MySQLi - real_escape_string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Dennis Mertens

Dennis Mertens

02/12/2008 20:42:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik lees de vaak dat mensen bij het invoeren van gegevens in de database etc. o.a. controleren met get_magic_quotes_gpc. Daarnaast ook met mysql_real_escape_string.

Sinds ik met MySQLi (OO) werk heb ik hier nooit bij stil gestaan, maar is $mysqli->real_escape_string veilig genoeg?

M.v.g.
Dennis Mertens
 
PHP hulp

PHP hulp

26/01/2021 19:10:13
 
Frank -

Frank -

02/12/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Yep, dat is de beveiliging die je nodig hebt.

Magic_quotes zet je uiteraard wel uit, er is niets magisch aan beveiliging.
 
--

--

02/12/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Ja hoor, dat werkt prima.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

02/12/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Precies wat ik dacht, maar je leest teveel, waar onder ook ontzettend veel onzin of achterhaalde code, dat is dan weer jammer.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.