Mysql checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

26/03/2006 10:03:00
Quote Anchor link
ik ben nieuw met php, ik probeer een project pagina te maken, en als er dan iets af is, dan klik je op zo`n checkbox (het heet een radiobutton volgens mij) en dan slaat hij het op in een mysql database/tabel en dat andere mensen dan zien dat dat al af is :)
kan dat?
zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 14:15:04
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:15:00
Quote Anchor link
Mijn advies:

Begin bij de basis! Anders gezegd eerst leren kruipen voordat je met rennen gaat beginnen.

Hier op de site zou ik, als ik jou was, beginnen met lezen van de door de leden beschikbaar gestelde tutorials.
Dan ook de bijbehorende opdrachten maken en dan is gaan beginnen met wat je nu voor ogen hebt.

Vind je dit advies niets dan zet is wat PHP code neer hoe jij je doel zou gaan aanpakken!

Je zou kunnen beginnen met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// je start
?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 10:16:00
Quote Anchor link
<form method="post" name="login" action="pagina.php">
<input type="submit" value="button" name="submit">
</form>
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:19:00
Quote Anchor link
@lissy
ik kan wel iets van php, maar ik ben nog niet de beste, dat print.. echo, arrays, en variable dingen zoals: index.php?content=news snap ik ook wel
@mebus
ja.. dat weet ik, maar hoe kan ik het laten opslaan? in mysql of tekst bestand zodat anderen mensen het zien dat het al aangevinkt is (en dus is dat project al klaar)
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:29:00
Quote Anchor link
ik had eerst iets heel anders gedaan:

er was een link, die ging naar:
projects.php?project=Golem Texturing Finished
en die schreef "Golem Texturing Finished" in een tekstbestand, en waar die url stond, daar kon je ook dat tekstbestand zien, via :
include ("read.php");
maar.. elke keer toen ik daarop klikte ging het zo:
Golem Texturing Finished Golem Texturing Finished
maar ik wou elke keer een enter, dus ik deed:
\n maar dat werkt niet :(
Gewijzigd op 26/03/2006 10:30:00 door Raymen
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:43:00
Quote Anchor link
@ Raymen : Heb je al andere toppics bekeken en gezien hoe hier een probleem wordt aangeboden zodat we hulp kunnen gaan bieden?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:58:00
Quote Anchor link
ik heb interessante topics gelezen ja, die ik wel "helpvul" vond, er word gelukkig snel gereageerd op deze site:)
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Ehm, ik heb het zo gedaan dat ik een rij in mijn tabel maak bijvoorbeeld 'checkbox'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO leden_site SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En dan in je html bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" [code]<?php if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }?>
>
?>


Dit kan je later dus ook gebruiken bij een pagina waar je het weer wilt aanpassen.
Gewijzigd op 26/03/2006 11:06:00 door Crispijn -
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:23:00
Quote Anchor link
dat snap ik niet echt, waar ik het in moet stoppen, de bovenste in projects.php?
en die daaronder dan?

of... ik doe de onderste in me projects.php, en als je daaropt klikt dan gaat hij naar... de bovenste,
via submit knop?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:28:00
Quote Anchor link
aller eerst is het makkelijk om te weten wat mysql is als je dat weet kan je dingen oplsaan wil je het makkelijk houden wat je ook zou kunnen doen is om het een .txt bestand opslaan maar dat is een stukje moeilijker

zo lees wat tutorials hier op de website

zodat je wat bij leert kijk goed naar hoe het gescript is en begint zo leer ik het ook kopieer stukje scripts en probeer erzelf iets van te maken

zoals een kleine ip weergever

groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:33:00
Quote Anchor link
ik heb heel veel tuts gelezen op deze site, en ik snap ook wat mysql is, en ik heb een keer een simpel login systeem gemaakt met een tutorial, alleen ik zou echt niet weten hoe ik dat kan maken wat ik wil, ik probeer Crispijn zijn code wel
 
Leen Strijk

Leen Strijk

26/03/2006 11:37:00
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:40:00
Quote Anchor link
okeey na ja je weet dus al weet dat is al wat:

dan weet je waarschijnlijk ook dat php begint met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php of [code]<? en eindigt met ?>

<?php is wel ietjes netter weet je dat alvast:)

je makkelijkst met een checkbox is dit dan controleert ie ook gelijk:)

<
input type="checkbox" name="iets" value="1" id="iets">

en in php kan je dit gebruiken:

if(isset($_POST['iets']) && $_POST['iets'] == 1){
hier de content van wat er in je database word gedaan
}

dit is een klein en makkelijk begin van een checkbox zo zou ik het doen:)


groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb de php code van Crispijn gebruikt, ik kreeg dit:
Parse error: parse error in c:\phpdev\www\button.php on line 8
Dit is button.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En die word aangeroepen door dit:

<form method="post" name="login" action="button.php">
Golem Model Finished? <input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" <BR>
<BR>
<input type="submit" value="submit" name="submit">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }
?>


Weet iemand wat er fout is?
Ik zie niks fout

Edit: En hoe krijg ik van die dingen met dat script erin, hij doet het alleen bij <php? ?>
Gewijzigd op 26/03/2006 11:56:00 door Raymen
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:57:00
Quote Anchor link
Ow... ik moet natuurlijk ook nog connecten in de mysql database :)
Gewijzigd op 26/03/2006 11:57:00 door Raymen
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
jepz, dat lijkt me vrij handig ;) Ook wanneer je de checkbox gebruikt in een aanpassing moet je niet INSERT gebruiken maar UPDATE... maar dat wist je natuurlijk al...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 15:06:00
Quote Anchor link
}
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de fout van lijn 8, ik heb alles geprobeerd wat ik kan maar het lukt niet.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Wat is de code?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 17:21:00
Quote Anchor link
maak dit er even van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
     }

?>


Je miste het "}"
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.