Mysql select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »
Bernard

bernard

01/12/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Hi,

wat is er fout aan deze code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

if(isset($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id']))
{

    $query = mysql_query("SELECT t1.nieuws_ID, t1.naam, t1.titel, t1.dag, t1.maand, t1.jaar, t1.bericht, t2.reactie_ID, t2.nieuws_ID, t2.reactie_naam, t2.reactie_bericht, t2.datum FROM nieuws AS t1, reacties AS t2 WHERE t1.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."'");
    while ($res = mysql_fetch_array($query)) {
de rest
}
?>


?? ik krijg namelijk deze error:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/vhosts/bernardveeningen.nl/httpdocs/blog/home.php on line 6

bernard
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bernard
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:26:34
 
D B

D B

01/12/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Sorry helemaal verkeerd gezien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:32:00
Quote Anchor link
neej, dat kan het niet zijn, want ik geef de tabel nieuws daar de ff een shortcut naar t1 (table1) en de tabel reacties ff afkorting naar t2 (table2)...
 
D B

D B

01/12/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Je hebt al een reactie geschreven zie ik :P

Sorry kwam er ook net achter dat ik het niet goed gezien had!
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Wie zegt dat jouw query is gelukt? Jij doet wel deze aanname, maar zoals iedere aanname, gaat dit hopeloos fout.

Zet, om te beginnen, eens or die(mysql_error()); achter de functie mysql_query().

Deze foutafhandeling mag je later nog gaan verbeteren, maar het is een beginnetje.

Offtopic: $query is een beroerde naam, het is namelijk helemaal geen query. In deze variabele staat een result-set, $result is dus een 100x betere naam.
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:55:00
Quote Anchor link
okay, ga ff proberen om die or die erachter te zetten!, thnx
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:59:00
Quote Anchor link
okay, iets verder...

ik heb nu dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$result = mysql_query("SELECT t1.nieuws_ID, t1.naam, t1.titel, t1.dag, t1.maand, t1.jaar, t1.bericht, t2.reactie_ID, t2.nieuws_ID, t2.reactie_naam, t2.reactie_bericht, t2.datum FROM nieuws AS t1, reacties AS t2 WHERE t1.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."' AND t2.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."'") or die (mysql_error());
    while ($res = mysql_fetch_array($result)) {
        ?>

<table class="nieuwsbericht">
<tr>
<td class="nieuws_titel" colspan="2"><h3>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $res['titel']; ?>
</h3></td>
</tr>
<tr>
<td class="nieuws_bericht" colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $res['bericht']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="auteur" colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "Door: <b>".$res['naam']."</b> | op: ".$res['dag']." ".$res['maand']." ".$res['jaar']." | reacties (<b>0</b>)" ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactiebalk" colspan="2">Reacties</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactie" colspan="2">Het reactie systeem moet nog gefixt worden!, tijdelijk kunnen er nog geen reacties geplaatst worden!<br /><br />
Je ziet onderaan misschien wel een formulier maar knappe vent als jij een bericht kan plaatsen :P
</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactiebalk" colspan="2">Plaatsen</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<form name="reactie" method="post" action="reageer.php">
<td><b>naam:</b></td>
<td><input type="text" size="20" /></td>
</tr>
<tr>
<td><b>email:</b></Td>
<td><input type="text" size="20" /></td>
</tr>
<td valign="top"><b>bericht:</b></Td>
<td><textarea rows="10" cols="30"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="submit" value="reageer"></td>
</form>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    }
}


krijg nu een leeg wit scherm als ik op lees meer klik, weet niet wat er nu fout gaat aangezien ik geen error krijg

om te zien hoe het gaat:

klik en dan bij nieuws op "lees meer"..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bernard
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Begin je code ALTIJD met de volgende regels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest van je code
?>

Dit wil nog wel eens wat extra informatie opleveren.

Wat is trouwens 'lees meer' ? Is dat dit script of een heel ander script?
 
Bernard

bernard

01/12/2006 21:05:00
Quote Anchor link
dat is dit script, maar ik heb al dat ini set en error reporting neergezet boven aan mijn page.
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 21:15:00
Quote Anchor link
En geen foutmeldingen of notices? In dat geval kan het zijn dat er simpelweg geen resultaten zijn. Met de functie mysql_num_rows() kun je opvragen hoeveel resultaten er zijn gevonden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.