Naam niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een klant login voor mijn website.
Het login formulier werkt uitstekend.
Na het inloggen wordt er een session gezet en word je doorgestuurd naar de beveiligde pagina. Werkt allemaal nog goed. Maar als je dan binnen die beveiligde pagina bent wil ik dit weergeven " dit is het beveiligde gedeelte 'klant001' "
( kalant001 staat voor de gebruikersnaam )
Dit eeft hij weer : dit is het beveiligde gedeelte.

Dit is mijn code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ");
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:24:55
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
En waar controleer je of je query wel gelukt is en of hij wel resultaten opgelevert heeft? Dat ontbreekt nu, dus heb je geen idee of er wel degelijk een naam uit de database opgehaald is...
 

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling!!!

Bij mysql_query() or trigger_error(mysql_error());
Zetten
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Klopt blanche. Ik heb regel 8 geupdate naar dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$gegegevensophalen
= mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
?>


Maar dit verandert niets.

Edit:

@gijs

Is or die (mysql_error()) ook goed ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Ja, en de controle of er wel resultaten opgehaald zijn? Met anderen woorden, ik mis de functie mysql_num_rows() nog?

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$sQuery
= "
    SELECT kolom
    FROM tabel
    WHERE kolom = 'waarde'
"
;

if(!$rResult = mysql_query($sQuery))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sQuery);
}

elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0)
{

    trigger_error('Geen records opgehaald met query: '.$sQuery);
}

else
{
    // Verder met je script
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Nog steeds geen verschil. Krijg nog steeds dit.
"dit is het beveiligde gedeelte"

De code is nu als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Joren

Edit:

Kan het niet volgens hoe ik het doe ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Dat kan wel. Ik geef alleen maar een opzetje hoe je je query op een nette manier kunt uitvoeren en het resultaat kunt controleren...

In het laatste else statement weet je nu zeker dat 1) je query gelukt is en 2) de query resultaten opgeleverd heeft. Nu kun je dus fijn gaan fetchen en weergeven. In jouw code heb je die twee zekerheden (nog) niet, aangezien je ze niet in een if/else constructie verwerkt.

Verder is een trigger_error() wat netter dan die(). Deze laatste helpt meteen je hele script om zeep en dat is vaak niet wat je wilt...
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/01/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
if(isset($_SESSION['login']))
{

    $controlegegevens = "SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."'";
    if(($gegevensophalen = mysql_query($controlegegevens)) !== false)
    {

       if(mysql_num_rows($gegevensophalen) >= 1)
       {

          $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
          echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
       }

       else {
          echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }
}

?>


Ben in een goeie bui, volgens mij klopt ie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Ik doe nu dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
            if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$gegegevensophalen);
            }

            elseif(mysql_num_rows(gegegevensophalen) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$gegegevensophalen);
            }

        else {
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En daar krijg ik deze foutmelding mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #4' at line 1
in query: in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 10


Dank,
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:20:00
Quote Anchor link
@Erik: ik zou er altijd voor kiezen om een foutmelding te genereren al de query mislukt. Er is niets zo frustrerend als iets niet werkt en je niet te zien krijgt waarom het niet werkt.

Kortom, nog even iets van een trigger_error() met de mysql foutmelding en de query erin.

ps. @Joren: kijk nog even goed naar je code. Die klopt niet. Je gaat een mysql_query() uitvoeren met iets dat al een resultaat van mysql_query(). Dat gaat niet werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:21:00
Quote Anchor link
$gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {

Tja, de bekende problemen met logische namen... Het ene moment is $gegegevensophalen een resultset en het andere moment is $gegegevensophalen een query. Wat dacht je er van om bv. $result en $query te gaan gebruiken? Dan is direct duidelijk wat er nu in de variabele staat!

$gegegevensophalen zegt 10x niks, het is een soort van werkwoord, dus een actie en dus is het een naam voor een functie. Een functie doet iets, een variabele doet niets maar bevat data.

Kortom, ga logische namen verzinnen en toepassen in je systeem. Dan heb je nooit meer last van dit soort zelfgeschreven bugs.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
    //hier ff mysql_query weggehaald.. :) Anders voer je 2x mysql_query uit:)
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'
<br/>'
.mysql_error());
            }

        else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En zo dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:24:00
Quote Anchor link
:o ik leg even in de knoop denk ik.

Wat moet ik nou gaan wijzigen aan de code die ik hier boven poste ?

Dank
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Kijk nog maar eens naar de laatste reacties van Frank en mij, dan zie je wat je moet wijzigen....

Tipje van de sluier: regel 8, in de code die je eerder postte.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:30:00
Quote Anchor link
joren schreef op 17.01.2008 23:28:
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?



Probeer nu nog eens? Ik denk dat er nog e.e.a. niet klopte.. :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:31:00
Quote Anchor link
$gegegevenssql => $query of $sql en voortaan altijd deze namen voor een query/sql gebruiken.

$gegegevensophalen => $result, het betreft een resultset.

$controlegegevens => $iAantal, $iGevonden_records, iets in die geest, het getal (vandaar de i voor Integer) geeft het aantal gevonden records aan in de resultset.

Wanneer je een werkwoord in een naam opneemt, kan dat alleen maar voor een functie. Een functie doet iets, een constante of een variabele doet niets, een werkwoord is dan niet op zijn plaats. Beschrijf altijd het soort data dat in de variabele staat, dat maakt duidelijk wat er in staat. Duhh!

Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:35:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 17.01.2008 23:31:
Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
En hier zou je de 'r' voor een resource/result nog aan toe kunnen voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rResult
= mysql_query($sQuery);
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@Frank

Zo heb ik het nu ook aangepast in die code. Ik gebruik ook vaak voorvoegsel r voor een Resultset. -> Ik noem ze niet altijd result, maar geef ze vaak namen voor hetgeen waarvoor die query gebruikt wordt. Dit houdt het vaak overzichtelijk en je ziet meteen dat het een resultset betreft :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
@Blanche: Dat kan, maar ik moet de eerste query nog tegenkomen die geen string is, evenals de eerste resultset die geen resource/resultset is. Vandaar dat ik voor die inhoud simpelweg $query, $result en $row gebruik. Die zijn zó generiek, daar valt verder geen eer aan te behalen.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'<br/>'.mysql_error());
            }

    else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
            echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
       }

        else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }

?>


Kreeg net nog wat error, deze heb ik even verholpen maar aan deze geraak ik niet uit.


Parse error: parse error, unexpected $end in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 24

Dank voor al jullie hulp ;-)

Joren

Edit:

Robert

je hebt op regel 10 nog een ) vergeten.

Verder moet volgens mij in het begin van het script de 2de if een elseif zijn kan dat ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.