Mysql select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »
Bernard

bernard

01/12/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Hi,

wat is er fout aan deze code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

if(isset($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id']))
{

    $query = mysql_query("SELECT t1.nieuws_ID, t1.naam, t1.titel, t1.dag, t1.maand, t1.jaar, t1.bericht, t2.reactie_ID, t2.nieuws_ID, t2.reactie_naam, t2.reactie_bericht, t2.datum FROM nieuws AS t1, reacties AS t2 WHERE t1.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."'");
    while ($res = mysql_fetch_array($query)) {
de rest
}
?>


?? ik krijg namelijk deze error:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/vhosts/bernardveeningen.nl/httpdocs/blog/home.php on line 6

bernard
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bernard
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:41:09
 
D B

D B

01/12/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Sorry helemaal verkeerd gezien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:32:00
Quote Anchor link
neej, dat kan het niet zijn, want ik geef de tabel nieuws daar de ff een shortcut naar t1 (table1) en de tabel reacties ff afkorting naar t2 (table2)...
 
D B

D B

01/12/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Je hebt al een reactie geschreven zie ik :P

Sorry kwam er ook net achter dat ik het niet goed gezien had!
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Wie zegt dat jouw query is gelukt? Jij doet wel deze aanname, maar zoals iedere aanname, gaat dit hopeloos fout.

Zet, om te beginnen, eens or die(mysql_error()); achter de functie mysql_query().

Deze foutafhandeling mag je later nog gaan verbeteren, maar het is een beginnetje.

Offtopic: $query is een beroerde naam, het is namelijk helemaal geen query. In deze variabele staat een result-set, $result is dus een 100x betere naam.
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:55:00
Quote Anchor link
okay, ga ff proberen om die or die erachter te zetten!, thnx
 
Bernard

bernard

01/12/2006 20:59:00
Quote Anchor link
okay, iets verder...

ik heb nu dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$result = mysql_query("SELECT t1.nieuws_ID, t1.naam, t1.titel, t1.dag, t1.maand, t1.jaar, t1.bericht, t2.reactie_ID, t2.nieuws_ID, t2.reactie_naam, t2.reactie_bericht, t2.datum FROM nieuws AS t1, reacties AS t2 WHERE t1.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."' AND t2.nieuws_ID='". $_GET['id'] ."'") or die (mysql_error());
    while ($res = mysql_fetch_array($result)) {
        ?>

<table class="nieuwsbericht">
<tr>
<td class="nieuws_titel" colspan="2"><h3>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $res['titel']; ?>
</h3></td>
</tr>
<tr>
<td class="nieuws_bericht" colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $res['bericht']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="auteur" colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "Door: <b>".$res['naam']."</b> | op: ".$res['dag']." ".$res['maand']." ".$res['jaar']." | reacties (<b>0</b>)" ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactiebalk" colspan="2">Reacties</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactie" colspan="2">Het reactie systeem moet nog gefixt worden!, tijdelijk kunnen er nog geen reacties geplaatst worden!<br /><br />
Je ziet onderaan misschien wel een formulier maar knappe vent als jij een bericht kan plaatsen :P
</td>
</tr>
<tr>
<td class="reactiebalk" colspan="2">Plaatsen</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<form name="reactie" method="post" action="reageer.php">
<td><b>naam:</b></td>
<td><input type="text" size="20" /></td>
</tr>
<tr>
<td><b>email:</b></Td>
<td><input type="text" size="20" /></td>
</tr>
<td valign="top"><b>bericht:</b></Td>
<td><textarea rows="10" cols="30"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="submit" value="reageer"></td>
</form>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    }
}


krijg nu een leeg wit scherm als ik op lees meer klik, weet niet wat er nu fout gaat aangezien ik geen error krijg

om te zien hoe het gaat:

klik en dan bij nieuws op "lees meer"..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bernard
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Begin je code ALTIJD met de volgende regels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest van je code
?>

Dit wil nog wel eens wat extra informatie opleveren.

Wat is trouwens 'lees meer' ? Is dat dit script of een heel ander script?
 
Bernard

bernard

01/12/2006 21:05:00
Quote Anchor link
dat is dit script, maar ik heb al dat ini set en error reporting neergezet boven aan mijn page.
 
Frank -

Frank -

01/12/2006 21:15:00
Quote Anchor link
En geen foutmeldingen of notices? In dat geval kan het zijn dat er simpelweg geen resultaten zijn. Met de functie mysql_num_rows() kun je opvragen hoeveel resultaten er zijn gevonden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.