Naar beneden scrollen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

12/06/2014 16:20:03
Quote Anchor link
Je moet die CSS-code wel ergens aan koppelen, bijvoorbeeld door deze "in" een element te zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
div {
  -webkit-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
     -moz-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
       -o-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
          transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000); /* ease-in */

  -webkit-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
     -moz-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
       -o-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
          transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000); /* ease-in */
}
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:51:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/06/2014 16:20:46
Quote Anchor link
Heb je anders geen JSbin voor je code, zoals Eschwin je code had uitgetest?
Dat werkt wat makkelijker.
 
Matthijs P

Matthijs P

12/06/2014 16:38:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
div#portfolio {
  -webkit-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
     -moz-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
       -o-transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
          transition: all 500ms cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000); /* ease-in */

  -webkit-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
     -moz-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
       -o-transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000);
          transition-timing-function: cubic-bezier(0.420, 0.000, 1.000, 1.000); /* ease-in */
}


Is dit goed?
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.