Golem Texturing Finished" in een tekstbestand, en waar die url stond, daar kon je ook dat tekstbestand zien, via :
include ("read.php");
maar.. elke keer toen ik daarop klikte ging het zo:
Golem Texturing Finished Golem Texturing Finished
maar ik wou elke keer een enter, dus ik deed:
\n maar dat werkt niet :(
Gewijzigd op 26/03/2006 10:30:00 door Raymen
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:43:00
Quote Anchor link
@ Raymen : Heb je al andere toppics bekeken en gezien hoe hier een probleem wordt aangeboden zodat we hulp kunnen gaan bieden?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:58:00
Quote Anchor link
ik heb interessante topics gelezen ja, die ik wel "helpvul" vond, er word gelukkig snel gereageerd op deze site:)
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Ehm, ik heb het zo gedaan dat ik een rij in mijn tabel maak bijvoorbeeld 'checkbox'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO leden_site SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En dan in je html bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" [code]<?php if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }?>
>
?>


Dit kan je later dus ook gebruiken bij een pagina waar je het weer wilt aanpassen.
Gewijzigd op 26/03/2006 11:06:00 door Crispijn -
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:23:00
Quote Anchor link
dat snap ik niet echt, waar ik het in moet stoppen, de bovenste in projects.php?
en die daaronder dan?

of... ik doe de onderste in me projects.php, en als je daaropt klikt dan gaat hij naar... de bovenste,
via submit knop?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:28:00
Quote Anchor link
aller eerst is het makkelijk om te weten wat mysql is als je dat weet kan je dingen oplsaan wil je het makkelijk houden wat je ook zou kunnen doen is om het een .txt bestand opslaan maar dat is een stukje moeilijker

zo lees wat tutorials hier op de website

zodat je wat bij leert kijk goed naar hoe het gescript is en begint zo leer ik het ook kopieer stukje scripts en probeer erzelf iets van te maken

zoals een kleine ip weergever

groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:33:00
Quote Anchor link
ik heb heel veel tuts gelezen op deze site, en ik snap ook wat mysql is, en ik heb een keer een simpel login systeem gemaakt met een tutorial, alleen ik zou echt niet weten hoe ik dat kan maken wat ik wil, ik probeer Crispijn zijn code wel
 
Leen Strijk

Leen Strijk

26/03/2006 11:37:00
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:40:00
Quote Anchor link
okeey na ja je weet dus al weet dat is al wat:

dan weet je waarschijnlijk ook dat php begint met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php of [code]<? en eindigt met ?>

<?php is wel ietjes netter weet je dat alvast:)

je makkelijkst met een checkbox is dit dan controleert ie ook gelijk:)

<
input type="checkbox" name="iets" value="1" id="iets">

en in php kan je dit gebruiken:

if(isset($_POST['iets']) && $_POST['iets'] == 1){
hier de content van wat er in je database word gedaan
}

dit is een klein en makkelijk begin van een checkbox zo zou ik het doen:)


groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb de php code van Crispijn gebruikt, ik kreeg dit:
Parse error: parse error in c:\phpdev\www\button.php on line 8
Dit is button.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En die word aangeroepen door dit:

<form method="post" name="login" action="button.php">
Golem Model Finished? <input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" <BR>
<BR>
<input type="submit" value="submit" name="submit">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }
?>


Weet iemand wat er fout is?
Ik zie niks fout

Edit: En hoe krijg ik van die dingen met dat script erin, hij doet het alleen bij <php? ?>
Gewijzigd op 26/03/2006 11:56:00 door Raymen
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:57:00
Quote Anchor link
Ow... ik moet natuurlijk ook nog connecten in de mysql database :)
Gewijzigd op 26/03/2006 11:57:00 door Raymen
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
jepz, dat lijkt me vrij handig ;) Ook wanneer je de checkbox gebruikt in een aanpassing moet je niet INSERT gebruiken maar UPDATE... maar dat wist je natuurlijk al...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 15:06:00
Quote Anchor link
}
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de fout van lijn 8, ik heb alles geprobeerd wat ik kan maar het lukt niet.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Wat is de code?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 17:21:00
Quote Anchor link
maak dit er even van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
     }

?>


Je miste het "}"
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.