Naam niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:40:00
Quote Anchor link
@Frank

Klopt inderdaad, maar als je bijvoorbeeld $sSql_omschrijving gebruikt enzo, dan vind ik het zelf wel net zo prettig om ook $rOmschrijving (bijvoorbeeld!) te doen. Zeker wanneer je meerdere query's kort achter elkaar uitvoert, dan is het zeker wel handig om ze goed uit elkaar te kunnen houden.

Op zich heb je gelijk, maar het is ook maar net wat je zelf prettig vind werken.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:23:51
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Zou kunnen, ik heb eigenlijk alleen de namen aangepast zodat het leesbaar was.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:43:00
Quote Anchor link
mmm die if moet geen elseif zijn. Blijf ik zitten met die error :$


Parse error: parse error, unexpected $end in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 24

script => page 1 of this topic ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:44:00
Quote Anchor link
PHP Beginnershandleiding: Debuggen

En nu zelf op zoek naar de fout! Zal waarschijnlijk wel veroorzaakt worden doordat er ergens een statement niet goed afgesloten worden. Of dat met andere woorden het aantal { niet gelijk is aan het aantal }.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:48:00
Quote Anchor link
blanche,

was inderdaad een } te weinig, vond ik net nog ;-)

maar nu zegt ie

Notice: geen records opgehaald met query: SELECT * FROM members WHERE naam = '$naam'
in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 13

regel 13

trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'<br/>'.mysql_error());

dat artikel heb ik al gelezen blanche ;--)

Toch al dank voor al jullie hulp !!

Joren

Edit:

Ik ga maar eens slapen.
Kijk morgen wel verder:

Dank voor jullie hulp.

Joren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Frank -

Frank -

18/01/2008 00:01:00
Quote Anchor link
en wat mysql_error() nu? Dat stuk tekst van jou is leuk en aardig, maar het gaat vooral om de query en de echte foutmelding van de database. Daar kunnen we wat mee.
 
Joren vh

joren vh

18/01/2008 08:21:00
Quote Anchor link
pqFrank,

Ik snap je post niet.

Maar ik zal even alles posten.
De foutmelding.

Notice: geen records opgehaald met query: SELECT * FROM members WHERE naam = '$naam'
in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 13

En het gehele script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'<br/>'.mysql_error());
            }
    }

    else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
            echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
       }

        else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }

?>


Al vast bedakt.

Joren
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/01/2008 08:30:00
Quote Anchor link
SELECT * FROM members WHERE naam = '$naam'

Dit zegt al genoeg:

Je hebt in je sessie niet de naam opgeslagen, maar de inhoud van de sessie is $naam. (niet de waarde, maar de text!!) Hoe zet jij die waarde in je sessie?
 
Joren vh

joren vh

18/01/2008 08:38:00
Quote Anchor link
Zo maak ik mijn session aan.

$_SESSION['login'] ='$naam';

normaal moet de naam er dan toch instaan?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/01/2008 08:51:00
Quote Anchor link
$_SESSION['login'] = '$naam';

Zorgt ervoor dat de string $naam (dus niet de variabele) in de sessie komt.

Het hoort zo:
$_SESSION['login'] = $naam;
En kan eventueel ook nog zo:
$_SESSION['login'] = "$naam"; (let op het verschil tussen ' en ")
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
- wes  -

- wes -

18/01/2008 08:52:00
Quote Anchor link
idd , buiten quotes houden alle variabelen. ALLE variabelen dus
 
Joren vh

joren vh

18/01/2008 09:03:00
Quote Anchor link
ow oké.

Als ik nu inlog gaat dat nog goed maar als ik doorgestuurd wordt naar de beveiligde pagina waar bovenstaand script staat krijg ik gewoon een witte pagina.

Dank voor de tips !
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.